sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar kahvemi şekerli isterim ama kurdelam yapsın,eee nede olsa ev sahibi o,eee kızlar bugünkü konumuz ne?

hani bana kahveeee :84::84::84::84::84:
ben geldim
pc açıkdı mutfağı toparladım.bulaşık makinem bozuk 2 gündür.bulaşık deterjanımda sabah bitti almayı unutmuşum.bulaşıkları sıvısabunla yıkadım ilke imza atttım herhalde

hoşgeldin canım

benim de yıkamışlığım vardır canım değişik şeylerle biz ev kadınlarında çareler tükenmez

evet canım benzer birşey düşünmüştüm süpersin,hatta en son ok işaretinde benim çırılçıplak gardolabın içinde bulsun,ooo bak fikri sevdim

ben geldim
pc açıkdı mutfağı toparladım.bulaşık makinem bozuk 2 gündür.bulaşık deterjanımda sabah bitti almayı unutmuşum.bulaşıkları sıvısabunla yıkadım ilke imza atttım herhalde
hayatım hg
bu arada evinde arap sabunu varmıydı doğal...
ben kimyasaldan kaçmak için dönem dönem kafayı yerim ne yapacağımı şaşarım
arap sabunu falan denedim kkya girmeden önce...bulaşık makinesinde...
evinde varsa bir tatlı kaşığı koy ama sakın fazla değil..sonra fazla köpürüyor..olmaz bozulur.neyse
deterjanları değiştirmeye kalktım
saf doğal sabun aradım eşimle çarşıda
evet uçmuştum kkdan önce böyle şeylerle
ama çok şükür şimdi geçti...
ama hala ve her zaman yapmayı düşünüyorum
dolaptan aldığım temiz bir bardağı bile yüz kere çalkalarım
makinenin iyi duruladığına innmıyorum genel olarak
sende öyle yap....
acayip kimyasal yutuyrmusuzya
bende birzamanlar aynen senin gibiydim ama zamanla aştım
olgnlaştıkça tabiki...umarım bende sizin gibi olurum.

pazar akşamı kayfeler benden
çokda iyi yaparımmm heeee [/QUOTE]
tamam cnm emin ol kaçırmayacam bu kıyağını
ayyy dur bi düşüneyim ama bilmiyorum ne yapardım,benim sağım solum belli olmaz,hiçbirşey yokmuş gibi davranıp kedi gibi uysalda olabilirim,aslan gibi kükreyedebilirim:93:

al işte aynı ben
bende öyleyim bi susarım bi patlarım
ama genelde patlarım

Ben olaya direkt bodoslama dalanlardanım maalesef. Siniri kontrol edememe çok kötü birşey. Sonrasında yaşanan pişmalık da en kötüsü aslında.

sen bana hoşgeldin demedin ama ben yinede soruna cvp vereyim
bende sinirlendin mi gözüm hiç bişiyi görmez eşim alttan alır hep saolsun.zaten fazla tartışmamız olmaz eşimle.bişeye kızsa boşver kanka ya derim eşime o da güler hemen.
ama çocuk olunca sabırı da öğreniyo insan.

al işte aynı ben
ama genelde patlarım[/QUOTE]

canım bulaşık makinem bozuk 2 gündür.elimde yıkadım bulaşıkları sıvı sabunla .neyse temiz oldu :))

haklısın canım hele o çocuklar lise üniversite döneminde insanı yıpratıyorlar zamanla öyle herşeye sinirlenen bağıran biri olamıyorsun sabretmeyi öğreniyorsun

kız sen varya az değilsin ha
senden öğreneceğimiz çok şey var valla bacım

İlk evlilik yıldönümümüzde eşim beni tatile götürmüştü. Gittiğimiz ilk gün evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız işte.. neyse akşam otelde yemeğimizi yedik, gezdik falan odaya geldik gecenin yarısı zaten benimki tutturdu bikinilerini giy diye.. ya deli misin dedim mis gibi gecelik duurken ne diye bikini.. yok illa tutturdu neyse giyerken içinden kutu düştü meğer yüzük almış oraya saklamış bi baktım dondan yüzük çıktı biz karı-koca böyleyiz yani çok ekşınlı bi çiftiz

evet canım benzer birşey düşünmüştüm süpersin,hatta en son ok işaretinde benim çırılçıplak gardolabın içinde bulsun,ooo bak fikri sevdim

çıplak olmasın bence direkt..güzel bi gecelik olsun ya da işte ona benzer bişey.. yani hemen hazineye ulaşmasın uğraşsın azcık o zaman daha heyecanlı olur

haklısın canım hele o çocuklar lise üniversite döneminde insanı yıpratıyorlar zamanla öyle herşeye sinirlenen bağıran biri olamıyorsun sabretmeyi öğreniyorsun

evet ...keremin her yaptığına sinirlensem ruh hastası olduydum sabrediyom bende inşalalh bigün çatlamaz o sabırtaşı

canım bulaşık makinem bozuk 2 gündür.elimde yıkadım bulaşıkları sıvı sabunla .neyse temiz oldu :))

kuuşum pardon ben nasıl okudumsa artık kaçırmayayım diye
ay cevap vermek için radar gibiyim
orasını görmemişim
sadece deterjanım bitti kısmını görmüşüm
olsn makinen düzelince bir gün deterjanın biterse öyle yap

yok canım çatlamıyor zamanla sabrın dahada artıyor tabi çocuklar evlenip gittiğinde bomboş kalakalıyorsun

valla bacım sen eşinin kıymetini bil.tatiller yüzükler oh ne güzel valla...tutmayın beni kavga çıkarmaya gidiyom eşime

genel olarak cevaplayacak olursam, yok bacım sabırsızım ben ama yine de sakin olmaya çalışırım..

kuşum alıntılar birikince cevap kutumda vallahi transa geçtim..
ben eş arkadaş akraba vs diye sıraladım
şimdide eşler ile genellemeyelim diyorum
vallahi transa geçtim çok pardon cnm
sen en yakınından örnek vermeyi ttercih etmişsin..

al işte aynı ben
ama genelde patlarım

canım bulaşık makinem bozuk 2 gündür.elimde yıkadım bulaşıkları sıvı sabunla .neyse temiz oldu :))[/QUOTE]

ben hiç denemedim valla :)ilk defa duydum ama zorda kalırsam deneyebilirimm,iyi durulamak lazım ama dimiii :)

olsun canım önemli değil...
evet aklımda bulunsun deterjansız kalırsam denicem söylediklerini saol canım

olsun bacım idare ederiz birbirimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…