- 7 Ocak 2011
- 1.577
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee fıstığım keroş için fazla cömert olmamak gerek diye düşünüyorum
kurdelam anladım bebmm.. valla çok tatlı geliyo ya öyle yazınca sen.. yirim valla bak
ceydoş valla aklıma soktun bir daaha ben cevap veriyorum diye cevap vermeye utanıcam şimdi
ama şuanda bi görsn kıkır kıkır güluyorum kendi yazdığm mesajı okudumda çok komik geldi
sanki yarışmaya katılmışım
ben cevap veriyorum diyorum
Gül canım gül Allah kimsenin yüzünden gülücükleri eksik etmesin inş.
kız sakın yazmamazlık etme.. her sorunun arkasından bekliyorum onu bak takip edecem ona göre
:
ayyyy koptummmmmmmmmmm
ceydaaaaa koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok böyle bi cevap yaaaa koptummmm
saol canımmmmafiyet olsun canım boşver
valla benimde canımı çektirttiniz bende mi mutfağa gitsm orda takılsam eşim glecek dicek benm hatun iyyice uçtu artık mekan beğenmiyor.sonra alışırşım banyoyu falan dener mişimbende şuan mutfakdayım
dizüstü bilgisayar ama benim belim ağrıyo öyle yazıcam diye
mutfak masanına koyuyom oturup yazıyom oh ne rahat
he valla sormaa kısmet işteee :)
sonra çiçek geldiğinde işin komik yanı eşim eve gelmişti,bide o teslim aldı kapıdannnn
[COLOR="navy" .!.:Gül canım gül Allah kimsenin yüzünden gülücükleri eksik etmesin inş.
kız sakın yazmamazlık etme.. her sorunun arkasından bekliyorum onu bak takip edecem ona göre[/COLOR]
taamam kuşum
peki bir soru daha size
ama ben cevapverecem ilk
Kızlar hepinize iyi geceler. Yarın işe gidicem uyku vakti geldi. Hoşçakalın:79::79::79:
selam gece kuşlarım
kadro tamam herhalde
:
ayyyy koptummmmmmmmmmm
ceydaaaaa koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok böyle bi cevap yaaaa koptummmm
valla ben para biriktirme konusunda çok iyi değilim,tam tersi eşim daha ileri görür artanı bana bilgisinide vererek bankaya koyar,ama herşeyi tek tek söyler,zaten internet bankacılığını ortak kullanıyoruz ödemeleride ben ordan yapıyorumm:S ahh bu faturalar ahhhhh :SS
Kızlar hepinize iyi geceler. Yarın işe gidicem uyku vakti geldi. Hoşçakalın:79::79::79:
selam gece kuşlarım
kadro tamam herhalde
kız ne oldu anlatın da bizde kopalım
ben bişi anlamadım
portakal ağacı' nı ben yaklaşık 3 senedir takip ediyorum canım gerçekten tarifleri çok güzel. Ben de tavsiye ederim
ben para biriktitim canım.. hatta bugün biriktirdiğim paralarla evime ciciler aldım. kk' ya da ekledim aldıklarımı. size link vereyim de bakın
Güle güle tatlım, güzel sohbetin için teşekkürler. öpüldün bebemm
selam canım.. hoşgeldin
hani göreyim geç kağıdın nirdeee
anladım cnmvalla ben para biriktirme konusunda çok iyi değilim,tam tersi eşim daha ileri görür artanı bana bilgisinide vererek bankaya koyar,ama herşeyi tek tek söyler,zaten internet bankacılığını ortak kullanıyoruz ödemeleride ben ordan yapıyorumm:S ahh bu faturalar ahhhhh :SS
ya ben bütün cevaplarımı özellikle ceydanın mesajlarının içine yazıyorum alıntılarının içinde hep bnm cevaplarım:)))kız ne oldu anlatın da bizde kopalım
ben bişi anlamadım
hoşgeldin bebişimayyy canım sorma bi mutfaga gittimde geldim kahvaltının üstüneyim ögle akşam bişi yemedimde arkadaş çagırdı zorla gel dedi oraya gittim geldim bırakan arkadaşta kahve içmeye kaldı yiyemedim şimdide karnımda kavga çıkınca dayanamadım aslında bu saatte hiç yemem ama malup geldimm
valla çok eksik arkadaşlarımız var cnm ama bu kadar kadroda dostlar başınaselam gece kuşlarım
kadro tamam herhalde
hoşbulduk kurdiş
evet baktımda mzy yok bu gece :26:
ben gördüm.o zeytinlikten bende istiyom kıskandım
ceyda aldıklarını güle güle kullan canım hepsi çok güzel :98: