sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

valla ben para biriktirme konusunda çok iyi değilim,tam tersi eşim daha ileri görür artanı bana bilgisinide vererek bankaya koyar,ama herşeyi tek tek söyler,zaten internet bankacılığını ortak kullanıyoruz ödemeleride ben ordan yapıyorumm:S ahh bu faturalar ahhhhh :SS:KK20::KK20:

eee fıstığım keroş için fazla cömert olmamak gerek diye düşünüyorum:KK34:
kurdelam anladım bebmm.. valla çok tatlı geliyo ya öyle yazınca sen.. yirim valla bak :KK23::KK23::KK23:

ceydoş valla aklıma soktun bir daaha ben cevap veriyorum diye cevap vermeye utanıcam şimdi:63::63:
ama şuanda bi görsn kıkır kıkır güluyorum kendi yazdığm mesajı okudumda çok komik geldi
sanki yarışmaya katılmışım
ben cevap veriyorum diyorum :KK24::KK60::KK60:

Gül canım gül Allah kimsenin yüzünden gülücükleri eksik etmesin inş. :KK16::KK16:

kız sakın yazmamazlık etme.. her sorunun arkasından bekliyorum onu bak takip edecem ona göre

bende şuan mutfakdayım :KK1:
dizüstü bilgisayar ama benim belim ağrıyo öyle yazıcam diye :KK52:
mutfak masanına koyuyom oturup yazıyom oh ne rahat :KK52:
valla benimde canımı çektirttiniz bende mi mutfağa gitsm orda takılsam eşim glecek dicek benm hatun iyyice uçtu artık mekan beğenmiyor.sonra alışırşım banyoyu falan dener mişim:KK60::KK60:

he valla sormaa kısmet işteee :)
sonra çiçek geldiğinde işin komik yanı eşim eve gelmişti,bide o teslim aldı kapıdannnn:KK66::KK66::KK66:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
bunada koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[COLOR="navy" .!.:
Gül canım gül Allah kimsenin yüzünden gülücükleri eksik etmesin inş. :KK16::KK16:

kız sakın yazmamazlık etme.. her sorunun arkasından bekliyorum onu bak takip edecem ona göre
[/COLOR]

taamam kuşum
peki bir soru daha size
ama ben cevapverecem ilk:KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::
ayyyy koptummmmmmmmmmm
ceydaaaaa koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK60::KK60::KK60::KK60:
yok böyle bi cevap yaaaa koptummmm

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

valla ben para biriktirme konusunda çok iyi değilim,tam tersi eşim daha ileri görür artanı bana bilgisinide vererek bankaya koyar,ama herşeyi tek tek söyler,zaten internet bankacılığını ortak kullanıyoruz ödemeleride ben ordan yapıyorumm:S ahh bu faturalar ahhhhh :SS:KK20::KK20:

ben para biriktitim canım.. hatta bugün biriktirdiğim paralarla evime ciciler aldım. kk' ya da ekledim aldıklarımı. size link vereyim de bakın :KK16::KK16:

Kızlar hepinize iyi geceler. Yarın işe gidicem uyku vakti geldi. Hoşçakalın:79::79::79:

Güle güle tatlım, güzel sohbetin için teşekkürler. öpüldün bebemm :KK71::KK71::KK71::KK71:
selam gece kuşlarım
kadro tamam herhalde :KK3:

selam canım.. hoşgeldin :KK19:

hani göreyim geç kağıdın nirdeee:KK51:

hoşbulduk keremce :KK71:

hoşbuldum ceyda :KK71:

geç kağıdım mıı :82:
aslında eşim çoktan yattı ama abim bende onunla takıldım bu saate kadar sohbet muhabbet o yattı bende bi size bakam dedim :KK42:

Son düzenleme:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben para biriktitim canım.. hatta bugün biriktirdiğim paralarla evime ciciler aldım. kk' ya da ekledim aldıklarımı. size link vereyim de bakın :KK16::KK16:

Güle güle tatlım, güzel sohbetin için teşekkürler. öpüldün bebemm :KK71::KK71::KK71::KK71:

selam canım.. hoşgeldin :KK19:

hani göreyim geç kağıdın nirdeee:KK51:

ben gördüm.o zeytinlikten bende istiyom kıskandım :63::63::63:

anladım cnm
ama biriktirmek lazım:KK20::KK20:
kız ne oldu anlatın da bizde kopalım :KK60:
ben bişi anlamadım
ya ben bütün cevaplarımı özellikle ceydanın mesajlarının içine yazıyorum alıntılarının içinde hep bnm cevaplarım:)))
farkında olmadan yapıyorum bunu
ceydada dediki ben alıştım artıkın.direk kendi mesajımın içine bakıyorum dedi koptum:KK60:
ayyy canım sorma bi mutfaga gittimde geldim kahvaltının üstüneyim ögle akşam bişi yemedimde arkadaş çagırdı zorla gel dedi oraya gittim geldim bırakan arkadaşta kahve içmeye kaldı yiyemedim şimdide karnımda kavga çıkınca dayanamadım aslında bu saatte hiç yemem ama malup geldimm:KK14::KK14::KK14::KK14:
hoşgeldin bebişim
selam gece kuşlarım
kadro tamam herhalde :KK3:
valla çok eksik arkadaşlarımız var cnm ama bu kadar kadroda dostlar başına:KK34:
süperiz.hg sende
Kızlar hepinize iyi geceler. Yarın işe gidicem uyku vakti geldi. Hoşçakalın:79::79::79:

güle güle cnm gene buyur gel...:KK16:

-yamukprenss bebişim
senin mesajlarınıda okudum cnm çok uzundu hepsi
şimdi senin mesajının içinede yazarım diye hiç alıntı yapamadım:KK60:
ama okudum cnm cevabın için çok sağol:KK75::KK75::KK75:

X