sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

yok canım çatlamıyor zamanla sabrın dahada artıyor tabi çocuklar evlenip gittiğinde bomboş kalakalıyorsun

ay ne düşünüyorum varya
eşime diyomki şimdi keremi büyütüyoz bak ne zorluklarla manevi olarak insan ne kadar yıpranıyo.herşeyimizi bütün düzenimizi ona göre ayarlıyoz hasta oluyo sabaha kadar bekliyoz başında...yarın bigün evlenip ayrılcak bizden.bütün bu emekler uçup gidecek...:KK43::KK43:
ne kadar zor olmalı

Yok yok sen dur. Asıl ben dalıcam şimdi kocaya. Geçen sene beyfendi bana doğum günümde elektrik süpürgesi almıştı :KK47::KK47::KK47: Tekrar sinirlendim şimdi:KK47::KK47::KK47::KK47:

ya bnm eşim bnm istediğim şeyleri ikinciyi söyletmeden gider alır....
kısacası bir dediğimi iki etmez...
ama sağolsun kocacımn ceydoşun eşi gibi pek sürprizleri yoktur:KK24::KK23:
mesela herşeyimizi birlikte alırız...
hiç birşeyimi eksik etmez ama sürprizde yapmaz:KK37:
ama hakkını yemeyeyim geçenlerde kutunun içinde kalp ve ciçek almış
gül falan getirir arada.:KK24:

kıslar bana musade hoşçakalın kendinize iyi bakın byyyy

ay ne düşünüyorum varya
eşime diyomki şimdi keremi büyütüyoz bak ne zorluklarla manevi olarak insan ne kadar yıpranıyo.herşeyimizi bütün düzenimizi ona göre ayarlıyoz hasta oluyo sabaha kadar bekliyoz başında...yarın bigün evlenip ayrılcak bizden.bütün bu emekler uçup gidecek...:KK43::KK43:
ne kadar zor olmalı

ay kıyamam sana bebişim...
üzülme herkezin başına gelecek birşey bu ne ypacaksın
bak eşinide annesi büyüttü ama seninle birlikte:KK61:
doğa kanunu besle büyüt ele ver derler...

Yok yok sen dur. Asıl ben dalıcam şimdi kocaya. Geçen sene beyfendi bana doğum günümde elektrik süpürgesi almıştı :KK47::KK47::KK47: Tekrar sinirlendim şimdi:KK47::KK47::KK47::KK47:

ay koptum elektrik süpürgesi he mi :KK60::KK60::KK60:

ya bakın aklıma ne geldi :KK53::KK53:

benim babam alyansını genelde hep bi yerlerde unutur ya da kaybederdi.. yine bi yerde unuttuğu sıralar annem derdi alyans al kendine yeni diye.. neyse bi kaç gün sonra da annemin doğumgünüydü. babm eve geldi anneme ççek almış vs bi kutu çıkardı cebinden. biz tabii 'ooo anne babam sana ne almış' falan derken bi baktık babam anneme hediye olsun diye kendine alyans almış yeni :KK52::KK52::KK52: ne gülmüştük yaa :KK60::KK60::KK60::KK60:

benim babam alyansını genelde hep bi yerlerde unutur ya da kaybederdi.. yine bi yerde unuttuğu sıralar annem derdi alyans al kendine yeni diye.. neyse bi kaç gün sonra da annemin doğumgünüydü. babm eve geldi anneme ççek almış vs bi kutu çıkardı cebinden. biz tabii 'ooo anne babam sana ne almış' falan derken bi baktık babam anneme hediye olsun diye kendine alyans almış yeni :KK52::KK52::KK52: ne gülmüştük yaa :KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
3.okuyuşumda anladım valla

peki kızlar mesela toplu bir para aldı eşiniz iş yerinden.ekstra maaş yada normal maaşından birikim yapıyorsunuz...
parayı size mi verir al karıcım sakla diye..
yoksa kendi mi biriktirir...
ben cevap veriyorum kocam bana verir saklarım.sonra bankaya atarız..

bizim henüz evlilik yıldönümümüz olmadı yeni evliyizzz,yeni yıl hediyesi olarak laptop aldı bana eşim,bilgisayarımı annemlerde bıraktım ben,oda sıkılmıyım die düşünmüş almış çok mutlu oldum ama :)) hemde kırmızııı :)

kıslar bana musade hoşçakalın kendinize iyi bakın byyyy

güle güle.. yine gelin :KK71:
ya bnm eşim bnm istediğim şeyleri ikinciyi söyletmeden gider alır....
kısacası bir dediğimi iki etmez...
ama sağolsun kocacımn ceydoşun eşi gibi pek sürprizleri yoktur:KK24::KK23:
mesela herşeyimizi birlikte alırız...
hiç birşeyimi eksik etmez ama sürprizde yapmaz:KK37:
ama hakkını yemeyeyim geçenlerde kutunun içinde kalp ve ciçek almış
gül falan getirir arada.:KK24:

bak benim eşimin sorunu çiçek :KK61: 2.5 senelik evliyiz, 4 senelik d e flört dönemi oldu.. aldığı çiçek sayısı 10 değildir yani. çiçek almaya uyuz oluyo adam napim artık alıştım :97::97:
sana yine büyük bişi almış.bana tepsi aldı :KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Ay bu da süpermiş :KK60::KK60::KK60::KK60:

bizim henüz evlilik yıldönümümüz olmadı yeni evliyizzz,yeni yıl hediyesi olarak laptop aldı bana eşim,bilgisayarımı annemlerde bıraktım ben,oda sıkılmıyım die düşünmüş almış çok mutlu oldum ama :)) hemde kırmızııı :)
ayy ayy bnmde kırmızı şekerim:))
eşim aldı banada hediye...
çok sever öyle şeyleri...

bak benim eşimin sorunu çiçek :KK61: 2.5 senelik evliyiz, 4 senelik d e flört dönemi oldu.. aldığı çiçek sayısı 10 değildir yani. çiçek almaya uyuz oluyo adam napim artık alıştım :97::97:
bnm eşimde arada getirir kuşum

peki kızlar mesela toplu bir para aldı eşiniz iş yerinden.ekstra maaş yada normal maaşından birikim yapıyorsunuz...

valla eşim maaşını alır hepsi faturalara gider kenara para kalmaz pek :KK60:
elektirik faturası,su,internet,telefon,dijitürk,kredi kartı,ev kredisi....daha sayimmi.her ay bunlar ödeniyo...fazlası var eksiği yok
annem bana yollar genelde ama onu da saklayaamam :KK1:hiç tutucu değilim ben ya :KK43:(elime para geçince ya kereme kıyafet ya da mutfak eşyası direk ikiisnden birine gider:KK19:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
3.okuyuşumda anladım valla

olsun bacım bu saatte normal :KK60::KK60::KK60:

yaw kurdelam sen bi soru sorduktan sonra 'ben cevap veriyorum' diye yazışına hasta oluyyom yavrum benim yirim seni ya :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

o zaman ben de cevap veriyorum; benim eşimin maaşı, ikramiyesi, ekstraları vs hep bankaya yatar o sebeple bi para yatarsa bankadan sms gelir ikimize de yani hiç ellemeden bankada olmuş oluyor zaten :KK34:

maaşallah canım güle güle kullan :KK71:

biz evlendiğimizde de ilk gece eve geldik işte benim eşim de laptop almış hediye onu göstermişti. benim bekarken bilgisayarım masaüstüydü erkek kardeşime bırakmıştım kocam da onu düşünerek almıştı laptop. bi de kurdela sarmıştı ona çarpık çurpuk :KK60::KK60::KK60:

geçen eşim bana telde ısrarla bi kaç kez sordu evdemisin çıkıcanmı dışarı falan diee,bende ısrarla hayatım evdeyim nereye gidiyim işte zaten işim var birsürü falan dedim,meğerse bana çiçek göndercekmiş ölesine içinden gelmiş,sonra kuzenim aradı beni bi üst sokakta oturuyo çay yapmış falan bende heveslendim gittim,sonra çiçek gelmiş evde yokum teslimat yapılamadı,komşumda yok binada kimseye de bırakamamışlar,,,,eşim resmen köpürdü zaten sana süpriz yapanda kabahat falan die,bana bi yıl ceza vermiş öle sölüoo,bi yıl çiçek yokmuş bana :)))))

valla eşim maaşını alır hepsi faturalara gider kenara para kalmaz pek :KK60:
elektirik faturası,su,internet,telefon,dijitürk,kredi kartı,ev kredisi....daha sayimmi.her ay bunlar ödeniyo...fazlası var eksiği yok
annem bana yollar genelde ama onu da saklayaamam :KK1:hiç tutucu değilim ben ya :KK43:(elime para geçince ya kereme kıyafet ya da mutfak eşyası direk ikiisnden birine gider:KK19:

bebişim öncelikle kerem için biraz birikim yapmaya çalış derim..
siz ev kredisi ödüyormuşsunuz kalmaması çok normal cnm..olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin sonra biriktirirsiniz.üzülme.

geçen eşim bana telde ısrarla bi kaç kez sordu evdemisin çıkıcanmı dışarı falan diee,bende ısrarla hayatım evdeyim nereye gidiyim işte zaten işim var birsürü falan dedim,meğerse bana çiçek göndercekmiş ölesine içinden gelmiş,sonra kuzenim aradı beni bi üst sokakta oturuyo çay yapmış falan bende heveslendim gittim,sonra çiçek gelmiş evde yokum teslimat yapılamadı,komşumda yok binada kimseye de bırakamamışlar,,,,eşim resmen köpürdü zaten sana süpriz yapanda kabahat falan die,bana bi yıl ceza vermiş öle sölüoo,bi yıl çiçek yokmuş bana :)))))

:KK1::KK1:
ay kötü olmuş ya.

Benimki maaşını alır ve bana getirir. Ödemeler ve birimkileri ben yaparım. Evin muhasebesi bende sorulur yani. Hem işte hem evde muhasebe benden sorulur:KK66:

X