sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

valla ben para biriktirme konusunda çok iyi değilim,tam tersi eşim daha ileri görür artanı bana bilgisinide vererek bankaya koyar,ama herşeyi tek tek söyler,zaten internet bankacılığını ortak kullanıyoruz ödemeleride ben ordan yapıyorumm:S ahh bu faturalar ahhhhh :SS

bende şuan mutfakdayım
dizüstü bilgisayar ama benim belim ağrıyo öyle yazıcam diye
mutfak masanına koyuyom oturup yazıyom oh ne rahat
valla benimde canımı çektirttiniz bende mi mutfağa gitsm orda takılsam eşim glecek dicek benm hatun iyyice uçtu artık mekan beğenmiyor.sonra alışırşım banyoyu falan dener mişim

he valla sormaa kısmet işteee :)
sonra çiçek geldiğinde işin komik yanı eşim eve gelmişti,bide o teslim aldı kapıdannnn

bunada koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:
ayyyy koptummmmmmmmmmm
ceydaaaaa koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok böyle bi cevap yaaaa koptummmm

ben para biriktitim canım.. hatta bugün biriktirdiğim paralarla evime ciciler aldım. kk' ya da ekledim aldıklarımı. size link vereyim de bakın

Kızlar hepinize iyi geceler. Yarın işe gidicem uyku vakti geldi. Hoşçakalın:79::79::79:

Güle güle tatlım, güzel sohbetin için teşekkürler. öpüldün bebemm
selam gece kuşlarım
kadro tamam herhalde

selam canım.. hoşgeldin

hani göreyim geç kağıdın nirdeee

hoşbulduk keremce

hoşbuldum ceyda

geç kağıdım mıı :82:
aslında eşim çoktan yattı ama abim bende onunla takıldım bu saate kadar sohbet muhabbet o yattı bende bi size bakam dedim

Son düzenleme:

ben gördüm.o zeytinlikten bende istiyom kıskandım

anladım cnm
ama biriktirmek lazım
kız ne oldu anlatın da bizde kopalım
ben bişi anlamadım
ya ben bütün cevaplarımı özellikle ceydanın mesajlarının içine yazıyorum alıntılarının içinde hep bnm cevaplarım:)))
farkında olmadan yapıyorum bunu
ceydada dediki ben alıştım artıkın.direk kendi mesajımın içine bakıyorum dedi koptum
hoşgeldin bebişim
selam gece kuşlarım
kadro tamam herhalde
valla çok eksik arkadaşlarımız var cnm ama bu kadar kadroda dostlar başına
süperiz.hg sende
Kızlar hepinize iyi geceler. Yarın işe gidicem uyku vakti geldi. Hoşçakalın:79::79::79:

güle güle cnm gene buyur gel...

-yamukprenss bebişim
senin mesajlarınıda okudum cnm çok uzundu hepsi
şimdi senin mesajının içinede yazarım diye hiç alıntı yapamadım
ama okudum cnm cevabın için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…