sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

selam kızlar hihoyttt:KK3:

selam canımm :KK61:
iste canım ne demek nasıl olsun kayfennnnn:KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: git canım hayde bekletme :KK60::KK60:

hoşgeldinn tatlımmmmm:KK54:

hoşgeldin canımmmm:KK3::KK3:

hoşbuldummmm fıstıkk :KK34:
hiii bebeğimmm nerdesin sen ya offff:63::63:
nasılsın??

CEYDOŞŞŞ hg fıstık....:KK66:

hoşbuldum kuzucummm :KK54:
kurdelam kusura bakmazsan ben bugün erken çıkıcam.yarın erken kalkmak istiyorum.çoook işim var evde çoookk ... kızlar hepinizi çook çook öpüyorum :KK54::KK54::KK54::KK54: herkese hoş sohbetler

Güle güle canım hayırlı geceler. tatlı rüyalar

kurdelam kusura bakmazsan ben bugün erken çıkıcam.yarın erken kalkmak istiyorum.çoook işim var evde çoookk ... kızlar hepinizi çook çook öpüyorum :KK54::KK54::KK54::KK54: herkese hoş sohbetler
yok şekerim ksur nedemek tabiki dinlen
çok öptüm seni hadi hayırlı geceler görüşmek üzere cnm:KK16::KK16:
haha tabi şekerim ama misafirlik üç gündür ondan sonra sende bize yaparsın bak ona göre:87::KK9:

iyi bari bi günüm daha var:) yaparım tabiii ne dmek .)
Şuan dehşet yedim valla,sadece atıştırıcaktık kocişimle ama abarrttık birazzz :p şiştimmm

soda iç CNM GEÇER:)
bu arada o birgünün bitmesini sabırsızlıkla bekelyecem
senin kahveni içmek istedim şimdi:KK24:

kızlar kahvemi şekerli isterim ama kurdelam yapsın,eee nede olsa ev sahibi o,eee kızlar bugünkü konumuz ne?

prensesim sana hg dedim valla sen görmedin sanırım..
sonra demedi deme:KK64:
yapmammı ben sana bıdığım ya.ceydoş nrde bi konu açalım dur aklımda vardı birşey yazayım:KK36:

kızlarr orda mısınız?
şimdi diyelim ki birisiyle tartıştınız eşiniz arkadaşınız akrabanız vs...
çok sinirlisiniz.....
o anda kendinizi kontrol eder misiniz yada olaya bodoslama dalar mısınız?tabiri caizse affınıza sığınarak......
ben cevap veriyorum kendimi asla kontrol etmeyi bilmiyorum
ve nefret ediyorum bu huyumdann

prensesim sana hg dedim valla sen görmedin sanırım..
sonra demedi deme:KK64:
yapmammı ben sana bıdığım ya.ceydoş nrde bi konu açalım dur aklımda vardı birşey yazayım:KK36:

hoşbulduk minikkuşum,avatarın süperrrrrr
konuyu açmadan önce aklıma size birşey sormak geldi
2 şubat eşimin doğumgünü,ona çok güzel bir sürpriz yapmak istiyorum,bana birdaha aşık olmalı,siz neler yapıyorsunuz yada ne yapardınız eşinize,fikri olan el kaldırsın:93:

ben geldim :KK64:
pc açıkdı mutfağı toparladım.bulaşık makinem bozuk 2 gündür.bulaşık deterjanımda sabah bitti almayı unutmuşum.bulaşıkları sıvısabunla yıkadım :KK60::KK60:ilke imza atttım herhalde:KK52:

kızlarr orda mısınız?
çok sinirlisiniz.....
o anda kendinizi kontrol eder misiniz yada olaya bodoslama dalar mısınız?tabiri caizse affınıza sığınarak......

bende birzamanlar aynen senin gibiydim ama zamanla aştım

kızlarr orda mısınız?
çok sinirlisiniz.....

ayyy dur bi düşüneyim ama bilmiyorum ne yapardım,benim sağım solum belli olmaz,hiçbirşey yokmuş gibi davranıp kedi gibi uysalda olabilirim,aslan gibi kükreyedebilirim:93:

2 şubat eşimin doğumgünü,ona çok güzel bir sürpriz yapmak istiyorum,bana birdaha aşık olmalı,siz neler yapıyorsunuz yada ne yapardınız eşinize,fikri olan el kaldırsın:93:

ya güzelim buna benzer bi soruyu dün konuştuk burda..aslında pek benzemiyor ama gidişat aynı gibi..
dünkü konu evliliğinizi canlı tutmak için neler yaparsınız?idi...
benm kendi cvbm akışına bırakırız eşimle herşeyi kendiliğinden gelişir bazı şeyler..idi...
doğum günü içinde hep olağan üstü şeyler yapmak isteemiş ama en sadee şekilde tüm sevgimi katarak kutlamışımdır eşimin doğum gününü...
kendimce bir pasta yaparım akşm eşimle kutlarız...kabul ediyorum çok klasik ama karı koca daha fazlasını beceremiyoruz sanırım..
yani bu yaptığımız ufak kutlama bile bize yetebiliyor..
sevgimiz daim olsun gerisine pek önem vermiyoruz.

kızlarr orda mısınız?
çok sinirlisiniz.....

ben de kendimi pek kontrol edemem ne yazık ki.. :KK59: eşim mesela ikimiz tartıştığımızda çok alttan alır, susar ve cevap vermez bana. Eğer o böyle olmasa biz geçinemezdik gibime geliyor.. Allah razı olsun ondan, canım ya :KK16::KK16::KK16:

Eşin eve gelmeden önce yatak odanı bi güzel süsle canım.. kendini zaten hazırlayacaksın o belli bişey.. onun sevdiği parfümü sıkarsan daha hoş olur. yine eşinin sevdiği yemekleri hazırla vs.. kartondan ok işaretleri yap az büyükcene onları takip edince seni bulsun mesela.. diyelim ki kapıdan girdi önüne çıkan ilk ok işaretinin altına ' hoşgeldin aşkım' falan yaz.. bir sonrakine ' okları takip edersen sürprize ulaşırsın' sonrakine ' az kaldı aşkım devam et' vs vs.. bu heyecan katıyor emin ol :KK1::KK1::KK1:

ben de kendimi pek kontrol edemem ne yazık ki.. :KK59: eşim mesela ikimiz tartıştığımızda çok alttan alır, susar ve cevap vermez bana. Eğer o böyle olmasa biz geçinemezdik gibime geliyor.. Allah razı olsun ondan, canım ya :KK16::KK16::KK16:

Eşin eve gelmeden önce yatak odanı bi güzel süsle canım.. kendini zaten hazırlayacaksın o belli bişey.. onun sevdiği parfümü sıkarsan daha hoş olur. yine eşinin sevdiği yemekleri hazırla vs.. kartondan ok işaretleri yap az büyükcene onları takip edince seni bulsun mesela.. diyelim ki kapıdan girdi önüne çıkan ilk ok işaretinin altına ' hoşgeldin aşkım' falan yaz.. bir sonrakine ' okları takip edersen sürprize ulaşırsın' sonrakine ' az kaldı aşkım devam et' vs vs.. bu heyecan katıyor emin ol :KK1::KK1::KK1:

kız sen varya az değilsin ha :KK52::KK52:
senden öğreneceğimiz çok şey var valla bacım :KK1:

kızlarr orda mısınız?
çok sinirlisiniz.....

ben daha önce bu tarz olaylarda çok fazla sinirlenir en sonda söylemem gerekeni en başta söler insanların kalbini çok kırardım,belki tatlıya bağlanabilecek bir olayı bille tartışmayla sonlandırırdım ama işim gereği (bankacı)birincilik öncelik müşteri memnunyeti olduğu için sabrı öğrendim şimdi olaylara daha sakin yanaşmaya çalışıyorum fakat kişisel özelliklerim arasında seninde dediğin gibi kurdelam bende çok kontrolsüzlükler yapıyorum buda sabırsızım çoooookkkkkkkkkkk ondan yani.....

X