- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
slm canım hoşgeldin bizde kahve içiyorduk sende alırmısınselam kızlar hihoyttt
güle güle canımmm iyi gecelerrkurdelam kusura bakmazsan ben bugün erken çıkıcam.yarın erken kalkmak istiyorum.çoook işim var evde çoookk ... kızlar hepinizi çook çook öpüyorumherkese hoş sohbetler
haha tabi şekerim ama misafirlik üç gündür ondan sonra sende bize yaparsın bak ona göre:87:
iyi bari bi günüm daha var:) yaparım tabiii ne dmek .)
Şuan dehşet yedim valla,sadece atıştırıcaktık kocişimle ama abarrttık birazzzşiştimmm
selam kızlar hihoyttt
iste canım ne demek nasıl olsun kayfennnnn
git canım hayde bekletme
hoşgeldinn tatlımmmmm
hoşgeldin canımmmm
hiii bebeğimmm nerdesin sen ya offff
nasılsın??
CEYDOŞŞŞ hg fıstık....
kurdelam kusura bakmazsan ben bugün erken çıkıcam.yarın erken kalkmak istiyorum.çoook işim var evde çoookk ... kızlar hepinizi çook çook öpüyorumherkese hoş sohbetler
yok şekerim ksur nedemek tabiki dinlenkurdelam kusura bakmazsan ben bugün erken çıkıcam.yarın erken kalkmak istiyorum.çoook işim var evde çoookk ... kızlar hepinizi çook çook öpüyorumherkese hoş sohbetler
haha tabi şekerim ama misafirlik üç gündür ondan sonra sende bize yaparsın bak ona göre:87:
iyi bari bi günüm daha var:) yaparım tabiii ne dmek .)
Şuan dehşet yedim valla,sadece atıştırıcaktık kocişimle ama abarrttık birazzzşiştimmm
soda iç CNM GEÇER:)
bu arada o birgünün bitmesini sabırsızlıkla bekelyecem
senin kahveni içmek istedim şimdi
kızlar kahvemi şekerli isterim ama kurdelam yapsın,eee nede olsa ev sahibi o,eee kızlar bugünkü konumuz ne?
prensesim sana hg dedim valla sen görmedin sanırım..
sonra demedi deme
yapmammı ben sana bıdığım ya.ceydoş nrde bi konu açalım dur aklımda vardı birşey yazayım
prensesim sana hg dedim valla sen görmedin sanırım..
sonra demedi deme
yapmammı ben sana bıdığım ya.ceydoş nrde bi konu açalım dur aklımda vardı birşey yazayım
kızlarr orda mısınız?
şimdi diyelim ki birisiyle tartıştınız eşiniz arkadaşınız akrabanız vs...
çok sinirlisiniz.....
o anda kendinizi kontrol eder misiniz yada olaya bodoslama dalar mısınız?tabiri caizse affınıza sığınarak......
ben cevap veriyorum kendimi asla kontrol etmeyi bilmiyorum
ve nefret ediyorum bu huyumdann
yok şekerim ksur nedemek tabiki dinlen
çok öptüm seni hadi hayırlı geceler görüşmek üzere cnm
soda iç CNM GEÇER:)
bu arada o birgünün bitmesini sabırsızlıkla bekelyecem
senin kahveni içmek istedim şimdi
pazar akşamı kayfeler benden
çokda iyi yaparımmm heeee
kızlarr orda mısınız?
çok sinirlisiniz.....
o anda kendinizi kontrol eder misiniz yada olaya bodoslama dalar mısınız?tabiri caizse affınıza sığınarak......
ben geldim
pc açıkdı mutfağı toparladım.bulaşık makinem bozuk 2 gündür.bulaşık deterjanımda sabah bitti almayı unutmuşum.bulaşıkları sıvısabunla yıkadımilke imza atttım herhalde
hoşbulduk minikkuşum,avatarın süperrrrrr
konuyu açmadan önce aklıma size birşey sormak geldi
2 şubat eşimin doğumgünü,ona çok güzel bir sürpriz yapmak istiyorum,bana birdaha aşık olmalı,siz neler yapıyorsunuz yada ne yapardınız eşinize,fikri olan el kaldırsın:93:
maalesef canım sen ilk değilsin ben daha nelerle yıkadım
kızlarr orda mısınız?
çok sinirlisiniz.....
hoşbulduk minikkuşum,avatarın süperrrrrr
konuyu açmadan önce aklıma size birşey sormak geldi
2 şubat eşimin doğumgünü,ona çok güzel bir sürpriz yapmak istiyorum,bana birdaha aşık olmalı,siz neler yapıyorsunuz yada ne yapardınız eşinize,fikri olan el kaldırsın:93:
ben de kendimi pek kontrol edemem ne yazık ki..eşim mesela ikimiz tartıştığımızda çok alttan alır, susar ve cevap vermez bana. Eğer o böyle olmasa biz geçinemezdik gibime geliyor.. Allah razı olsun ondan, canım ya
Eşin eve gelmeden önce yatak odanı bi güzel süsle canım.. kendini zaten hazırlayacaksın o belli bişey.. onun sevdiği parfümü sıkarsan daha hoş olur. yine eşinin sevdiği yemekleri hazırla vs.. kartondan ok işaretleri yap az büyükcene onları takip edince seni bulsun mesela.. diyelim ki kapıdan girdi önüne çıkan ilk ok işaretinin altına ' hoşgeldin aşkım' falan yaz.. bir sonrakine ' okları takip edersen sürprize ulaşırsın' sonrakine ' az kaldı aşkım devam et' vs vs.. bu heyecan katıyor emin ol
kızlarr orda mısınız?
çok sinirlisiniz.....