aa bak bunları ben de yaparım. yani düzgün giyinmek, makyaj yapmak, dekolte giyinmek. dışarıda kapalıyım aslında ama evde mümkün olduğunca çekici olmaya çalışırım.
sagol canım ben 99 depremınde uyuyodum deprem anını duymadım ama kalktıgımda heryer cok fenayıdı 2 arkasımı kaybettım we daha cookk kotu goruntuler cocuktum ozman ama 100 yasındakı bı ınsanın bıle kaldırmıycagı goruntuler gordum acmakta ıstemıyorum fazla allah bı daha yasatmasın walla deprem oldugunda hemen cocugum geldı aklıma bızler neysede o daha kucucuk allahım korusun ınsallh bıdahada yastmasın kımseye
ceydaaa güle güle güselim
Allaha emanet ol
bari soruma cevap verip gitseydin.
gül gibi sorum güme gittti
deniz hiç şaşırmadım valla.kız adamla ne sürekli kavga ediyon
çok tatlı bunuda çok beğendim ikizcim maşallah nazar değmesinbiz eşimle birlikte yemek yaparız.genelde uyumak için birbirimizi bekleriz.çok gezeriz.benim eşim sürpriz yapmayı çok sever ,bende sürprizleri.eşim eve geldimi ne olursa olsun hep güler yüzlü olurum................
bizde özel bişeyler yapmıyoruz canım zaten yeni evliyiz herşey kendiliğinden gelişiyor...zaten ikimizde çocuk ruhluyuz o yüzden şimdilik çok iyiyiz allah bozmasın benimde öyle hiç faklı isteklerim olmuyor eşimden.
evet canım normalde ben de kapalı bir bayanım.. ama evde herşey foraa
hayatım kafayı yicem nasıl yapcam iki saat onla uğraşıyorum msn yi açtım seni kişiler ekledim çevrim dışı gözüküyon başka yerden mi bakçam yoksa.
çok tatlı bunuda çok beğendim ikizcim maşallah nazar değmesin
sizde biz gibisiniz şekerim....
herşey akışında gidiyor bizimde..
evet canım bende kapalıyım dediğin gibi evde herşey fora.birde biz eşimle birbirimize güzel mesajlar yollarız cepten...................
güzelim bende sana yazıyordum şimdi
beş dakika önce falan gördüm bir erkek nickli msn gördüm eklemedim
sana soracaktım o sen misin diyeee?????
arkadaşlar herkese iyi geceler ............................
ewettt anlatıyorum aslında bırazda utanıyorum ama sanırım bı ewlılık acısından cok onemlı bı konu bunu bugun anladım konu CINSELLIK ben bu aralar hıc ıstemıyorum daha dogrusu ewlendıgımden berı öle ısteklı bı bayan deılım ayda bı olsa ısterım hep esımde daha farklı oda haftada 3 kere falan olmasını ıster yada 4 o yanasr ben kacarım yada ıstemeye ıstemeye yaparım hadı gel der bacaklarımı acarm bugunde o gunlerden bırıydı yanastı optu bende fazla yanasmadım ıcımden allah yıne ıstıcek dıye korkarken hadı dedı bende canım ıstemyıo dedım artık canına tak etmıs herhalde bugun patladı baslarım bole ewlılıge dedı ben karımla ıstegım zaman sex yapıcaksam napım bole ewlılıgı dedı her yanına geldıgımde bınbır surat cekıyorum dedı bole ewlılık olmaaz falan kaltı gıttı ben ewlı bırıyım gıdıpte kendı kendıme yapcaksa ne anlamı war dedı falan baya anırdı ıste benım ne yapmam lazım bu durumu kurtarmam ıcın yarın yanına gıtsem yapmacık oldugu bellı olucak akıl werın
aynen canım bende kapalıyım evde herşey serbest
eşim işten gelmeden muhakkak saçıma başıma bakarım ecick parfüm dişleriminde muhakka fırçalanmış olamsı lazım diş temizliği takıntım varda
bu arada kızlar sağolun el birliğiyle uykumu kaçırdınız
canım birşey sorucam nekadardır evlisniz?
ewettt anlatıyorum aslında bırazda utanıyorum ama sanırım bı ewlılık acısından cok onemlı bı konu bunu bugun anladım konu CINSELLIK ben bu aralar hıc ıstemıyorum daha dogrusu ewlendıgımden berı öle ısteklı bı bayan deılım ayda bı olsa ısterım hep esımde daha farklı oda haftada 3 kere falan olmasını ıster yada 4 o yanasr ben kacarım yada ıstemeye ıstemeye yaparım hadı gel der bacaklarımı acarm bugunde o gunlerden bırıydı yanastı optu bende fazla yanasmadım ıcımden allah yıne ıstıcek dıye korkarken hadı dedı bende canım ıstemyıo dedım artık canına tak etmıs herhalde bugun patladı baslarım bole ewlılıge dedı ben karımla ıstegım zaman sex yapıcaksam napım bole ewlılıgı dedı her yanına geldıgımde bınbır surat cekıyorum dedı bole ewlılık olmaaz falan kaltı gıttı ben ewlı bırıyım gıdıpte kendı kendıme yapcaksa ne anlamı war dedı falan baya anırdı ıste benım ne yapmam lazım bu durumu kurtarmam ıcın yarın yanına gıtsem yapmacık oldugu bellı olucak akıl werın
konunun bu olduğunu anlamıştımewettt anlatıyorum aslında bırazda utanıyorum ama sanırım bı ewlılık acısından cok onemlı bı konu bunu bugun anladım konu CINSELLIK ben bu aralar hıc ıstemıyorum daha dogrusu ewlendıgımden berı öle ısteklı bı bayan deılım ayda bı olsa ısterım hep esımde daha farklı oda haftada 3 kere falan olmasını ıster yada 4 o yanasr ben kacarım yada ıstemeye ıstemeye yaparım hadı gel der bacaklarımı acarm bugunde o gunlerden bırıydı yanastı optu bende fazla yanasmadım ıcımden allah yıne ıstıcek dıye korkarken hadı dedı bende canım ıstemyıo dedım artık canına tak etmıs herhalde bugun patladı baslarım bole ewlılıge dedı ben karımla ıstegım zaman sex yapıcaksam napım bole ewlılıgı dedı her yanına geldıgımde bınbır surat cekıyorum dedı bole ewlılık olmaaz falan kaltı gıttı ben ewlı bırıyım gıdıpte kendı kendıme yapcaksa ne anlamı war dedı falan baya anırdı ıste benım ne yapmam lazım bu durumu kurtarmam ıcın yarın yanına gıtsem yapmacık oldugu bellı olucak akıl werın
öncelikle bu kadar ayrıntılı yazmasan daha iyiydi.ben her zaman karı koca arasında olan şeylerin gizli kalması taraftarıyım.insanın en mahremi yatak odası...
ama sadece şunu söylemek isterimki cinsellik evliliğin temel taşlarından birisi..
3 senelık ewlıyızzz
öncelikle bu kadar ayrıntılı yazmasan daha iyiydi.ben her zaman karı koca arasında olan şeylerin gizli kalması taraftarıyım.insanın en mahremi yatak odası...
ama sadece şunu söylemek isterimki cinsellik evliliğin temel taşlarından birisi..