sana yakıştıramadım bu avatarı
kapalı pembiş kız vardı ya ceyda onu koyy koy koy
kızlar heemn bi sohbet açayım
komşularınızdan yana dertli olanınız varmı acaba
benim üstümde bi tane beyinciği alınmış hayvani bir varlık varda
iyi gecelerr herkeseee ben geldım depremzede olarakk
ikizcim hgg
mzy nerdesin sn özledik seni
naber cnm
inşlhh canım bebiş olunca artık kocayıda aramaz olurum herhalde
keyfim gıcır bacım çok şükür
yarın abimin doğum günü ona nasıl bi pasta yapsam diye düşünüyorum hediyeye karar verdim de
valla cnm ben bugun yaptım çikolata soslu...
sende öyle yap dehşet oluyor valla
şekerim gönder demedin ki
hayır reesimime bakacaksın sadece....
ama sendin sanırım eşin izinn vermiyor muydu msne öyle birşey denmişti topicte....
iyiym cnm uyuyım bari dedim ama nerdeee
bu saate kadar iş yaptım canım.yarın memleketten anamgiller gelecek.bu seferlik affat.aslında yatmam lazım ama size bakmadan edemiyom.
bu saate kadar iş yaptım canım.yarın memleketten anamgiller gelecek.bu seferlik affat.aslında yatmam lazım ama size bakmadan edemiyom.
benimki sesten ziyade pislik saçmakla meşgul
kadın çalışıyo allahtan
insan bi baakr cam açıkmı çamaşır varmı diye ama nerdeeeee o insani düşünce
kaç defa bağırdım ama nato kafa nato mermer en sonunda çıkıcam üste girişicem artık eşimde alır götürür bizi merkeze
hoş geldin temizledin mi evini
hadi gözün aydın canım hasret gider bol bol....
benimki sesten ziyade pislik saçmakla meşgul
kadın çalışıyo allahtan
sürekli bişiler sürkeliyo temizliği sadece sirkelemekten ibaret sanıyo herhalde
insan bi baakr cam açıkmı çamaşır varmı diye ama nerdeeeee o insani düşünce
kaç defa bağırdım ama nato kafa nato mermer en sonunda çıkıcam üste girişicem artık eşimde alır götürür bizi merkeze
ahh ahhh yarama tuz bastın gece gece yaa. daha 1-2 hafta önce yan komşuyka kavga ettik. net paylaşıoduk ayrıldık. paramızı da yedi şelepsizler :S
oyy canım benim..neyse bize bakmadan yatmadığın için affettim
ayy aynı benim üst komşum yaa
benimki ben çamaşır asarken hem de beyaz masa örtümün üzerine sigara külü döktü.. çok gerizekalı bi kadın yaa.. :84::84::84: Kaç kez söyledim yok yok yok.. en sonunda polise şikayet edicem o olacak :95:
oncelıkle hosbulduk dun gece saat 4.09da 4.6 sıddetınde sallandık bız 4.katta oturdugumuzdan dolayı da 6 sıddetınde oldu sanırım coook kotuydu ya tam uyumaya gıdıyodum yataga yatıcaktım bı sallandı yerımden kalkamadımm cıglık cıglıga kocayı cagırdım ılk once bı gurultuyle geldı bı ugultu gıbı arkasından sallandı ıst anadolu yakasına kadar gıtmıs sallantı merkez ustu ızmıt tabı ınsallah oncu deprem deıldır
benimkide yıkadığım kuruyan yolluğumun üstüne balkonun pis sularına bi güzel serpiştirdioyy canım benim..neyse bize bakmadan yatmadığın için affettim
ayy aynı benim üst komşum yaa
benimki ben çamaşır asarken hem de beyaz masa örtümün üzerine sigara külü döktü.. çok gerizekalı bi kadın yaa.. :84::84::84: Kaç kez söyledim yok yok yok.. en sonunda polise şikayet edicem o olacak :95:
oncelıkle hosbulduk dun gece saat 4.09da 4.6 sıddetınde sallandık bız 4.katta oturdugumuzdan dolayı da 6 sıddetınde oldu sanırım coook kotuydu ya tam uyumaya gıdıyodum yataga yatıcaktım bı sallandı yerımden kalkamadımm cıglık cıglıga kocayı cagırdım ılk once bı gurultuyle geldı bı ugultu gıbı arkasından sallandı ıst anadolu yakasına kadar gıtmıs sallantı merkez ustu ızmıt tabı ınsallah oncu deprem deıldır
Kızlar ben çıkıyorum.. bugün cam falan sildim.. temizlikti yemekti derken yorulmuşum cidden esnemekten ağzım 2' ye ayrılıcak nerdeyseyarın da kursa gideceğim zaten.. size doyum olmuyor ama ne yapayımm
hepinizi öptüm, iyi geceler Allah' a emanet olun