sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

yarın degıl ama hafta sonu denıcem canım saol her turlu fıkre acıgım

canım birşey sorucam nekadardır evlisniz?

hayatım bak yanlış anlama ama her kadının zaman zaman isteksiz halleri olabilir. ama ayda bir kere istiyorsan buda eşini kırmamak adına kendini zorunlu hissediyorsan bunda bi sorun var demektir.bir doktora gitsen iyiolur hatta eşin kabul ederse onunla git.

valla aslında eşin haklı ama açıkcası bu duruma kadınların gelmesindeki sebep olarak ta erkekleri görüyorum.kadınların hiçbir tatmini yok .yada tam olarak cinsellik ne demek bilmiyoruz.onlar zevkini çıkarıyorlar ya biz ? aynı şekildemiyiz bence çoğu kadın orgazmın ne oldugunun farkında değil.erkekler yaşatmıyorlar bunu.kadın neden cinsellik istesinki sonra .sendeki de böyle bi problem mi ?

keremce sana katılıyorum. özellikle adamlar cinselliğe düşkün olurlar her gün birlikte olsan niye demezler.o yüzden buna en kısa zamanda çare bulman lazım denizbatın.

bene aslında bı doktora gıtmeyı dusunuyorum bunu esımede soledım tabı gıtmeden dedıgını yapmam lazım bı

walla onda hıcbı sorun yok dıyeyım on numara dıyım anla ıste yanı 9 falan da degıl cok kıbar o ıste ne ıstegını sorar nasıl yapmak ıstegımı yanı onda 1 gr hata yok ustune cokk ıyı bu konuda sorun bene canım ıstemıyo ayda 1 ıstıyo

bene aslında bı doktora gıtmeyı dusunuyorum bunu esımede soledım tabı gıtmeden dedıgını yapmam lazım bı

cnm umarım herşey düzelir...üzme kendini..
ne güzel bak eşin seninle bazı şyleri paylaşmak istiyor...
Allah korusun gözü dışarıda değil.
sende bu durumu kurtarmak için birşeyler yaptın mı herşey düzelir...sakin ol ilk öncelikle..

canlar ben artık kalkam yarın çok işim var
beyinciği alınmış komşumun kirlettiği camlarımı silicem yarın
markete git pasta yap yemek yap..
güne erken başlamam lazım

hepinizi öpüyorum

ii sohbetlerr

beni özleyin anacımmm

valla sölediklerim ne kadar işe yarar bilmiorum uzman değilim. arkadaşın dediği gibi dr tavsiyeleri daha iyi olur ama böle durumlarda dr gitmek de kolay değil tabii. bana sorarsan arkana yazlan ve nelerden zevk alırsın bi düşün. kendi kafanda fantezi yarat önce. sonra da kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle çık eşinin karşısına. yani sallıyorum nasıl olabilir.. eşin işten gelmeden önce sexsi bişeyler giy. üzerine de güzel dekolte kıyafetler giy. güzel bir yemek hazırla, mümkünse çocuğu uyut. ya mesela mum felan hazırlayabilirsin odaya. ya da ne bilim üret işte bişiler. gerisi gelir zaten ve eşinin sana yaklaşımı da o denli değişir. yani böyle durumda adam da oldu bitti yapmaz daha fazla zevk almak ve daha fazla zevk yaşatmak ister. sen de böylece belki kendini daha iyi hissedersen problemin çözülebiilr. yani benm aklıma gelen çözüm bu. ya da seni rahatsız eden neyse onu bulup kafandan çıkarmaya çalış.

ben bir kere kalbini kırdım eşimin bu yüzden ama napayım yani ... sebep tek sen değilsen eğer cinsel hayatınız istediğin şekilde dğilse senin açından konuyu ona da aç ve sorunlu oldugun noktaları eşine söyle.onlarda bilsinler durumun ne oldugunu.ben söyledim

denizcim

belki sorun eşindedir yani sana nasıl yaklaşıyor elektiriği nasıl belkide yaklaşma biçimi seni kendinden daha çok uzaklaştırıyor cinsel anlamda. üzerine ne giyersen giy içinden gelmedikten sonra yapamazsın.

iyi geceler aysencim

o zaman bu enerji verici istek verici şeyleri bir dene bitkisel.eşindende sana yardımcı olmasını seni biraz isteklendirmesini ama ısrar etmemesini söyle.yani şöyle bir aklına düşürsün bakalım sende neler olcak.baktın hala olmuyor psikoljik veya hormonal bir bozukluk varıdr.o zaman doktora gidersin canım

aslında ayda bı ıstıyorum ama bunun yanında utanıyorum ondan ne bılım onu yap bunu yap demeye hosuma gıdınce hos sesler cıkarmaya mesela ıs bıttıkten sonra sorar oldumu dıye olsa bıle olmadı derım utanıyorum hala asamadım kendımı ben senın kocanım utanma dıyo bende hıc cıle utanmıyorum dıyorum ama cok utanıyorum

kızlar cümleten iyi sabahlar
midem bulanmaya başladı nedense...
sizlere doyum olmaz
ama kaçmam lazım
sabahh ezan sesiyle kalkıyorum
hepinize hayırlı sabahlar şekerlikler

kızlar bu erotik film ler hakkında ne düşünüyorsunuz. eşinizin seyretmesine izin verirmisiniz onunla seyredermisiniz tek mi seyredersiniz yada hiçbirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…