Kızlar ben çıkıyorum.. bugün cam falan sildim.. temizlikti yemekti derken yorulmuşum cidden esnemekten ağzım 2' ye ayrılıcak nerdeyseyarın da kursa gideceğim zaten.. size doyum olmuyor ama ne yapayımm
hepinizi öptüm, iyi geceler Allah' a emanet olun
Canım benim geçmiş olsun gerçekten, Allah bir daha yaşatmasın inş.
şimdi kızlar bnm aklıma bi iki birşey geldi sizler için hazırladım dermişim
sorumu soruyorum???
evliliğinizi her zaman canlı tutmak için neler yaparsınz?
ben cevap veriyorm...
evliliğimizde çok şükür ufak tefek şeylerle mutlu olabiliyoruz eşimle..
öyle sürekli farklı şeyler yaşayalım vs demiyoruz.
kendi kendimize yetiyoruz ve kendiliğinden gidiyor herşey.
daha doğrusu biz akışına bırakanlardanız....
oncelıkle hosbulduk dun gece saat 4.09da 4.6 sıddetınde sallandık bız 4.katta oturdugumuzdan dolayı da 6 sıddetınde oldu sanırım coook kotuydu ya tam uyumaya gıdıyodum yataga yatıcaktım bı sallandı yerımden kalkamadımm cıglık cıglıga kocayı cagırdım ılk once bı gurultuyle geldı bı ugultu gıbı arkasından sallandı ıst anadolu yakasına kadar gıtmıs sallantı merkez ustu ızmıt tabı ınsallah oncu deprem deıldır
sorumu soruyorum???
ben cevap veriyorm...
gezeriz..
bi de genelde ben masaj yaparım eşim bayırlır, çok mutlu olur ve evliliğimiz capcanlı kalır
gezeriz..
bi de genelde ben masaj yaparım eşim bayırlır, çok mutlu olur ve evliliğimiz capcanlı kalır
ne kadar güzel ufacık şeylerden mutlu olabilmek
seni yerim yer şirinekurela kız sen sorunu sorduktan sonra bende bı akıl danısıcam kavga ettık bugun esımle baya buyuktu napıcamı sasırdım bıraz kadınsal bı konu senınkı bıttıkten sonra ben sorıyım
çok güzelmiş....biz birlikte yemek yapınca çok mutlu oluyoruzz walla:)
ne kadar güzel ufacık şeylerden mutlu olabilmek
geçmiş olsun canım nasıl korkmuşsundur tahmişn edebiliyorum
bende anadolu yakasındayım ama hissetmedim gerçi yeni uykuya dalmıştım o saatlerde
ama 99 depremini yaşamış biri olarak nasıl dehşet verdiğini tahmin edebiliyorum
kurela kız sen sorunu sorduktan sonra bende bı akıl danısıcam kavga ettık bugun esımle baya buyuktu napıcamı sasırdım bıraz kadınsal bı konu senınkı bıttıkten sonra ben sorıyım
ceydaaa güle güle güselim
Allaha emanet ol
bari soruma cevap verip gitseydin.
gül gibi sorum güme gittti
kurela kız sen sorunu sorduktan sonra bende bı akıl danısıcam kavga ettık bugun esımle baya buyuktu napıcamı sasırdım bıraz kadınsal bı konu senınkı bıttıkten sonra ben sorıyım
valla kurdiş soruya gelince
benim eşim bana hediye alıp sevindirmeye bayılır sağolsun umadığım anda ufakda olsa beğeneceğimi bildiği şeyleri alır
arada birbirimize mesaj yollarız güzel aşk mesajları içimizden geçenleri (normalde mesaj paralıkonuşma bedava olduğu için çoks ık yazmayız)
valla güzelmiş bunuda tuttm şekerim...
daha ne olsun canem
kız soruyu yeni gördüm.. hemencik cevap vereyim..
Biz eşimle 2.5 snedir evliyiz ama 4 senelik flört döneminden sonra evlendik..
Ben evde neşeliyimdir hep.. yüzümü asmam, hep şaka yaparım, bol bol oynarım eşimin karşısında.Sonracığıma efemm, evde dekolte giyinirim.. az da olsa makyajım vardır hep, normalde günlük eşortman giyerim temizlik yaparken ama eşim eve gelmeden muhakkak üzerimi değiştiririm. Böyle işte.. dikkat ettiğim şeyler bunlardır genelde. Aslında dikkat etmek değil de benim içimden geliyor zaten bunları yapmak öyle diyeyim.
evet tatlım sana katılıyorum seninkiside genel yapılması gerekeen bir örnek ama işe yarayan içinde tatlı süsler olan bir örnekk
kız soruyu yeni gördüm.. hemencik cevap vereyim..
Biz eşimle 2.5 snedir evliyiz ama 4 senelik flört döneminden sonra evlendik..
Ben evde neşeliyimdir hep.. yüzümü asmam, hep şaka yaparım, bol bol oynarım eşimin karşısında.Sonracığıma efemm, evde dekolte giyinirim.. az da olsa makyajım vardır hep, normalde günlük eşortman giyerim temizlik yaparken ama eşim eve gelmeden muhakkak üzerimi değiştiririm. Böyle işte.. dikkat ettiğim şeyler bunlardır genelde. Aslında dikkat etmek değil de benim içimden geliyor zaten bunları yapmak öyle diyeyim.
sorumu soruyorum???
ben cevap veriyorm...