sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyi geceler tatlım......................

ceydaaa güle güle güselim
Allaha emanet ol
bari soruma cevap verip gitseydin.
gül gibi sorum güme gittti

gezeriz..
bi de genelde ben masaj yaparım eşim bayırlır, çok mutlu olur ve evliliğimiz capcanlı kalır

geçmiş olsun canım nasıl korkmuşsundur tahmişn edebiliyorum
bende anadolu yakasındayım ama hissetmedim gerçi yeni uykuya dalmıştım o saatlerde

ama 99 depremini yaşamış biri olarak nasıl dehşet verdiğini tahmin edebiliyorum

kurela kız sen sorunu sorduktan sonra bende bı akıl danısıcam kavga ettık bugun esımle baya buyuktu napıcamı sasırdım bıraz kadınsal bı konu senınkı bıttıkten sonra ben sorıyım

biz birlikte yemek yapınca çok mutlu oluyoruzz walla:)

kurela kız sen sorunu sorduktan sonra bende bı akıl danısıcam kavga ettık bugun esımle baya buyuktu napıcamı sasırdım bıraz kadınsal bı konu senınkı bıttıkten sonra ben sorıyım
seni yerim yer şirine
ne demek sor hemen
aşkolsun güselim.....anlat derdini bize..
biz birlikte yemek yapınca çok mutlu oluyoruzz walla:)
çok güzelmiş....

ne kadar güzel ufacık şeylerden mutlu olabilmek

sende yazsana şekerim sende evlisin kıs

sagol canım ben 99 depremınde uyuyodum deprem anını duymadım ama kalktıgımda heryer cok fenayıdı 2 arkasımı kaybettım we daha cookk kotu goruntuler cocuktum ozman ama 100 yasındakı bı ınsanın bıle kaldırmıycagı goruntuler gordum acmakta ıstemıyorum fazla allah bı daha yasatmasın walla deprem oldugunda hemen cocugum geldı aklıma bızler neysede o daha kucucuk allahım korusun ınsallh bıdahada yastmasın kımseye

valla kurdiş soruya gelince
benim eşim bana hediye alıp sevindirmeye bayılır sağolsun umadığım anda ufakda olsa beğeneceğimi bildiği şeyleri alır
arada birbirimize mesaj yollarız güzel aşk mesajları içimizden geçenleri (normalde mesaj paralı konuşma bedava olduğu için çoks ık yazmayız)

aklımada gelmiyo şimdi pek yahuuu :26::26:

ceydaaa güle güle güselim
Allaha emanet ol
bari soruma cevap verip gitseydin.
gül gibi sorum güme gittti

kız soruyu yeni gördüm.. hemencik cevap vereyim..

Biz eşimle 2.5 snedir evliyiz ama 4 senelik flört döneminden sonra evlendik..

Ben evde neşeliyimdir hep.. yüzümü asmam, hep şaka yaparım, bol bol oynarım eşimin karşısında. Sonracığıma efemm, evde dekolte giyinirim.. az da olsa makyajım vardır hep, normalde günlük eşortman giyerim temizlik yaparken ama eşim eve gelmeden muhakkak üzerimi değiştiririm. Böyle işte.. dikkat ettiğim şeyler bunlardır genelde. Aslında dikkat etmek değil de benim içimden geliyor zaten bunları yapmak öyle diyeyim.

biz eşimle birlikte yemek yaparız.genelde uyumak için birbirimizi bekleriz.çok gezeriz.benim eşim sürpriz yapmayı çok sever ,bende sürprizleri.eşim eve geldimi ne olursa olsun hep güler yüzlü olurum................

deniz hiç şaşırmadım valla.kız adamla ne sürekli kavga ediyon

aa bak bunları ben de yaparım. yani düzgün giyinmek, makyaj yapmak, dekolte giyinmek. dışarıda kapalıyım aslında ama evde mümkün olduğunca çekici olmaya çalışırım.

bizde özel bişeyler yapmıyoruz canım zaten yeni evliyiz herşey kendiliğinden gelişiyor...zaten ikimizde çocuk ruhluyuz o yüzden şimdilik çok iyiyiz allah bozmasın benimde öyle hiç faklı isteklerim olmuyor eşimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…