sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Kızlar ben çıkıyorum.. bugün cam falan sildim.. temizlikti yemekti derken yorulmuşum cidden esnemekten ağzım 2' ye ayrılıcak nerdeyse :KK60::KK60::KK60: yarın da kursa gideceğim zaten.. size doyum olmuyor ama ne yapayımm :KK31:

hepinizi öptüm, iyi geceler Allah' a emanet olun :KK71::KK71::KK71:

iyi geceler tatlım......................

ceydaaa güle güle güselim:KK58:
Allaha emanet ol
bari soruma cevap verip gitseydin.:KK60:
gül gibi sorum güme gittti:KK60:

şimdi kızlar bnm aklıma bi iki birşey geldi sizler için hazırladım dermişim:KK60:

sorumu soruyorum???
evliliğinizi her zaman canlı tutmak için neler yaparsınz?
ben cevap veriyorm...
evliliğimizde çok şükür ufak tefek şeylerle mutlu olabiliyoruz eşimle..
öyle sürekli farklı şeyler yaşayalım vs demiyoruz.
kendi kendimize yetiyoruz ve kendiliğinden gidiyor herşey.
daha doğrusu biz akışına bırakanlardanız....

gezeriz.. :KK66::KK66::KK66:
bi de genelde ben masaj yaparım eşim bayırlır, çok mutlu olur ve evliliğimiz capcanlı kalır :p :KK60::KK60:

oncelıkle hosbulduk dun gece saat 4.09da 4.6 sıddetınde sallandık bız 4.katta oturdugumuzdan dolayı da 6 sıddetınde oldu sanırım coook kotuydu ya tam uyumaya gıdıyodum yataga yatıcaktım bı sallandı yerımden kalkamadımm cıglık cıglıga kocayı cagırdım ılk once bı gurultuyle geldı bı ugultu gıbı arkasından sallandı ıst anadolu yakasına kadar gıtmıs sallantı merkez ustu ızmıt tabı ınsallah oncu deprem deıldır

geçmiş olsun canım nasıl korkmuşsundur tahmişn edebiliyorum
bende anadolu yakasındayım ama hissetmedim gerçi yeni uykuya dalmıştım o saatlerde

ama 99 depremini yaşamış biri olarak nasıl dehşet verdiğini tahmin edebiliyorum

kurela kız sen sorunu sorduktan sonra bende bı akıl danısıcam kavga ettık bugun esımle baya buyuktu napıcamı sasırdım bıraz kadınsal bı konu senınkı bıttıkten sonra ben sorıyım

şimdi kızlar bnm aklıma bi iki birşey geldi sizler için hazırladım dermişim:KK60:

sorumu soruyorum???
ben cevap veriyorm...

biz birlikte yemek yapınca çok mutlu oluyoruzz walla:)

kurela kız sen sorunu sorduktan sonra bende bı akıl danısıcam kavga ettık bugun esımle baya buyuktu napıcamı sasırdım bıraz kadınsal bı konu senınkı bıttıkten sonra ben sorıyım
seni yerim yer şirine
ne demek sor hemen
aşkolsun güselim.....anlat derdini bize..:KK75::KK75:
biz birlikte yemek yapınca çok mutlu oluyoruzz walla:)
çok güzelmiş....:KK34:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ne kadar güzel ufacık şeylerden mutlu olabilmek :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

sende yazsana şekerim sende evlisin kıs:KK60:

geçmiş olsun canım nasıl korkmuşsundur tahmişn edebiliyorum
bende anadolu yakasındayım ama hissetmedim gerçi yeni uykuya dalmıştım o saatlerde

ama 99 depremini yaşamış biri olarak nasıl dehşet verdiğini tahmin edebiliyorum

sagol canım ben 99 depremınde uyuyodum deprem anını duymadım ama kalktıgımda heryer cok fenayıdı 2 arkasımı kaybettım we daha cookk kotu goruntuler cocuktum ozman ama 100 yasındakı bı ınsanın bıle kaldırmıycagı goruntuler gordum acmakta ıstemıyorum fazla allah bı daha yasatmasın walla deprem oldugunda hemen cocugum geldı aklıma bızler neysede o daha kucucuk allahım korusun ınsallh bıdahada yastmasın kımseye

valla kurdiş soruya gelince :KK53:
benim eşim bana hediye alıp sevindirmeye bayılır sağolsun umadığım anda ufakda olsa beğeneceğimi bildiği şeyleri alır
arada birbirimize mesaj yollarız güzel aşk mesajları içimizden geçenleri (normalde mesaj paralı :KK53: konuşma bedava olduğu için çoks ık yazmayız)

aklımada gelmiyo şimdi pek yahuuu :26::26:

ceydaaa güle güle güselim:KK58:
Allaha emanet ol
bari soruma cevap verip gitseydin.:KK60:
gül gibi sorum güme gittti:KK60:

kız soruyu yeni gördüm.. hemencik cevap vereyim.. :KK52:

Biz eşimle 2.5 snedir evliyiz ama 4 senelik flört döneminden sonra evlendik..

Ben evde neşeliyimdir hep.. yüzümü asmam, hep şaka yaparım, bol bol oynarım eşimin karşısında. :KK76: Sonracığıma efemm, evde dekolte giyinirim.. :KK23: az da olsa makyajım vardır hep, normalde günlük eşortman giyerim temizlik yaparken ama eşim eve gelmeden muhakkak üzerimi değiştiririm. Böyle işte.. dikkat ettiğim şeyler bunlardır genelde. Aslında dikkat etmek değil de benim içimden geliyor zaten bunları yapmak öyle diyeyim.

biz eşimle birlikte yemek yaparız.genelde uyumak için birbirimizi bekleriz.çok gezeriz.benim eşim sürpriz yapmayı çok sever ,bende sürprizleri.eşim eve geldimi ne olursa olsun hep güler yüzlü olurum................

valla kurdiş soruya gelince :KK53:
benim eşim bana hediye alıp sevindirmeye bayılır sağolsun umadığım anda ufakda olsa beğeneceğimi bildiği şeyleri alır
arada birbirimize mesaj yollarız güzel aşk mesajları içimizden geçenleri (normalde mesaj paralı :KK53: konuşma bedava olduğu için çoks ık yazmayız)

valla güzelmiş bunuda tuttm şekerim...
daha ne olsun canem:21:

Ben evde neşeliyimdir hep.. yüzümü asmam, hep şaka yaparım, bol bol oynarım eşimin karşısında. :KK76: Sonracığıma efemm, evde dekolte giyinirim.. :KK23: az da olsa makyajım vardır hep, normalde günlük eşortman giyerim temizlik yaparken ama eşim eve gelmeden muhakkak üzerimi değiştiririm. Böyle işte.. dikkat ettiğim şeyler bunlardır genelde. Aslında dikkat etmek değil de benim içimden geliyor zaten bunları yapmak öyle diyeyim.

evet tatlım sana katılıyorum seninkiside genel yapılması gerekeen bir örnek ama işe yarayan içinde tatlı süsler olan bir örnekk

aa bak bunları ben de yaparım. yani düzgün giyinmek, makyaj yapmak, dekolte giyinmek. dışarıda kapalıyım aslında ama evde mümkün olduğunca çekici olmaya çalışırım.

sorumu soruyorum???
ben cevap veriyorm...

bizde özel bişeyler yapmıyoruz canım zaten yeni evliyiz herşey kendiliğinden gelişiyor...zaten ikimizde çocuk ruhluyuz o yüzden şimdilik çok iyiyiz allah bozmasın benimde öyle hiç faklı isteklerim olmuyor eşimden.

X