sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

sana yakıştıramadım bu avatarı :KK20:
kapalı pembiş kız vardı ya ceyda onu koyy koy koy :KK1:

onu da kurdelam beğenmediydii.. enamm napcam ben yaaa avatar mağduru oldum :KK52:

mağdrum mağdurum mağdurum da mağdurum.. :KK24::KK24: çok mağdurum mağdurum :KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar heemn bi sohbet açayım
komşularınızdan yana dertli olanınız varmı acaba :KK57:
benim üstümde bi tane beyinciği alınmış hayvani bir varlık varda :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

benim üst katımda da var bi asalakk.. her sabah sinir krizi geçiriyorum onun yüzünden. 2.5 senedir bıktım yaa :84::84::84::84:
iyi gecelerr herkeseee ben geldım depremzede olarakk

hoşgeldin fıstk :KK51:

ikizcim hgg:KK16:

mzy nerdesin sn özledik seni :KK57:
naber cnm:KK48:
inşlhh canım bebiş olunca artık kocayıda aramaz olurum herhalde :KK9:
keyfim gıcır bacım çok şükür :KK6:
yarın abimin doğum günü ona nasıl bi pasta yapsam diye düşünüyorum hediyeye karar verdim de

valla cnm ben bugun yaptım çikolata soslu...
sende öyle yap dehşet oluyor valla

şekerim gönder demedin ki
hayır reesimime bakacaksın sadece....
ama sendin sanırım eşin izinn vermiyor muydu msne öyle birşey denmişti topicte....

iyiym cnm uyuyım bari dedim ama nerdeee

benimki sesten ziyade pislik saçmakla meşgul
kadın çalışıyo allahtan

insan bi baakr cam açıkmı çamaşır varmı diye ama nerdeeeee o insani düşünce
kaç defa bağırdım ama nato kafa nato mermer en sonunda çıkıcam üste girişicem artık eşimde alır götürür bizi merkeze :KK53:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
sürekli bişiler sürkeliyo temizliği sadece sirkelemekten ibaret sanıyo herhalde buna güldüm:)
sakin ol cnm sakın elini kavgaya bulama....
aman aman şaka bi tarafa...

DİLEKKKKK EKLEDİN Mİ BENİİİİ????

bu saate kadar iş yaptım canım.yarın memleketten anamgiller gelecek.bu seferlik affat.aslında yatmam lazım ama size bakmadan edemiyom.

oyy canım benim..:KK70: neyse bize bakmadan yatmadığın için affettim :KK19:

benimki sesten ziyade pislik saçmakla meşgul
kadın çalışıyo allahtan
sürekli bişiler sürkeliyo temizliği sadece sirkelemekten ibaret sanıyo herhalde
insan bi baakr cam açıkmı çamaşır varmı diye ama nerdeeeee o insani düşünce
kaç defa bağırdım ama nato kafa nato mermer en sonunda çıkıcam üste girişicem artık eşimde alır götürür bizi merkeze :KK53:

ayy aynı benim üst komşum yaa :KK52::KK52::KK52:

benimki ben çamaşır asarken hem de beyaz masa örtümün üzerine sigara külü döktü.. çok gerizekalı bi kadın yaa.. :84::84::84: Kaç kez söyledim yok yok yok.. en sonunda polise şikayet edicem o olacak :95:

ahh ahhh yarama tuz bastın gece gece yaa. daha 1-2 hafta önce yan komşuyka kavga ettik. net paylaşıoduk ayrıldık. paramızı da yedi şelepsizler :S

canım valla aynı olayı bizde bu ay yaşadık
eşimin arkadaşıydı alt sokakda oturuyo evler birbirini görüyo eşim onun için kaç metre kablo uzattı muyfak penceresinin sütüne monte etti
sonrada bi siteye üye etti kendi
aylardır 58 den aşa fatura gelmiyodu eşimde aradı sordu meğer ondan geliyomuş
biz hiç kullanmadık onu
arkadaşına şakayla karışık söyledi bböle böle borcun var diye adamda banane demiş senin netin
ilişiği kestik
birde o nete girip sürekli indiriyodu biz eti kullanamıyoduk
paramızla rezil olduk anlıycan
neyse artık eşimde bu sayede arkdaşını tanıdı artık görüşmüyo :KK57:

benimki ben çamaşır asarken hem de beyaz masa örtümün üzerine sigara külü döktü.. çok gerizekalı bi kadın yaa.. :84::84::84: Kaç kez söyledim yok yok yok.. en sonunda polise şikayet edicem o olacak :95:

alt katımda kimse yok üst katımda kimse yok.onun üstünde de kimse yok :KK52:4.kat dolu ama :KK1:
oh ne rahatım kimse karışmıyo valla çekemem..

şimdi kızlar bnm aklıma bi iki birşey geldi sizler için hazırladım dermişim:KK60:

sorumu soruyorum???
evliliğinizi her zaman canlı tutmak için neler yaparsınz?
ben cevap veriyorm...
evliliğimizde çok şükür ufak tefek şeylerle mutlu olabiliyoruz eşimle..
öyle sürekli farklı şeyler yaşayalım vs demiyoruz.
kendi kendimize yetiyoruz ve kendiliğinden gidiyor herşey.
daha doğrusu biz akışına bırakanlardanız....

ay arkadaşlar benim bir komşum bile yok kavga edeyim. yaklaşık 2 yıldır gaziantepte vede bu evde oturuyorum.karşı komşumu bile tanımıyorum.kimse kapımı çalmadı.millet asansörden inip çıkıyor.kimse kimseyi tanımıyor.nasıl memleket bilmiyorum...............

oncelıkle hosbulduk dun gece saat 4.09da 4.6 sıddetınde sallandık bız 4.katta oturdugumuzdan dolayı da 6 sıddetınde oldu sanırım coook kotuydu ya tam uyumaya gıdıyodum yataga yatıcaktım bı sallandı yerımden kalkamadımm cıglık cıglıga kocayı cagırdım ılk once bı gurultuyle geldı bı ugultu gıbı arkasından sallandı ıst anadolu yakasına kadar gıtmıs sallantı merkez ustu ızmıt tabı ınsallah oncu deprem deıldır

Kızlar ben çıkıyorum.. bugün cam falan sildim.. temizlikti yemekti derken yorulmuşum cidden esnemekten ağzım 2' ye ayrılıcak nerdeyse :KK60::KK60::KK60: yarın da kursa gideceğim zaten.. size doyum olmuyor ama ne yapayımm :KK31:

hepinizi öptüm, iyi geceler Allah' a emanet olun :KK71::KK71::KK71:

oncelıkle hosbulduk dun gece saat 4.09da 4.6 sıddetınde sallandık bız 4.katta oturdugumuzdan dolayı da 6 sıddetınde oldu sanırım coook kotuydu ya tam uyumaya gıdıyodum yataga yatıcaktım bı sallandı yerımden kalkamadımm cıglık cıglıga kocayı cagırdım ılk once bı gurultuyle geldı bı ugultu gıbı arkasından sallandı ıst anadolu yakasına kadar gıtmıs sallantı merkez ustu ızmıt tabı ınsallah oncu deprem deıldır

Canım benim geçmiş olsun gerçekten, Allah bir daha yaşatmasın inş. :KK70:

benimkide yıkadığım kuruyan yolluğumun üstüne balkonun pis sularına bi güzel serpiştirdi :KK57::KK57::KK57:
misafirlerim avr bi gün oturuyoruz mutfakda
cam açık masamda tam cam dibinde
herkes birden ayşennn bişi sürkelkiyolar diye bağırınca geldim hemen başladım bağırmaya :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
yani varya nasıl böle bişi yapabilirler aklım almıyo diğer tarafda hesaplarını nasıl verecekler

yani bakın yine sinirlendim ağzımdan bir ton küfür çıkıyo :95::95::95::95::95:
neyse bi cigara yakam kendime gelem :KK57:

inanmıyorum gülüm çok geçmiş olsun aaa
hayatımda en korktuğum şeydir deprem
o saatte ben yataktaydım ve birşey hissetmedim ya:KK14::KK14:
çok korkuyorum depremden ben ne yaparm
kaç saniye sürdü pekİ???
çocuğun uyuyordu tabi
neler hissettin o saatte?

çok geçmiş olsun cnm. Allah beterlerinden saklasın...

inşaallah canım öncüdeğildir,artçıları olmaz.allah yardımcınız olsun deprem çok korkunç.insan korkuyor.

Kızlar ben çıkıyorum.. bugün cam falan sildim.. temizlikti yemekti derken yorulmuşum cidden esnemekten ağzım 2' ye ayrılıcak nerdeyse :KK60::KK60::KK60: yarın da kursa gideceğim zaten.. size doyum olmuyor ama ne yapayımm :KK31:

hepinizi öptüm, iyi geceler Allah' a emanet olun :KK71::KK71::KK71:

geçmiş olsun denizcim inşallah yaşanmaz bi daha...

güle güle cydacım iyi geceler sana

X