sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bu arada nişanlıyım 6 ay sonra nişanım var:KK9: küçük bi şehirde yaşıyorum:KK9:nişanlım benden 1 saatlik uzak mesafede aile huzrumuz yerinde nişanlımlada çok iyiyiz çok şükür şöyle bi özet geçiyim dedim :90:

şimdi gene ben söyleyince sende şaşırcaan :KK60: 20 yaşındayım yanii 14 yeni bitmişti evlendiğimde :KK53::KK53::KK53: kalma öyle :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

valla aynen böyle kaldım:KK53::KK53:ne kadar kalma öyle desende:KK9:cüddümüsün vay be sizdekide büyük aşkmış be anacım.başka sebeb mi avrdı yoksam:KK45:

valla aynen böyle kaldım:KK53::KK53:ne kadar kalma öyle desende:KK9:cüddümüsün vay be sizdekide büyük aşkmış be anacım.başka sebeb mi avrdı yoksam:KK45:

tek sebep aşkımız canıım tabi bide bnm ailem görüşmeme bile izin vermiyince başlarım dediiiim kaçtık evlendik :KK66:

oy oy kzın mı var canım
ne güzel kaç yaşında?
minicik belli
ağladığına göre?
senn yaş kaç?:KK70:
evet cnm 1 buçuk yaşında daha baya bi sinirli bi kızım var çokda cadı:KK1::KK1: 23 bitti işte nisanda 24 olucam inşş
kocalarınızı kıskanıyor musunuz bnm gibi??:KK43::KK43:
:KK1: hemde nasıl çok kıskancım hele bu aralar daha fazla bastırıyo bu duygu oda çok sinirleniyo ama ne yapim seven kıskanır demi ama:KK60:

bu arada nişanlıyım 6 ay sonra nişanım var:KK9: küçük bi şehirde yaşıyorum:KK9:nişanlım benden 1 saatlik uzak mesafede aile huzrumuz yerinde nişanlımlada çok iyiyiz çok şükür şöyle bi özet geçiyim dedim :90:
oyy allah bozmasın cnmm Allah tamına erdirir inşş:KK71:

X