ben kimseyi kırmam canım ama damarıma dokunan olursa
patlarım biraz çevremdekilere
yoksa çok tatlı dilliyim asla kıramam
derfatla seni benzetiyorum cnm
ayy ikimizi mii,,,,teşekkürler bebişim,,,bende seni samimi buluyorum ,çok canayakınsınn,,,
kızlar ben terazi burcuyum ,sizler,,,,??:76:
eşimle pc değiştirdik o laptopu aldı ben pcye geçtim
ondan geciktim bebişim
bende tarhana yaptım bu hafta
sıkıldım valla tarhanadan
siz nasıl yapıyorsunuz tarhanayı
kurutuluyor mu
biz yaş tarhana yapıyoruz daha doğrusu annem veriyor bana
valla canım kayınvalidemler gönderiyoo adanadan,,,o yöreye özgü,,,kurutulmuş,kıtır kıtır bişey,onu sıcak suda bekletip,düdüklü tencerede pişiriyorum sonra blender den geçiriyorum,sonra üzerine salça,nane,sarımsak yağda öldürüp döküyorum,,,yani o toz tarhanalardan değil bu...
ne demişler fala inanma falsızda kalma
eğlence stres atmak olsun amaç
bir boğmaca öksürüğüne yakalandım sabah
ay ruhumu teslim ediyordum kızlar
geçmiş olsun canım ya dinlensene o zaman çıkma dışarı daha çok hasta olursun aman dikkat et...sıcak bişeyler iç..
sembasss hoşgeldin bıdığım dünkü anlattıklarının etkisinden ancak kurtuldum
ezgiilknur nerdesin canım ya sustun
hoşbuldum canııım 2 dakka bakıym dedm kaçıcam hemen iş iş iş anca oturdum kıçımın üstüne şimdide benmki balık almış geliyonasılsınız bakalım geceden beriii iyi sen kurtulmuşsun etkisinden ben napam
ben aslan burcuyum bütün özelliklerini tasırım
ben başak canım
valla haftasonu annemlere gitme sitresi beni öldürüyo
uzak ya of
taksime gidecektk eşimle
hastayım nasıl gidecem
yazmıştım okumadınız büyük ihtimal
bir cafede kahve falı bakılıyormuş
hiççç baktırmadım
ama bebek için istiyorum
Allah bilir tabi ama hem gezmek olsun hem eğlence diye
ama çok hastayım bugun
bizim evde tarhana pek içilmiyo eşim sevmiyo oğluma yapıyorum oda pek içmiyo
aman yok be canııım hiiiiç yaıcak halim yok tenizlemişim her yeri pislettirmem pişmiş alıp gelcekkbende kaçacam diyorum kızlardan ayrılamıyorm
balık yapacan oh ne güzel
afiyet olsun şekerim
görüşürüz sonra
benm eşimde mercimek hastası
yapıyorum çok süper oluyor
ne demişler fala inanma falsızda kalma
eğlence stres atmak olsun amaç
bir boğmaca öksürüğüne yakalandım sabah
ay ruhumu teslim ediyordum kızlar
bende temizleyecen pişirecen sandım bacım:))aman yok be canııım hiiiiç yaıcak halim yok tenizlemişim her yeri pislettirmem pişmiş alıp gelcekkkokutamam eimi o kadar uğraşmışım
ay maşallah içir tabi zekaya iyi geliyor mercimek canımbende çok severim daha doğrusu evde herkes çok sever mercimek çorbasını özellikle oğlum çok seviyo bayıla bayıla içiyo o yüzden sık yaparım mercimek çorbasını hatta birazdan oğluma içireceğim şimdi evin her tarafını geziyo iyice yürümeye basladı...
ayy öyle deme lütfen,Allah korusun,,bende öksürüğe yakalndımmı çok kötü oluyorum,,,nefes bile alamıyorum,sanırım sende öyle olmuşsunn,,,dikkat et bebişim kendine,,,