sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ben kaşıyorum canlarımm,,,yemek yapmam lazım,yoksa aç kalıcaz bu gidişlee,,,öpüyorum sizi,yine gelirim sonra görüşürüz...:KK4:

derfattt gittin mi bacım aneee:KK53::KK53:
sembas balıklarına gitti zaten
kaderimde gitti
bende gidiyorum:KK24::KK24::78::78:

kızlar aa kurdelamda sürekli topiğin başında demeyin:KK68:
iki yerden de açıyorum
su perisinden alıştım:KK9:
arada kontrol ediyorum bacılarım gelmiş mi diye:KK55::KK55:

he bu arada
ben pro üye olmak istiyorum arkadaşlar
sizlerin aklında var mı böyle bir düşünce?
kk kupam olsun birde kk kartım süper ya:82:

melisimmm sen nerelerdesin fıstığım?
kızlar çay içiyorum
çok hastayım aslında:KK43::KK43:
sırf sizlerin iyiliği buaraya bağlıyor beni ya
daha iyi oluyorum:KK22:

temizlik yapınca eşim bir yerde sabit otursun istiyorum
ALLAHtan bugun temizlik günüm değil şimdi evde ya kocam
rahat rahat takılsın:KK24::KK24:
pazartesi iş güç beni bekliyo:21:
hafta sonuda bulaşık çamaşır yetiyor zaten
bebek olunca hiç düşünemiyorum:82:
olsada bende düşünemesem dimi:KK55:

temizlik yapınca eşim bir yerde sabit otursun istiyorum
ALLAHtan bugun temizlik günüm değil şimdi evde ya kocam
rahat rahat takılsın:KK24::KK24:
pazartesi iş güç beni bekliyo:21:
hafta sonuda bulaşık çamaşır yetiyor zaten
bebek olunca hiç düşünemiyorum:82:
olsada bende düşünemesem dimi:KK55:

bende aynıyım yanlız değilsin :KK19: kımıldamasına izin veresim gelmiyo :KK70: kızlar kaçmışşş benm kocada kahveye gitti bugün onun eğlence günü yarın beniiim :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

slmmm güzellerrr.... eve yeni geldik kızlar yılbaşı alışverişindeydk gözüm döndü resmen istediğim şeyleri aldırdım eşime:KK66: şimdi o maça gitti tek kaldım yne siz neler yapıosunuz?

slmmm güzellerrr.... eve yeni geldik kızlar yılbaşı alışverişindeydk gözüm döndü resmen istediğim şeyleri aldırdım eşime:KK66: şimdi o maça gitti tek kaldım yne siz neler yapıosunuz?

ooo süper canım iyi yapmışsın bizim bu sene yılbaşı için ne hediye alasımız var ne plan yapıyoruz büyük ihtimalle evde başbaşa gircez...

bende yanlızım cnım bakınıym dedm

oo süper yapmışsııın bizz hiç ne hediye aldık ne plan yaptık evde olcaz büyük ihtimalle...

bende tekim evde yolladım adamı zorlaaa :KK70: uzattım ayaklarımı keyif yapıyoruuum :82:

oo süper yapmışsııın bizz hiç ne hediye aldık ne plan yaptık evde olcaz büyük ihtimalle...

bende tekim evde yolladım adamı zorlaaa :KK70: uzattım ayaklarımı keyif yapıyoruuum :82:

yollanmadı sanmıştım yollanmış halbukiii slm nisa nur hoşgeldiin

evet iyi oldu vala:)) ama biz de evde olcaz heralde ne bilim hiç çıkasımız gelmedi evli olarak ilk yılbaşımız evde başbaşa geçirmek istiyoruz:KK69: aayy gelir 2 saat sonra falan heryerim ağrıo dio ağlamaya başlar naz yapar bana 1 ay yat yat sonra bi maça git ee tabi ağrır heryerin:KK53::KK53:

X