sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

cnm öyle birşey ki
horlanır
benim eşimde normal horlar
ama nedense şimdi klavyenin sesini bastırmak istiyor bilinç altında herhalde:KK60:
öyle bir horluyor ki
piyano gibi:KK60::KK60:

horladığı zaman ben başını yana çeviririm geçer o zaman:KK9:kızlar bende de bu olaylardan sonra diş gıccırdatma çıkmış yaa sabah kalkıyorumm ağzım ağrıyoo dehşet bi şekilde psikolojim bozuldu

benimde içim geçmiş dünn kocişime sarıldım yatıyorum horlamaya başladı ben yine dalıyo gibi oldum.bi anda kükredi bişey oldu.canavarlar gibi ses çıkarıyosun dedim uyku sersemi :) kızdım kızdım.kalktık güldük beraber sonra benim dediğimn lafa :KK66::KK66:

horladığı zaman ben başını yana çeviririm geçer o zaman:KK9:kızlar bende de bu olaylardan sonra diş gıccırdatma çıkmış yaa sabah kalkıyorumm ağzım ağrıyoo dehşet bi şekilde psikolojim bozuldu

ayy strestendir bacımcım:)
valla bende biraz dokunuyorum eşime susuyor ama iki saniyede gene başlıyor:KK37:

horladığı zaman ben başını yana çeviririm geçer o zaman:KK9:kızlar bende de bu olaylardn sonra diş gıccırdatma çıkmış yaa sabah kalkıyorumm ağzım ağrıyoo dehşet bi şekilde psikolojim bozuldu

ayyy canm ya dış gıcırtma benm eşimde de var ilk onda gördüm böle bişeyi nasıll oluyo ya şok oluyorum ya sıkıntılı olunca mı oluo bu???

benimde içim geçmiş dünn kocişime sarıldım yatıyorum horlamaya başladı ben yine dalıyo gibi oldum.bi anda kükredi bişey oldu.canavarlar gibi ses çıkarıyosun dedim uyku sersemi :) kızdım kızdım.kalktık güldük beraber sonra benim dediğimn lafa :KK66::KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:koptum yaaaa
şuan eşimde öyle canavar gibi belki daha doğru
bende benzete benzete pyonaya benzettim demin:KK62::KK62::KK60::KK60:

oda güzelmişşş:KK60: bnmki hayatta uykusunda yaptıklarını hatırlamıyo konuştursam bile yani düşünün ne kadar ağır uyuyo diyorum bigün yanından götürücekler beni ruhun duymıycak :63:

kızlar muhabbetınıze doyum olmuyor ama ben cıkem artık esım belkıyor yarın nobetcı yok yanımda.laf aramızda yımırtlama gunumdeyım yatmam lazım.haaaa bu arada yımıtlarken agrınız oluyormu azda olsa

ayyy canm ya dış gıcırtma benm eşimde de var ilk onda gördüm böle bişeyi nasıll oluyo ya şok oluyorum ya sıkıntılı olunca mı oluo bu???

ewt canımm bende eskiden final dönemlerinde olurdu şimdi düğünden sonra gene oluyo ne zaman sıkıntım olsa ama böyle başklarına anlatmamdığım zaman özellikle oluyor ve acayip yorgun kalkıyorummm.sende dikkat et bak eşinin sıkıntılı dönemimi değil mi

kızlar muhabbetınıze doyum olmuyor ama ben cıkem artık esım belkıyor yarın nobetcı yok yanımda.laf aramızda yımırtlama gunumdeyım yatmam lazım.haaaa bu arada yımıtlarken agrınız oluyormu azda olsa

güle güle şekerim
hoşçakal

benim adetlerim 28 günde bir saat gibi maşallah
ve yumurtladığımda saat gibi anında hissederim
sol yumurtalık
ikinci cilt
üçüncü liste:KK60:
yanni olsa böyle olurdu herhalde
o kadar düzenliki
hoşçakallll cnm

cnm öyle birşey ki
horlanır
benim eşimde normal horlar
ama nedense şimdi klavyenin sesini bastırmak istiyor bilinç altında herhalde:KK60:
öyle bir horluyor ki
piyano gibi:KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
benimkide yorgunsa horlar kabul etmez bide benim üstüme atar oysa ki o hep horlar sesine uyanırımmm:KK60::KK60::KK60::KK60:

bnm ağrım oluyo yumurtlama günlerindee iyi gecelerrr iyi çalışmalarrrr :KK17:

oda güzelmişşş:KK60: bnmki hayatta uykusunda yaptıklarını hatırlamıyo konuştursam bile yani düşünün ne kadar ağır uyuyo diyorum bigün yanından götürücekler beni ruhun duymıycak :63:

sembas anem sen de ne şeker birşey missin
espirili bol hikayeli
Allahtan sana sade sembascım dedim
maşallahın var cnm aktifsin çok:KK62::KK62:

benim akıntım artar ama bazılarında duymuştum yumurtlama döneminde hafif kasık ağrım oluyo die

X