Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne mutlu bize güldürdüysek
valla siz olmasanız bende öyle kös kös oturuyordum işte
nasıl balbocuğu cnm?
iyidir inşallah
lay lay nerdesin?
tatlım topiğin çok hızlı ilerliyo takip edemiyorum ..maşallahhhhh yaaa yi beni demiştim en son yimedin?
bizde 1 haftalık falan evliyiz gece birlikte olduk sabah kalktık kayınvalidem kahvaltı hazırlamış yanlarına gittik eşim ayakta salatalık attı bi tane ağzına direk dönüp abdest almadan yemek yenmez demişti ne utanmıştım yaa ne fenaymıış bak hatırladıkça sinirlendim şimdi biz bilmiyruz sanki siz evddeyken direk duşamı girseydik ben çok utanıyodum onlar evddeyken duşa girmeye
bizde 1 haftalık falan evliyiz gece birlikte olduk sabah kalktık kayınvalidem kahvaltı hazırlamış yanlarına gittik eşim ayakta salatalık attı bi tane ağzına direk dönüp abdest almadan yemek yenmez demişti ne utanmıştım yaa ne fenaymıış bak hatırladıkça sinirlendim şimdi biz bilmiyruz sanki siz evddeyken direk duşamı girseydik ben çok utanıyodum onlar evddeyken duşa girmeye
lay lay naz yapıyor herhal kıs...
laylay bekliyoruz incilerden
ayyy ne kötü ya böle anatınca komik gelio ama ne kötü şeyler yaşamışsın canm yaaa
buda ıyıymıs ya demekkı takıpteymıssınız.
inanmıyorummmmm
nerden biliyorlar öyle birşey yaşadığınızı ki aaa
sembascım çok ayıp böyle şeyler nasıl soruyorlar
ne meraklılar
şaşıyorum anlattıklarına
bu arada topik kalaba olunca senin gidip gitmediğiini unutmuştum
giderken haber et tamam mı
tamam tatlıııım 5 dakka ara istiyorum kızlarrr köpeciğimin yemeğini vermem lazııım gelicem hemen
dogum yapmıstım yenı kayınvalıdem kucuk oldugum ıcın kızı gıbı anlatırdı herseyı bana.kırmadan ıncıltmeden kendınden ornek vererek.hanı esınle musaıt degılken oglan kalkar aglarsa sen abdest almadan elleme guldur konus susunca dusunu al demıstı anam kaynanam bızde oglan bı basladı aglamaya ne yaptıysak susmadı cıplagız panıkledık k.valıdem anladı sanırım ses yapıyor bende anneeeeee dıye bır bagırısım var korktum panıkledım hemen geldı kayınvalıdem kapıdan hanımıs oglum babannesınımı ıstemıs gelsın gelsın benım yanımda yatsın dedı verdık bızde
inanmıyorum yaaa
ayy neler duyacam vallahi canım