- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy alıntı yapmışım yanlışlıkla beynim döndü hıza dayanamadımD
dogum yapmıstım yenı kayınvalıdem kucuk oldugum ıcın kızı gıbı anlatırdı herseyı bana.kırmadan ıncıltmeden kendınden ornek vererek.hanı esınle musaıt degılken oglan kalkar aglarsa sen abdest almadan elleme guldur konus susunca dusunu al demıstı anam kaynanam bızde oglan bı basladı aglamaya ne yaptıysak susmadı cıplagız panıkledık k.valıdem anladı sanırım ses yapıyor bende anneeeeee dıye bır bagırısım var korktum panıkledım hemen geldı kayınvalıdem kapıdan hanımıs oglum babannesınımı ıstemıs gelsın gelsın benım yanımda yatsın dedı verdık bızde
kızlar nerdesiniz kurabiyeler
aşktutkunu ne fena olmuşsnuzdur
birde çok harammış öyle çocuk tutmak emzirmek
çok yorgun olduğu zamanlarda horlarrr. ben de dürterim boğulmasın falan die ve nedense hiç horladığını kabul etmez söylediğim zaman bigün kaydetcem sesini vallasizin kocanızda benim kocam gibi horluyor mukafayı yicem şuan çok kötü horluyor bebeğim
keremceeeee hoşgeldn canmmmm:))
hoşbulduk gülüm.nasılsın?,
kurdelam topiğin hayırlı olsun canım..
sizin kocanızda benim kocam gibi horluyor mukafayı yicem şuan çok kötü horluyor bebeğim
ya bence tutmak günah değildir ama emzirmenin günah olduğunu düşünüyorum dinimz bu kadar dar görüşlü değil sonuçtaaa hoppp duşa diyemiyoruz her zaman
hoşbulduk gülüm.nasılsın?,
kurdelam topiğin hayırlı olsun canım..
çok yorgun olduğu zamanlarda horlarrr. ben de dürterim boğulmasın falan die ve nedense hiç horladığını kabul etmez söylediğim zaman bigün kaydetcem sesini valla
iyiyimmm canm.. diğer topikte kimse yokkk ölmş o topkk yaaaa...
çok yorgun olduğu zamanlarda horlarrr. ben de dürterim boğulmasın falan die ve nedense hiç horladığını kabul etmez söylediğim zaman bigün kaydetcem sesini valla
hoşgeldin keremce hoşgeldin sefa getirdin
görmedim cnm kusura bakma...
aslında öyle kızlar emzirmemek lazım evde yalnız yaşayanlar kime verecek cocuğunu
mecbr tutacak
ben dinletmiştim gözleri kocaman olmuştu sen nasıl uuyuyosun bu seste yanımda die sonrada ameliyat oldu zaten kıyamadı bana artııık
cnm öyle birşey ki
horlanır
benim eşimde normal horlar
ama nedense şimdi klavyenin sesini bastırmak istiyor bilinç altında herhalde
öyle bir horluyor ki
piyano gibi
ben dinletmiştim gözleri kocaman olmuştu sen nasıl uuyuyosun bu seste yanımda die sonrada ameliyat oldu zaten kıyamadı bana artııık
ayy canm evet öle yapalım:)))sorma.kimse kalmadı zaten dağıldı.bende yazmıyom daha.neyse artık bundan sonra kurdelamın topikle devam ederiz:))
Allah iyiliğini versin prenses