sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

dogum yapmıstım yenı kayınvalıdem kucuk oldugum ıcın kızı gıbı anlatırdı herseyı bana.kırmadan ıncıltmeden kendınden ornek vererek.hanı esınle musaıt degılken oglan kalkar aglarsa sen abdest almadan elleme guldur konus susunca dusunu al demıstı anam kaynanam bızde oglan bı basladı aglamaya ne yaptıysak susmadı cıplagız panıkledık k.valıdem anladı sanırım ses yapıyor bende anneeeeee dıye bır bagırısım var korktum panıkledım hemen geldı kayınvalıdem kapıdan hanımıs oglum babannesınımı ıstemıs gelsın gelsın benım yanımda yatsın dedı verdık bızde

evt onu bende biliyoruuum ellenmezmiş heleki emzirmek çok günahmış...

kızlar nerdesiniz kurabiyeler
aşktutkunu ne fena olmuşsnuzdur
birde çok harammış öyle çocuk tutmak emzirmek

ya bence tutmak günah değildir ama emzirmenin günah olduğunu düşünüyorum dinimz bu kadar dar görüşlü değil sonuçtaaa hoppp duşa diyemiyoruz her zaman

sizin kocanızda benim kocam gibi horluyor mu:KK19:kafayı yicem şuan çok kötü horluyor bebeğim:KK36::KK36:
çok yorgun olduğu zamanlarda horlarrr. ben de dürterim boğulmasın falan die ve nedense hiç horladığını kabul etmez söylediğim zaman bigün kaydetcem sesini valla:KK66::KK66:

sizin kocanızda benim kocam gibi horluyor mu:KK19:kafayı yicem şuan çok kötü horluyor bebeğim:KK36::KK36:

ahhh canııım ben ne cektiim o horlamadaaan bide terleme kış günü atletle yatsa yatak yorgan su gibi kalkıyodukkk ameliyat olduu kurtulduk çok şükür geniz etini aldırdı ne ter kaldııı ne horlama :KK19::KK19::KK19:

çok yorgun olduğu zamanlarda horlarrr. ben de dürterim boğulmasın falan die ve nedense hiç horladığını kabul etmez söylediğim zaman bigün kaydetcem sesini valla:KK66::KK66:

:KK60::KK60::KK60: ben dinletmiştim gözleri kocaman olmuştu sen nasıl uuyuyosun bu seste yanımda die sonrada ameliyat oldu zaten kıyamadı bana artııık :KK64:

cnm öyle birşey ki
horlanır
benim eşimde normal horlar
ama nedense şimdi klavyenin sesini bastırmak istiyor bilinç altında herhalde:KK60:
öyle bir horluyor ki
piyano gibi:KK60::KK60:

X