- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 36
mantar mı oldun canımmm.vajınal fitili kastediyorsan ben kullanmadım ama yararlı olduğunu biliyorummm
ben hiç kullanmadım valla bilmiorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mantar mı oldun canımmm.vajınal fitili kastediyorsan ben kullanmadım ama yararlı olduğunu biliyorummm
sembas
keremce
nasıl oluyor acı oluyor mu?
sembas
keremce
nasıl oluyor acı oluyor mu?
yok tatlım ne acısı farketmiyosun bile ittirdinmi gidiyo hissetmiyosun ben hissetmedim en azından :)
yok enfeksiyon kapmış cnm ya nasıl kaptıysa sinir oldum zaten ama az birşey dedi dr
şimdi hala yapamadım fitili
onu koyunca kaç saat yatıyoruz kızlar ayağa kalkmadan?
geçmiş olsun canım bendede olmuştu çok korkmuştum dr verince ama korkulcak hiçbişi yokmuşş boşuna telaş etmişimmmkızlar ben sorayım diyorum vaz geçiyorum ayıp olur diye ama saat 2 oldu hala bir bilgim yok
sizlerden başkada kimsem yok
siz fitil kullandınız mı hiç?
enfeksiyon oldu mu sizdede?
ben ilk defa oldum
işte onu bilmiyorum sembass baya bi ittirmek mi gerekiyor yoksa kendi kayıyor mu?
canım zaten fitillerde parmağına takman için eldiven oluyo ya onu orta parmağına takıp sonuna kadar ittir yeterli oluyo
siz olmasanız ne yalnızmışım ben ya offf
Allah razı olsun kızlar
ben kaç saattir soramadım utandım
ama dayanamadım
eşimde uyudu iyice düşünüyordum nasıl yapacam diye
en azından eşim morel veriyordu...
kusura bakmayın çok utanarak sordum :78::78::78:
işte onu bilmiyorum sembass baya bi ittirmek mi gerekiyor yoksa kendi kayıyor mu?
yok eldiven cnm vallahi
nasıl eldivensiz yaparsam mikrop mu kapar off yaa
mikrop kapmazda canım hani elini yıkamak için kalkmak zorunda kalma diye buzdolabı poşeti kullanabilirsin bnm doktorum uyumadan önce at demişti
aslında ince dr eldivenlerinden evde var
onu kullansam mikroplumudur çekmecede duruyor tertemiz
havadan bile mikrop geçiyor ya
onun için dedim
birşey olur mu- onu kullanayım
birkere kullanımlık mı oluyor sembas o eldivenler cnm
su peri eminim bu saat olunca ikimizde acıkıyoruz
bence sende acıktın
ama sen yoksun şu an burda
belkide mutfğa gittin
su peri eminim bu saat olunca ikimizde acıkıyoruz
bence sende acıktın