sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
benimkide yorgunsa horlar kabul etmez bide benim üstüme atar oysa ki o hep horlar sesine uyanırımmm:KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
3 gecikince malesef şüphem var.bugün test yaptım evde negatif çıkdı ama yinede içim hiç rahat değil.belki erkendir belli olmuyordur diyorum.offff herkes bana dua etsin ne olurrrrrr

cnm istemiyorsun öyle mi bebis?
korkuyorum dedinde

sembas anem sen de ne şeker birşey missin
espirili bol hikayeli
Allahtan sana sade sembascım dedim
maşallahın var cnm aktifsin çok:KK62::KK62:

sağol canım o senn şekerliğiiin :)
bnm huyum cinstir biraz sonradan açılırım arap atı gibi önce ısınmam gerekir bulunduğum ortama :KK34:

sağol canım o senn şekerliğiiin :)
bnm huyum cinstir biraz sonradan açılırım arap atı gibi önce ısınmam gerekir bulunduğum ortama :KK34:
inanmıyorum yirim senide ya komik şey
evet canım.oğlum küçük daha :KK43:(((

anladım vallahi ama bir can kolay glmiyo keremce
bence çok iyi düşün
varsa bile
küçük falan ikisi bir büyürler cnm
tabi son karar senin

kızlar ben sorayım diyorum vaz geçiyorum ayıp olur diye ama saat 2 oldu hala bir bilgim yok
sizlerden başkada kimsem yok
siz fitil kullandınız mı hiç?
enfeksiyon oldu mu sizdede?
ben ilk defa oldum
:KK43:

inanmıyorum yirim senide ya komik şey

anladım vallahi ama bir can kolay glmiyo keremce
bence çok iyi düşün
varsa bile
küçük falan ikisi bir büyürler cnm
tabi son karar senin

kız dur nettin daha:)hamile olduğum kesin değil daha.sadece günüm geçdi.ben istemiyom bacım.Allah isteyenlere versin

kız dur nettin daha:)hamile olduğum kesin değil daha.sadece günüm geçdi.ben istemiyom bacım.Allah isteyenlere versin

valla olur mu olur küçük çocuğun bereketiyle gelmiştir cnm
bnm bir yakınım bebeğini doğurdu iilki yürümeden ikinciye gebe kaldı kaç tane oldu böyle hemde

kızlar ben sorayım diyorum vaz geçiyorum ayıp olur diye ama saat 2 oldu hala bir bilgim yok
ben ilk defa oldum

ben çok kullandıııım canıııım benm rahmde yara çıkmıştıı yaktırdım sonra nerdeyse 1 ay fitil kullandım

ben ilk defa oldum

mantar olmuştu bi dönem bende.o zaman kullandıydım ben.

ben ilk defa oldum

mantar mı oldun canımmm.vajınal fitili kastediyorsan ben kullanmadım ama yararlı olduğunu biliyorummm

X