sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evt onu bende biliyoruuum ellenmezmiş heleki emzirmek çok günahmış...

kızlar nerdesiniz kurabiyeler
aşktutkunu ne fena olmuşsnuzdur
birde çok harammış öyle çocuk tutmak emzirmek

ya bence tutmak günah değildir ama emzirmenin günah olduğunu düşünüyorum dinimz bu kadar dar görüşlü değil sonuçtaaa hoppp duşa diyemiyoruz her zaman

sizin kocanızda benim kocam gibi horluyor mukafayı yicem şuan çok kötü horluyor bebeğim
çok yorgun olduğu zamanlarda horlarrr. ben de dürterim boğulmasın falan die ve nedense hiç horladığını kabul etmez söylediğim zaman bigün kaydetcem sesini valla

sizin kocanızda benim kocam gibi horluyor mukafayı yicem şuan çok kötü horluyor bebeğim

ahhh canııım ben ne cektiim o horlamadaaan bide terleme kış günü atletle yatsa yatak yorgan su gibi kalkıyodukkk ameliyat olduu kurtulduk çok şükür geniz etini aldırdı ne ter kaldııı ne horlama

çok yorgun olduğu zamanlarda horlarrr. ben de dürterim boğulmasın falan die ve nedense hiç horladığını kabul etmez söylediğim zaman bigün kaydetcem sesini valla

ben dinletmiştim gözleri kocaman olmuştu sen nasıl uuyuyosun bu seste yanımda die sonrada ameliyat oldu zaten kıyamadı bana artııık

cnm öyle birşey ki
horlanır
benim eşimde normal horlar
ama nedense şimdi klavyenin sesini bastırmak istiyor bilinç altında herhalde
öyle bir horluyor ki
piyano gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…