sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ayyyy inanmıyorummm kıslar yaaaa neler yaşamışsınız gülmekten sasırmaktan yazamıyorum bileeee

diğer arkadaşlar sustunuz uykunuz mu geldi:82:

laylay incilerini kendi açacağın topiğine saklıyorsun dimi:89:

yenı evlıyız bır haftalık kayınvalıdemlere el opmeye gıttık her kalkısımızda kayın valıdemın gazlı sohbenı var acar banyo yapın hava sıcak terlemıssınızdır rahatlarsınız ben yaptım rahatladım dıyınce psıkolojıkmende gırıyordum 2. Gun bıdaha dedı gırdım 3. Gun bıdaha dıyınce anne bız bırlıkte olmadık bugun yıkanmamıza gerek yok dedım hımmmm tmm kızım ben cekınırsınız dıye dedım dedı

işte kocada bitiyor herşey...
senin muhattap olmana bile gerek kalmıyo...

aynen öylee canıııım bnm kayımda tam tersi ama kaynvalidem eltim için bi laf söylesiin 2 bucuk yaşında kızları olmasına rağmen hemen der götürüp bırakıym anasının evine diye

hiç bir zaman bnm bişey yapmama gerek kalmadı sağolsun kocam asla beni ezdirmedi bi laf söyletmedi o hep verdi cevapları

o zaman çok şanslısın...benim kocam da başklarının yanında ve haklı olduğum her zaman beni savunmuştur ama zaman zaman fikirlieri değişiyor bizde buna anne tarafından doldurulma diyoruuzz ayy bugün çok doluyummm iyii ki gelmişim topiğeeee

sende az fena değilmişsin kısss.
ne güzel vermişsin cvbı

ayyyyyyyyyyyyy:78::78::78::78::78:

demiştin tatlımmm çok şükür iyiyim bebişleri uyutup geldim senin topigini görünce sevindim iyiki gelmişimmm yaa çok güldümm çokkkk
ne mutlu bize güldürdüysek
valla siz olmasanız bende öyle kös kös oturuyordum işte

burdayaım şekerim balbocugude geldide kayboldu az önce ona baktım bi

nasıl balbocuğu cnm?
iyidir inşallah

lay lay nerdesin?

bizde 1 haftalık falan evliyiz gece birlikte olduk sabah kalktık kayınvalidem kahvaltı hazırlamış yanlarına gittik eşim ayakta salatalık attı bi tane ağzına direk dönüp abdest almadan yemek yenmez demişti ne utanmıştım yaa ne fenaymıış bak hatırladıkça sinirlendim şimdi biz bilmiyruz sanki siz evddeyken direk duşamı girseydik ben çok utanıyodum onlar evddeyken duşa girmeye

ama napayım 4 sene once 20 yasındaydım sıkıldım hergun banyo yapmaktan kucugum ya bıde agzımdan cıkıverdı ıste

bizde 1 haftalık falan evliyiz gece birlikte olduk sabah kalktık kayınvalidem kahvaltı hazırlamış yanlarına gittik eşim ayakta salatalık attı bi tane ağzına direk dönüp abdest almadan yemek yenmez demişti ne utanmıştım yaa ne fenaymıış bak hatırladıkça sinirlendim şimdi biz bilmiyruz sanki siz evddeyken direk duşamı girseydik ben çok utanıyodum onlar evddeyken duşa girmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…