- 15 Temmuz 2010
- 1.548
- 0
- 37
ayyyy inanmıyorummm kıslar yaaaa neler yaşamışsınız gülmekten sasırmaktan yazamıyorum bileeee
işte kocada bitiyor herşey...
senin muhattap olmana bile gerek kalmıyo...
hiç bir zaman bnm bişey yapmama gerek kalmadı sağolsun kocam asla beni ezdirmedi bi laf söyletmedi o hep verdi cevapları
ay cnm ya
ben sana hg demişmiydim
nasılsın???
su peri kızlar nrdesiniz bende oraya gelim
işte kocada bitiyor herşey...
senin muhattap olmana bile gerek kalmıyo...
demiştin tatlımmm çok şükür iyiyim bebişleri uyutup geldim senin topigini görünce sevindim iyiki gelmişimmm yaa çok güldümm çokkkkay cnm ya
ben sana hg demişmiydim
nasılsın???
su peri kızlar nrdesiniz bende oraya gelim
yenı evlıyız bır haftalık kayınvalıdemlere el opmeye gıttık her kalkısımızda kayın valıdemın gazlı sohbenı var acar banyo yapın hava sıcak terlemıssınızdır rahatlarsınız ben yaptım rahatladım dıyınce psıkolojıkmende gırıyordum 2. Gun bıdaha dedı gırdım 3. Gun bıdaha dıyınce anne bız bırlıkte olmadık bugun yıkanmamıza gerek yok dedım hımmmm tmm kızım ben cekınırsınız dıye dedım dedı
aynen yaa insanın beyinle ilgili bi problemi vardır diye düşünüyorum ya da hiç beyinleri yokkk...allah tan ben uzak oturuyorumm ama dertleri hep yetti sağolsunlar yüzlerini görmesem deee...
aman bnmkiler anlıyor benim üstüme gelmiyorlar
ilk evlendiğim ay bıkmıştım çok rahatım bayadır
sende az fena değilmişsin kısss.
ne güzel vermişsin cvbı
aynen cnm
ben erkek olsam bana böyle yapsalar
çok kötü olurdu herşey
karımı asla ezdrmezdim
yenı evlıyız bır haftalık kayınvalıdemlere el opmeye gıttık her kalkısımızda kayın valıdemın gazlı sohbenı var acar banyo yapın hava sıcak terlemıssınızdır rahatlarsınız ben yaptım rahatladım dıyınce psıkolojıkmende gırıyordum 2. Gun bıdaha dedı gırdım 3. Gun bıdaha dıyınce anne bız bırlıkte olmadık bugun yıkanmamıza gerek yok dedım hımmmm tmm kızım ben cekınırsınız dıye dedım dedı
vaşşş benim erkekim olsana kısss
ne mutlu bize güldürdüysekdemiştin tatlımmm çok şükür iyiyim bebişleri uyutup geldim senin topigini görünce sevindim iyiki gelmişimmm yaa çok güldümm çokkkk
burdayaım şekerim balbocugude geldide kayboldu az önce ona baktım bi