cnm öyle birşey ki
horlanır
benim eşimde normal horlar
ama nedense şimdi klavyenin sesini bastırmak istiyor bilinç altında herhalde
öyle bir horluyor ki
piyano gibi
horladığı zaman ben başını yana çeviririm geçer o zamankızlar bende de bu olaylardan sonra diş gıccırdatma çıkmış yaa sabah kalkıyorumm ağzım ağrıyoo dehşet bi şekilde psikolojim bozuldu
ayy canm evet öle yapalım:)))
horladığı zaman ben başını yana çeviririm geçer o zamankızlar bende de bu olaylardn sonra diş gıccırdatma çıkmış yaa sabah kalkıyorumm ağzım ağrıyoo dehşet bi şekilde psikolojim bozuldu
benimde içim geçmiş dünn kocişime sarıldım yatıyorum horlamaya başladı ben yine dalıyo gibi oldum.bi anda kükredi bişey oldu.canavarlar gibi ses çıkarıyosun dedim uyku sersemi :) kızdım kızdım.kalktık güldük beraber sonra benim dediğimn lafa
zaten kaç gündür girmedim geceleri.bu gece canım çok sıkkın.uyuyamıyorum.adetim 3 gün gecikdi(( ve ben çok korkuyorum yaaa..
zaten kaç gündür girmedim geceleri.bu gece canım çok sıkkın.uyuyamıyorum.adetim 3 gün gecikdi(( ve ben çok korkuyorum yaaa..
benimde içim geçmiş dünn kocişime sarıldım yatıyorum horlamaya başladı ben yine dalıyo gibi oldum.bi anda kükredi bişey oldu.canavarlar gibi ses çıkarıyosun dedim uyku sersemi :) kızdım kızdım.kalktık güldük beraber sonra benim dediğimn lafa
ayyy canm ya dış gıcırtma benm eşimde de var ilk onda gördüm böle bişeyi nasıll oluyo ya şok oluyorum ya sıkıntılı olunca mı oluo bu???
kızlar muhabbetınıze doyum olmuyor ama ben cıkem artık esım belkıyor yarın nobetcı yok yanımda.laf aramızda yımırtlama gunumdeyım yatmam lazım.haaaa bu arada yımıtlarken agrınız oluyormu azda olsa
cnm öyle birşey ki
horlanır
benim eşimde normal horlar
ama nedense şimdi klavyenin sesini bastırmak istiyor bilinç altında herhalde
öyle bir horluyor ki
piyano gibi
ay canm neden hamilelik gibi bi şüphen mi var:26::26:
kızlar muhabbetınıze doyum olmuyor ama ben cıkem artık esım belkıyor yarın nobetcı yok yanımda.laf aramızda yımırtlama gunumdeyım yatmam lazım.haaaa bu arada yımıtlarken agrınız oluyormu azda olsa
3 gecikince malesef şüphem var.bugün test yaptım evde negatif çıkdı ama yinede içim hiç rahat değil.belki erkendir belli olmuyordur diyorum.offff herkes bana dua etsin ne olurrrrrr
oda güzelmişşşbnmki hayatta uykusunda yaptıklarını hatırlamıyo konuştursam bile yani düşünün ne kadar ağır uyuyo diyorum bigün yanından götürücekler beni ruhun duymıycak
ay canm inş istemiediğin bi durum olmaz dua etcem senin için