- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
BoşandımNasıl buldunuz çözümünü
Çözüm harika yalnızBoşandım
Tabi sırf bu nedenle değil ama bu da başlıca nedenlerdendi.
Rahatsız olan eşin ama sen kadın doğum doktoruna gidiyorsun çok enteresanArakadaşlar merhaba dün kadın doğum doktoruna gittim bebek dusundugumuzu ama eşimde sertleşme problemi olduğunu söyledim doktor da eşim için o malum ilacı onerdi v ile başlayan,kalp hastası olmadığı müddetçe yan etkisi olmaz dedi, reçetesiz direkt eczaneden alınabilir dedi, napmaliyim almalı mıyım, bilen deneyen oldu mu? Tavsiyelere açığım..
sizin yumurtlama günlerinizde eşinizin cinsel kuvvet arttırıcı ilacı size niye dokunsun?Şu ara yumurtlama gunlerim bu ilacı kullansa sıkıntı yaşar miyiz
Hayır ona bi yan etkisi olur mu diye yani yumurtlama gunlerim olduğu için boş geçmesin istiyorum o yüzden kullansın diyorum da bu sefer acaba ona yan etkisi olur mu diye endişe ettiğimdensizin yumurtlama günlerinizde eşinizin cinsel kuvvet arttırıcı ilacı size niye dokunsun?
Onun psikolojik olduğunu sanmıyorum genelde böyle şuana kadar sadece iki defa içime boşaldı dokuz aylık evliyiz hoş son dönem biz dikkat ettik ama genelde hep sertlik problemi varmevzu esınızde bıtıyor
şöyle kı
benım bır vajınısmus gecmısım var ılk 6 ay vajınısmus yasadım bunun ıcın amelıyat bıle oldum dusunun durum okadar vahımdı
amelıyat oldum tedavımı oldum hersey yolunda
haydaaa bu kez de esımde sorun oldu
urologa gıttı bı anda neden boyle oldu dıye
psıkolojık oldugu ortaya cıktı benım yuzumden canın acıyor dıye dusunuyormus meger
canım acıyacak dıye korkuyormus
neyse doktora gıdınce doktor cok zorda kalıyorsanız kullanın ılac dedı
ılac kullanmadık da bız kecıboynuzu kullandık
pekmezı olsun kuruyemıs gıbı kendısı olsun cıkolatalar falan
1 hafta 10 gun ıcınde gectı eskısıne dondu sorun ortadan kalktı akabınde bebıs haberını aldık zaten ...
dıyecegım o kı esınız doktora gıtmelı bunda utanılacak bırsey yok kı bızde gıdıyoruz onlar da gıdebılır ınsanız sonucta robot degılız kı ac kapat dugmesı olsun
altında yatan sebebı bulmalı
bırde cocuk dusunuyorsanız hersey yolunda mı saglıklımısınız dıye genel bır muayene olun zaten ıkınızde
Ben kadın doğuma genel muayneeye gittim çocuk düşündüğüm için bilgi almak istediğimi söyledim ama boyle bir problemin de varlığından bahsettim tam olarak hangi kısmi enterasan?Rahatsız olan eşin ama sen kadın doğum doktoruna gidiyorsun çok enteresan
aaa sıkıntı ozamanOnun psikolojik olduğunu sanmıyorum genelde böyle şuana kadar sadece iki defa içime boşaldı dokuz aylık evliyiz hoş son dönem biz dikkat ettik ama genelde hep sertlik problemi var
Eşiniz kendinde problem olduğunu kabul edip tedavi olmadan nasıl cocuk düşünüyorsunuz şaşırdım açıkçası , çocuk öncesi bu şekilde yasanan cinsellik çocuk sonrası sıfıra inecek, eşinizle oturun konuşun uygun bir dille , doktora gitsin, sonra cocuk düşünün..Onun psikolojik olduğunu sanmıyorum genelde böyle şuana kadar sadece iki defa içime boşaldı dokuz aylık evliyiz hoş son dönem biz dikkat ettik ama genelde hep sertlik problemi var
Güzelim sen hayatından memnunsan ne diyim daha bak burda her kadın aynı şeyi söylüyor ama sen anlamamakta ısrar ediyorsunBen kadın doğuma genel muayneeye gittim çocuk düşündüğüm için bilgi almak istediğimi söyledim ama boyle bir problemin de varlığından bahsettim tam olarak hangi kısmi enterasan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?