Gebeliğe Hazırlık Soru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi de sevişmek sadece çocuk için yapılan bi aktivite değil ki. sizin sorununuz cinsellik. bu problemi çözmeden neden çocuk düşünüyorsunuz ki? şahsen ben benle sevişmeyip üzerime boşalan ve bunu bi sorun olarak görmeyen, doktora gitmeyen adamdan çocuk yapmazdım.

Canım sen bırak çocuk işini.Önce seks hayatınıza bi çare bulun.Sertleşme yoksa zevk de yoktur.Zevk yoksa problem vardır.Once bunlari halledin.Ayrıca eşin bencilin önde gideni!Başlarım erkeklik gururuna valla.

Arakadaşlar merhaba dün kadın doğum doktoruna gittim bebek dusundugumuzu ama eşimde sertleşme problemi olduğunu söyledim doktor da eşim için o malum ilacı onerdi v ile başlayan,kalp hastası olmadığı müddetçe yan etkisi olmaz dedi, reçetesiz direkt eczaneden alınabilir dedi, napmaliyim almalı mıyım, bilen deneyen oldu mu? Tavsiyelere açığım..
Rahatsız olan eşin ama sen kadın doğum doktoruna gidiyorsun çok enteresan

mevzu esınızde bıtıyor
şöyle kı
benım bır vajınısmus gecmısım var ılk 6 ay vajınısmus yasadım bunun ıcın amelıyat bıle oldum dusunun durum okadar vahımdı
amelıyat oldum tedavımı oldum hersey yolunda
haydaaa bu kez de esımde sorun oldu
urologa gıttı bı anda neden boyle oldu dıye :D
psıkolojık oldugu ortaya cıktı benım yuzumden canın acıyor dıye dusunuyormus meger
canım acıyacak dıye korkuyormus

neyse doktora gıdınce doktor cok zorda kalıyorsanız kullanın ılac dedı
ılac kullanmadık da bız kecıboynuzu kullandık
pekmezı olsun kuruyemıs gıbı kendısı olsun cıkolatalar falan
1 hafta 10 gun ıcınde gectı eskısıne dondu sorun ortadan kalktı akabınde bebıs haberını aldık zaten ...

dıyecegım o kı esınız doktora gıtmelı bunda utanılacak bırsey yok kı bızde gıdıyoruz onlar da gıdebılır ınsanız sonucta robot degılız kı ac kapat dugmesı olsun
altında yatan sebebı bulmalı
bırde cocuk dusunuyorsanız hersey yolunda mı saglıklımısınız dıye genel bır muayene olun zaten ıkınızde

o ilaci kullanacagima çakşır otu icerim daha iyi yani ilacin yarattigi durumlar malum

sorun eşinde, eşinin gidip muayene olması lazım üroloğa, senin jinekoloğa gidip sözle bir şey anlatman bir şey ifade etmez adamın kendi gidip testlerini tahlillerini muayenesi yaptırıp problemini çözmesi lazım.

sizin yumurtlama günlerinizde eşinizin cinsel kuvvet arttırıcı ilacı size niye dokunsun?
Hayır ona bi yan etkisi olur mu diye yani yumurtlama gunlerim olduğu için boş geçmesin istiyorum o yüzden kullansın diyorum da bu sefer acaba ona yan etkisi olur mu diye endişe ettiğimden

mevzu esınızde bıtıyor
şöyle kı
benım bır vajınısmus gecmısım var ılk 6 ay vajınısmus yasadım bunun ıcın amelıyat bıle oldum dusunun durum okadar vahımdı
amelıyat oldum tedavımı oldum hersey yolunda
haydaaa bu kez de esımde sorun oldu
urologa gıttı bı anda neden boyle oldu dıye :KK70:
psıkolojık oldugu ortaya cıktı benım yuzumden canın acıyor dıye dusunuyormus meger
canım acıyacak dıye korkuyormus

neyse doktora gıdınce doktor cok zorda kalıyorsanız kullanın ılac dedı
ılac kullanmadık da bız kecıboynuzu kullandık
pekmezı olsun kuruyemıs gıbı kendısı olsun cıkolatalar falan
1 hafta 10 gun ıcınde gectı eskısıne dondu sorun ortadan kalktı akabınde bebıs haberını aldık zaten ...

dıyecegım o kı esınız doktora gıtmelı bunda utanılacak bırsey yok kı bızde gıdıyoruz onlar da gıdebılır ınsanız sonucta robot degılız kı ac kapat dugmesı olsun
altında yatan sebebı bulmalı
bırde cocuk dusunuyorsanız hersey yolunda mı saglıklımısınız dıye genel bır muayene olun zaten ıkınızde
Onun psikolojik olduğunu sanmıyorum genelde böyle şuana kadar sadece iki defa içime boşaldı dokuz aylık evliyiz hoş son dönem biz dikkat ettik ama genelde hep sertlik problemi var

Rahatsız olan eşin ama sen kadın doğum doktoruna gidiyorsun çok enteresan
Ben kadın doğuma genel muayneeye gittim çocuk düşündüğüm için bilgi almak istediğimi söyledim ama boyle bir problemin de varlığından bahsettim tam olarak hangi kısmi enterasan?

Onun psikolojik olduğunu sanmıyorum genelde böyle şuana kadar sadece iki defa içime boşaldı dokuz aylık evliyiz hoş son dönem biz dikkat ettik ama genelde hep sertlik problemi var
aaa sıkıntı ozaman
kesınlıkle doktora gıtmelı

Eşiniz kendinde problem olduğunu kabul edip tedavi olmadan nasıl cocuk düşünüyorsunuz şaşırdım açıkçası , çocuk öncesi bu şekilde yasanan cinsellik çocuk sonrası sıfıra inecek, eşinizle oturun konuşun uygun bir dille , doktora gitsin, sonra cocuk düşünün..

Ben kadın doğuma genel muayneeye gittim çocuk düşündüğüm için bilgi almak istediğimi söyledim ama boyle bir problemin de varlığından bahsettim tam olarak hangi kısmi enterasan?
Güzelim sen hayatından memnunsan ne diyim daha bak burda her kadın aynı şeyi söylüyor ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun

Back