Yok gitmedi yani sıcak bakmıyor sanirim
Istiyor ama sertleşme yeterli düzeyde olmadığı için tam giremiyor dışarıya boşalıyor o yüzden,tam sorun olarak görmüyor sanırım şuana kadar çünkü düşünmüyorduk yeni yeni başlayacağızeşin gitmeli doktora.
Şu ara yumurtlama gunlerim bu ilacı kullansa sıkıntı yaşar miyizEşinizin doktora gidip gerekli kontrollerden geçmesi lazım öncelikle.
Kalp ve dolaşım sistemiyle ilgili bir sorunu olup olmadığını dışardan bakarak bilemezsiniz.
Hem belki kolayca çözülebilecek bir sorundur, ilaca gerek kalmaz. Eşinizi ikna edin.
Şu ara yumurtlama gunlerim bu ilacı kullansa sıkıntı yaşar miyiz
Istiyor ama sertleşme yeterli düzeyde olmadığı için tam giremiyor dışarıya boşalıyor o yüzden,tam sorun olarak görmüyor sanırım şuana kadar çünkü düşünmüyorduk yeni yeni başlayacağız
nasıl sorun olarak görmüyor?
bencil demek ki.
sevişmek onun boşalması demek değil sonuçta senin orgazm olmaman umurunda değil mi?
şişme bebek muamelesi yapmasına neden müsaade ediyorsun ki?
Umrumda ama kendini yetersiz kotu hissetmesin diye(erkekler fazla etkileniyormus diye duymuştum) çok fazla belli etmiyorum "sen de sorun" algısı oluşturmamaya çalışıyorum, orgazm olamama konusundan fazlasıyla muzdaribimnasıl sorun olarak görmüyor?
bencil demek ki.
sevişmek onun boşalması demek değil sonuçta senin orgazm olmaman umurunda değil mi?
Harika yorum..nasıl sorun olarak görmüyor?
bencil demek ki.
Umrumda ama kendini yetersiz kotu hissetmesin diye(erkekler fazla etkileniyormus diye duymuştum) çok fazla belli etmiyorum "sen de sorun" algısı oluşturmamaya çalışıyorum, orgazm olamama konusundan fazlasıyla muzdaribim
Umrumda ama kendini yetersiz kotu hissetmesin diye(erkekler fazla etkileniyormus diye duymuştum) çok fazla belli etmiyorum "sen de sorun" algısı oluşturmamaya çalışıyorum, orgazm olamama konusundan fazlasıyla muzdaribim
Nasıl buldunuz çözümünüHer şeyden evvel kocanızla cinsel hayatınızı bence sorgulayın. Sertleşme olmadan siz tatmin olmazsınız ki.
Ben yerinizde olsam ki bu yollardan bende geçtim kendimi asla yormam. O doktora gidip acile şekilde tedavi olması gerekiyor. Siz ona bu durumu çok açık şekilde söyleyin.
doğru soze ne denir,haklısınızama sorunu var.
sen annesi değilsin ki üstünü kapatasın görmezden gelesin.
neden kendinden çok onu düşünüyorsun o seni düşünmezken üstelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?