Gebeliğe Hazırlık Soru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Arakadaşlar merhaba dün kadın doğum doktoruna gittim bebek dusundugumuzu ama eşimde sertleşme problemi olduğunu söyledim doktor da eşim için o malum ilacı onerdi v ile başlayan,kalp hastası olmadığı müddetçe yan etkisi olmaz dedi, reçetesiz direkt eczaneden alınabilir dedi, napmaliyim almalı mıyım, bilen deneyen oldu mu? Tavsiyelere açığım..

Eşin üroloji ye gitti mi canım?

Yok gitmedi yani sıcak bakmıyor sanirim

Eşinizin doktora gidip gerekli kontrollerden geçmesi lazım öncelikle.
Kalp ve dolaşım sistemiyle ilgili bir sorunu olup olmadığını dışardan bakarak bilemezsiniz.
Hem belki kolayca çözülebilecek bir sorundur, ilaca gerek kalmaz. Eşinizi ikna edin.

eşin gitmeli doktora.
Istiyor ama sertleşme yeterli düzeyde olmadığı için tam giremiyor dışarıya boşalıyor o yüzden,tam sorun olarak görmüyor sanırım şuana kadar çünkü düşünmüyorduk yeni yeni başlayacağız

Eşinizin doktora gidip gerekli kontrollerden geçmesi lazım öncelikle.
Kalp ve dolaşım sistemiyle ilgili bir sorunu olup olmadığını dışardan bakarak bilemezsiniz.
Hem belki kolayca çözülebilecek bir sorundur, ilaca gerek kalmaz. Eşinizi ikna edin.
Şu ara yumurtlama gunlerim bu ilacı kullansa sıkıntı yaşar miyiz

Istiyor ama sertleşme yeterli düzeyde olmadığı için tam giremiyor dışarıya boşalıyor o yüzden,tam sorun olarak görmüyor sanırım şuana kadar çünkü düşünmüyorduk yeni yeni başlayacağız

nasıl sorun olarak görmüyor?
bencil demek ki.
sevişmek onun boşalması demek değil sonuçta senin orgazm olmaman umurunda değil mi?
şişme bebek muamelesi yapmasına neden müsaade ediyorsun ki?

Ürolojiye gitmeli.
Kafasına göre ilaç almamalı.

bencil demek ki.
sevişmek onun boşalması demek değil sonuçta senin orgazm olmaman umurunda değil mi?

Hah beklediğim yorum, tebrikler!
Bizde kadınlar, seksin erkeğin zevk alıp rahatlayacağı, mutlu olacağı bir aktivite olduğunu bilerek yetiştiriliyor. Kadın orgazmı ise ayıp, hakkında konuşulmayacak bir tabu çoğu zaman. Çok üzülüyorum, kadınların kendilerini erkeğin ihtiyaçlarını tatmin aracı olarak kullanmasına müsaade etmesine.

bencil demek ki.
Umrumda ama kendini yetersiz kotu hissetmesin diye(erkekler fazla etkileniyormus diye duymuştum) çok fazla belli etmiyorum "sen de sorun" algısı oluşturmamaya çalışıyorum, orgazm olamama konusundan fazlasıyla muzdaribim

Her şeyden evvel kocanızla cinsel hayatınızı bence sorgulayın. Sertleşme olmadan siz tatmin olmazsınız ki.
Ben yerinizde olsam ki bu yollardan bende geçtim kendimi asla yormam. O doktora gidip acile şekilde tedavi olması gerekiyor. Siz ona bu durumu çok açık şekilde söyleyin.

bencil demek ki.
Harika yorum..
Çoğumuz aman erkeklik gururu aman şimdi o tedaviye giderse huysuzluk yapar vs diye idare ediyoruz.
Ya bizim kadınlık gururumuz? O nerede?

Umrumda ama kendini yetersiz kotu hissetmesin diye(erkekler fazla etkileniyormus diye duymuştum) çok fazla belli etmiyorum "sen de sorun" algısı oluşturmamaya çalışıyorum, orgazm olamama konusundan fazlasıyla muzdaribim

ama sorunu var.
sen annesi değilsin ki üstünü kapatasın görmezden gelesin.
neden kendinden çok onu düşünüyorsun o seni düşünmezken üstelik?

Sorun onda zaten, bunu söylemekten çekinmemelisiniz.
Ayrıca sevişemediğiniz, sizi tatmin etmeyen bir adamdan çocuk yapmayı tekrar düşünün. Cinsellik evliliğin sac ayaklarından biridir, cinsel yaşam yolunda değilse evlilik de yolunda değildir.

Her şeyden evvel kocanızla cinsel hayatınızı bence sorgulayın. Sertleşme olmadan siz tatmin olmazsınız ki.
Ben yerinizde olsam ki bu yollardan bende geçtim kendimi asla yormam. O doktora gidip acile şekilde tedavi olması gerekiyor. Siz ona bu durumu çok açık şekilde söyleyin.
Nasıl buldunuz çözümünü

Back