Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hem annemin evinde hemde kısmet olursa benim oturacağım evde türk hamamı diye geçen küvetler var ondan yaptırdık ve yaptırıyoruz duşakabinli çok hoş oluyor
ama banyon küçük mü bilemediğim için çok yardımcı olamayacağım foto makinemi bulursam resimlerim yerimseniben
canım benım banyomda fazla buyuk degıl.
evlendıgımız sene duş teknesı ve hanı o çok şıkduran yere kadar düz camdan duşakabın yaptırmıstık.
2 ay once hem duz camın kullanımı çok zor oldugundan hemde alttan su kacırdıgı ıcın kaldırdık attık.
onun yerıne 90x90 küvet ve bu<lu camdan dusakabın koydurduk cok sık oldu.çekebılırsem yarın atarım foto canım.eger dusakabın yaptıracaksan sakın duz cam yaptırma.temızlıgı cok zor helede calısan ınsan ıcın.sureklı su lekesı oluyo camda.hele yazın gunde 1 den fazla dusa gırıldıgı ıcın cam hem kırlı oluyo.her dustan sonra camı yarım saat sılmek lazım.asla tavsıye etmıyorum
canım banyon büyük değil madem, küvetsiz duşakabin yaptır bence. bunun daha dolabı, tuvaleti var.. ayrı değilse banyonla tabi. yer tasarrufu yap ki güzel donatasın.. kendimden biliyorum çünkü. çok güzel desenli camlar var onlardan taktırırsın.. yine de sen bilirsin tabi...
banyonla tuvaletin ayrı demek.. birleştirme imkanınız varmı peki! tmyy arkadaşımızın örnekleri çok güzel...
sağdaki benim banyodakinden. camı desenliydi ustalar saolsun kırmışlar tekrar takılcak. ben dış alt beyaz yerini, banyo duvarındaki fayanslardan ördürttüm hoş duruyor. zor ya küçük bir banyoya şekil şemal vermek
![]()
valla ben senin yerinde olsam şu tarz bişey yaptırırdım. küçük banyolara bunlar çok ideal oluyo.