• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru....Sizce hangisi?

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
a.s.a.s.kızlar evimin banyosunda küvet vs yok şimdi karar veremedim banyom fazla büyük degil duşakabinmi yaptırsam yada küvetli kabin mi kızlar siz ne kullanıyosunuz sizce hangisi.birde banyo dolabıda yaptırcam .önerilerinizi bekliyorum canlarım.:1hug::1hug:

canım hem annemin evinde hemde kısmet olursa benim oturacağım evde türk hamamı diye geçen küvetler var ondan yaptırdık ve yaptırıyoruz duşakabinli çok hoş oluyor
ama banyon küçük mü bilemediğim için çok yardımcı olamayacağım foto makinemi bulursam resimlerim yerimseniben

canım hem annemin evinde hemde kısmet olursa benim oturacağım evde türk hamamı diye geçen küvetler var ondan yaptırdık ve yaptırıyoruz duşakabinli çok hoş oluyor
ama banyon küçük mü bilemediğim için çok yardımcı olamayacağım foto makinemi bulursam resimlerim yerimseniben

canım banyom büyük degil bende resmini koymayı düşünüyorum eger arkadaşalr ilgilenirse ona göre.senin resimleride bekliyorum:dance::dance:

canım benım banyomda fazla buyuk degıl.
evlendıgımız sene duş teknesı ve hanı o çok şıkduran yere kadar düz camdan duşakabın yaptırmıstık.
2 ay once hem duz camın kullanımı çok zor oldugundan hemde alttan su kacırdıgı ıcın kaldırdık attık.
onun yerıne 90x90 küvet ve bu<lu camdan dusakabın koydurduk cok sık oldu.çekebılırsem yarın atarım foto canım.eger dusakabın yaptıracaksan sakın duz cam yaptırma.temızlıgı cok zor helede calısan ınsan ıcın.sureklı su lekesı oluyo camda.hele yazın gunde 1 den fazla dusa gırıldıgı ıcın cam hem kırlı oluyo.her dustan sonra camı yarım saat sılmek lazım.asla tavsıye etmıyorum

canım banyon büyük değil madem, küvetsiz duşakabin yaptır bence. bunun daha dolabı, tuvaleti var.. ayrı değilse banyonla tabi. yer tasarrufu yap ki güzel donatasın.. kendimden biliyorum çünkü. çok güzel desenli camlar var onlardan taktırırsın.. yine de sen bilirsin tabi...

duskabin1.jpg

valla ben senin yerinde olsam şu tarz bişey yaptırırdım. küçük banyolara bunlar çok ideal oluyo.

duş kabin çok rahat arkadaşım... tabii buzlu cam olanı....yer fayanslarından küvet gibi ayırırsan daha dayanıklı oluyor...hazır olanlar zamanla deforme olabiliyor diye biliyorum ...kolay gelsin

canım benım banyomda fazla buyuk degıl.
evlendıgımız sene duş teknesı ve hanı o çok şıkduran yere kadar düz camdan duşakabın yaptırmıstık.
2 ay once hem duz camın kullanımı çok zor oldugundan hemde alttan su kacırdıgı ıcın kaldırdık attık.
onun yerıne 90x90 küvet ve bu<lu camdan dusakabın koydurduk cok sık oldu.çekebılırsem yarın atarım foto canım.eger dusakabın yaptıracaksan sakın duz cam yaptırma.temızlıgı cok zor helede calısan ınsan ıcın.sureklı su lekesı oluyo camda.hele yazın gunde 1 den fazla dusa gırıldıgı ıcın cam hem kırlı oluyo.her dustan sonra camı yarım saat sılmek lazım.asla tavsıye etmıyorum

canım teşekkür ederim önerilerin icin resimlerini bekliyorum.ben büyük bi ihtimal köşe olarak yaptırıcam cunki hemen yanına camaşır makinesine yer lazım.bide düz duşakabn degilde küvetli istiyorum.:teytey::teytey:

canım banyon büyük değil madem, küvetsiz duşakabin yaptır bence. bunun daha dolabı, tuvaleti var.. ayrı değilse banyonla tabi. yer tasarrufu yap ki güzel donatasın.. kendimden biliyorum çünkü. çok güzel desenli camlar var onlardan taktırırsın.. yine de sen bilirsin tabi...

canım banyom da şuan klozet var ama kullanılmıyo ayrıyetten banyonun dışında yanda norml tualet var bunu kullanıyoruz.eşimde klozeti cıkaralım yer acılsın diyo gercektende onu cıkarmazsak kücück bi alan kalıyo.

canım klozeti cıkarmayı düşünmeyin bence cunku ALLAH korusun eşinin ya da senin saglıgına bişey olur diğer tuvalete gitmekte cok zorlanırsınız

banyonla tuvaletin ayrı demek.. birleştirme imkanınız varmı peki! tmyy arkadaşımızın örnekleri çok güzel...
sağdaki benim banyodakinden. camı desenliydi ustalar saolsun kırmışlar tekrar takılcak. ben dış alt beyaz yerini, banyo duvarındaki fayanslardan ördürttüm hoş duruyor. zor ya küçük bir banyoya şekil şemal vermek

banyonla tuvaletin ayrı demek.. birleştirme imkanınız varmı peki! tmyy arkadaşımızın örnekleri çok güzel...
sağdaki benim banyodakinden. camı desenliydi ustalar saolsun kırmışlar tekrar takılcak. ben dış alt beyaz yerini, banyo duvarındaki fayanslardan ördürttüm hoş duruyor. zor ya küçük bir banyoya şekil şemal vermek

canım banyoyu birleştirmeye kalksak cok güzel olcak büyüycek ama cok masraf ya fayanslar kırılcak tuv ipal edilcek duvar örülcek bisürü iş ya benimde düşündügüm duşakabin var ama yüklüyemiyorum bi türlü

internetten imageshack yaz ilk linke gir. gözat de resmini seç. host it tıkla yuklemeye baslıcak.
sonra alttaki seçeneklerden ilkini kopyalayıp buraya yapıştır cnmm ben öyle yapıyorum:)

duskabin1.jpg

valla ben senin yerinde olsam şu tarz bişey yaptırırdım. küçük banyolara bunlar çok ideal oluyo.

Canım banyomun resmını cekemedım ama benımkı bunun oval olanından yanlız benımkı duş teknesı degılde kuvet daha yuksegı yanı.
bu yanındakı sıvrı olanu daha cok yer kaplıyor haberın olsun.dıgerı oval geldıgı ıcın hem daha sık duruyo hem daha z yer kaplıyo kosesı dondüğü için

kızlar bunu koctaşta gördüm birde koctaşta dolap gördüm nasıl sizce
5752nc1.jpg
[/URL][/IMG]

bunların fiyatlarıda cok cazip geldi ya duşakabin 90,90 ebat370 milyon dolapda 60cm 200 milyon

Back
X