Şort giymeme izin vermeyen babam

denizde havuzda bikini giymek ayrı, oturdugun semtte yada mahallede şort giymek ayrıdır... birinde dikkat çekmezsin ama öteki dikkat çekicidir..

ama seksi ol dediniz. 15 yaşında bir kız seksi olmamalı. daha çocuk. lolita kavramını bilirrmisin. işte o kavram erkekleri pedofiliye sürükleyen. bizler bunu dememeliyizki çocuklara sapıklar böyle bakmssın. 14 15 yaş çocuktur . her yaş yaşını yaşamalı

Ille sort diye tutturuyorsa guzel gorunmek istedigindendir diye dusundum. Sonucta elbiseyle de efil efil olunur. Guzel ya da seksi gorunmekse dert sort gibi oglancocugu isi kiyafete varana kadar, ev ahalisini de uzerine cekmeyecgi daha guzel/seksi kapali ama cekici gosteren kiyafetler bulabilirsin dedim.

Ama var ya simdi gelcek diyecek ki plaja giderken sort giymeme izin vermiyorlar o zaman bosa konusmuz olcaz :-)

Ne var başka hayatta o kadar zevk veren:) soyle de onu yapiyim. Bu kadar aldatilmanin bosanmanin zardin zurdun sebebi ne yani. Bi ben mi bozdum
1395222349357.cached.jpg

resimdeki çocuk JonBennet Ramsey.
çok güzel, çok seksi, gerçekten alımlı ve daha 5,5 yaşında zaten 6 yaşını görmeden tecavüze uğrayıp öldürüldü.
gelelim konu sahibine verdiğiniz tavsiyeye;
15 yaşında bir genç kız seksi olmalı mı?
15 yaş hormonların çalıştığı, genç bir kızın cinselliği yavaştan da olsa tanıdığı bir yaş. öncelikle 15 yaşındaki bir kızın kendi akranı bir erkekle cinsel ilişkiye girmesi bence bir sorun değil, yani gebeliğe ve hastalıklara karşı korundukları sürece ortada öyle çok da önemli bir sorun yok
da
büyük bir ama var burada, tarih öncesi çağlarda değiliz. atalarımız muhtemelen, Afrika'da da olduklarından bluğ çağına girer girmez çiftleşiyorlar ve yaklaşık 10-11 gibi yaşlarda yavruluyordı.
ki o çağlarda insanın varlığı sadece üremek ve varlığını sürdürmek üzerine kuruluydu.
ama
artık tarih öncesi çağda değiliz, 15 yaşındaki bir kız tarih öncesi çağlarda yetişkin, birden fazla doğum yapmış bir dişiyken yaşam süresinin de uzamasıyla doğru orantılı olarak artık bir çocuk.
odasına One Direction posteri asan bir çocuk/genç kız sağlıklı cinsel ilişki ve seksapel hakkında ne bilebilir?
seksapelin göğüslerini ortaya koyacak kadar açık bir kıyafet giymek olmadığını, seksi kadının kendini sadece seksle ifade etmeyeceğini bilecek kadar büyük müdür, bu yaşta çocuk.
eğer bunların bilincindeyse sevişsin zaten.
ama bu bilinçte kaç tane 15 yaşında çocuk gösterebilirsiniz?
evet Avrupada ve ABD'de 15 yaşında cinsel ilişki çok sık görülen bir şey, aynı zamanda bu ülkelerde okullarda sağlam bir cinsel eğitim dersi var, gençler için klinikler var ve 15 yaşındaki bir kızın doğum kontrol hapı talep etmesi bir "ahlaksızlık" değil tam tersine teşvik edilen bir şey.
aynı zamanda genç anneliğin yaygın olduğu kimi bölgelerde okulların içinde öğrencilerin çocukları için kreşler bile var, devlet genç anne babalara hem yardım ediyor, hem de o çocuğun sağlıklı büyümesini sağlıyor.
dolayısıyla ülkemizdeki durum komedi ötesi.
hiçbir alt yapı, hiçbir eğitim yokken 15 yaşındaki bir çocuğu seksi olmaya itmek, aç kurtların arasına itmek demek.
ülkede cinsel eğitim yok, kadın şişme kadınla eş değer, erkeğin içine girip boşalacağı bir nesne sadece.
15 yaşındaki genç kızları, 3o yaşında kadın gibi giydirmek süslemek, seksi kılmak nedir?
15 yaşındaki kız da makyaj yapar, mini de giyer, bütün bunlara ok ama ben şu ana kadar 15 yaşında bir seks tanrıçası gibi görünüp de sonunda sapıtmayan tek bir kız görmedim desem?
neden kendi evresi içinde rahat bırakmıyoruz çocukları.
çocuk çocuk olsa
genç kız, alımlı bir genç kız olsa
kadın seksi bir kadın olsa mesela.
zaten oyuncak endüstrisinden dizi filmlere, kitaplara kadar her şey zaten çocuklara seksi pompalıyorken bari biz pompalamasak ebeveyn, aile olarak.

Ailem şort giyme konusunda, daha doğrusu giyim konusunda hiç baskı uygulamadı bana bu yaşıma kadar. Şort giymişliğimde var ayrıca 1 2 defa. fakat sonradan düşündüm ve kendi isteğimle attım hepsini. Çevredeki insanların o pis bakışlarını, yaşlı başlı adamların o fıldır fıldır popoya dönen gözlerini düşünüyorum da, giymemek en iyisi ablacım. Senin yaşında kuzenim var, giyiyor. Gösterişli ve güzelde maşalaah. Ben kızıyorum gördükçe. Ortam o kadar bozuk ki, inan Türkiye gibi biryerde giyilmemesi daha doğru. İlerde bir kızım olursa (inşallah) ben de izin veremem sanırım. Yazlık mekanlarda belki giyilebilir fakat günlük giyilmesini hoş karşılamıyorum. Yolda görüyorum senin yşaında kızları, öyle güzeller ki, öyle masumlar ki.. pis bakışların, iğrenç dürtülerin onlara yönelmesini istemiyorum. Şortlu küçük bir kıza yiyecekmiş gibi bakan adamları görünce sinirlerim zıplıyor. Saldırasım geliyor adama. O yüzden boşver giyme. Ailen de eminim bu şekilde düşündüğü için izin vermiyordur. Yoksa seni kısıtlamak değildir amaçları..

Icimi sisirdiniz :cry: ölüm taciz tecavüz... Ne manyak bi ulkede yasiyoruz şortu gidip dine vahsete yetiskin olmaya bagliyoruz.

Şu konu atıyorum bi İskandinav ulkesinde acilsa. Asagidaki cumleler gelmez:

1) sort giymeyiver ölür müsün
2) sort giyince özgür mu olcan sanki
3) kitaba deftere göre yasak
4) taciz tecavuz ederler
5) baska seylere kafa yor
6) ben de sunu sunu yapmiyorum
7)...
... To be continued...

21 yasindayim benimde babam izin vermezdi kisa sort giymeme heves ederdim ama hic sorgulamadim alisik olmayinca utanirdim sanirim ustunde durmadim acikcasi bak halen saglikliyim sort giymemek bi eksiklik degil daha cok gencsin ilerde zaten ne istersen yapacaksin merak etme. Bir yandan da korkmadim degil senin gibi izin verilmeden sinirlarla buyuyen kizlar universitede dagitiyolar kendilerini ve baslarina olmadik isler geliyo en guzeli sen disini degil icini suslemekle ilgilen emin ol daha mutlu ve kendinden daha emin olacaksin o zamana

Ah canım benim, ben 30 yaşındayım, evlendim, çoluk çocuğa karıştım. Hala anneme yalvarırım izin versin de burnumu deldireyim, hızma takayım diye. Kafama göre gizlice de yapabilirdim bunu sonuçta evim ayrı, soyadım değişmiş. Ama onun rızasını almadan içim rahat eder mi? Kırma aileni, yaşın ilerledikçe onları kaybetme korkun içine işleyecek. Boşver giymeyiver, kırma kalbini babanın.

Icimi sisirdiniz :cry: ölüm taciz tecavüz... Ne manyak bi ulkede yasiyoruz şortu gidip dine vahsete yetiskin olmaya bagliyoruz.

4) taciz tecavuz ederler
7)...
... To be continued...

O zaten ayri bir hikaye.

a. Herhangi bir giysiden , herhangi bir giysiden , 1 cm2 gorunen tenden tahrik olan abazalar toplumun %99u.

b. Acik giyen tecavuze ugrar. Giyinmeyenler de ugruyor ya neyse. Lakin hakim savci cikip sen de mini giydin hakettin diyebilir, der de , diyor da. Burda kotu olan kadinin kadina o da giyinmeseymis, haketmis seklinde bakmasi.

c. Ben kapri giymeye cekiniyorum artik sapiklarin bakislarini gormek istemiyorum cunku. Lakin bu isin dogrusu, biz kendimizi sakinacagimiz yerde , adamlari sapik olmamaya egitmeliyiz. Evet sort giyememek, sunu ya da bunu yapamamak ozgurluk degil tabi ki. Istedigini yapabilmek ozgurluk.

Insanlar zaten ozgurlugun ellerinden gitmesine boyle izin veriyorlar. Misal, sapiklar bakiyor bunu giymeyelim, onu yapmayalim derken, pismak ve sinerek yasamak kadinlar icin hayat tarzi oldu artik. Kadinlar aksam sokakta yurumeye korkuyor. O yuzden bu isin dogrusu sort giymemek degil, giymektir, hallenene haddini bildirmektir.

d. Sort giymesen olur musun diyenlere cevap: Evet oluruz. Boyle yavas yavas oluruz, korka korka, sine sine yasaya yasaya oluruz. Ne istiyorsak giymek, yapmak hakkimiz, ozgurlugumuz. Sapiklara feda edilmemeli.

Ben de 16 yaşındayim ailem iziin vermiyor benim de tammam diyip kapattim konuyu sen de haklisin ama bizim yasimizdakiler giyiyo geziyolar falan insan özeniyo ve istiyor açıkcası. Ama sort mini etek her kiz giyiyo sen farkli ol bosver ha yok illa giymek istiyosan elbise giyebilirsin

4) taciz tecavuz ederler
7)...
... To be continued...
8)mastürbasyon yaşı
9)az açarsan gerisini merak ederler

Bunları eklemeyi unutmuşsunuz :KK66: