- 23 Ağustos 2012
- 49.704
- 230.601
Senin usenmeden yazan ellerini yerim yerim. Ben boyle ugrasmayim demistim de canimi cikardi ablalar
Banim yeni kalktigi icin heves edip yazdim , ilerleyen gunlerde boyle yazilar beklemesin kimse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin usenmeden yazan ellerini yerim yerim. Ben boyle ugrasmayim demistim de canimi cikardi ablalar
ama seksi ol dediniz. 15 yaşında bir kız seksi olmamalı. daha çocuk. lolita kavramını bilirrmisin. işte o kavram erkekleri pedofiliye sürükleyen. bizler bunu dememeliyizki çocuklara sapıklar böyle bakmssın. 14 15 yaş çocuktur . her yaş yaşını yaşamalı
Valla mı bunu dedin mi cidden Allah'ta bizi bildiği gibi yapsın nasıl anlayamadık.Kendi kararlariyla evlenmediklerini vurgulamak icin. Evlen demedim ki. Seks yap da demedim. Sort giyecegine daha usturuplu kiyafetler de serin ve alımlı olabilirsin dedim.
Ne var başka hayatta o kadar zevk veren:) soyle de onu yapiyim. Bu kadar aldatilmanin bosanmanin zardin zurdun sebebi ne yani. Bi ben mi bozdum
Kaç gün banlıydın sen ? Ben buraları terk ettin sanmıştımBanim yeni kalktigi icin heves edip yazdim , ilerleyen gunlerde boyle yazilar beklemesin kimse
Kaç gün banlıydın sen ? Ben buraları terk ettin sanmıştım
Ne yaptın ..Tüm ülkenin 7 ceddine mi sövdün bu ne ceza maşallah Bırak kimseye kızma sen boşver, sinirlenince kahve yap kendine, yorum yazma14 mu ne, ama ondan once de uzun sure banlanmistim, toplamda 1 ay mi ne
Icimi sisirdiniz ölüm taciz tecavüz... Ne manyak bi ulkede yasiyoruz şortu gidip dine vahsete yetiskin olmaya bagliyoruz.
Şu konu atıyorum bi İskandinav ulkesinde acilsa. Asagidaki cumleler gelmez:
1) sort giymeyiver ölür müsün
2) sort giyince özgür mu olcan sanki
3) kitaba deftere göre yasak
4) taciz tecavuz ederler
5) baska seylere kafa yor
6) ben de sunu sunu yapmiyorum
7)...
... To be continued...
8)mastürbasyon yaşıIcimi sisirdiniz ölüm taciz tecavüz... Ne manyak bi ulkede yasiyoruz şortu gidip dine vahsete yetiskin olmaya bagliyoruz.
Şu konu atıyorum bi İskandinav ulkesinde acilsa. Asagidaki cumleler gelmez:
1) sort giymeyiver ölür müsün
2) sort giyince özgür mu olcan sanki
3) kitaba deftere göre yasak
4) taciz tecavuz ederler
5) baska seylere kafa yor
6) ben de sunu sunu yapmiyorum
7)...
... To be continued...