- 24 Ağustos 2009
- 4.646
- 1.126
- Konu Sahibi fataldanger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Large giyiyorum, bu şortun 30 bedeni bana gelir mi yani?Pantolon numarası bunlar 30 L beden 25 S ve XS bedenidir
32 den değil 34 ten başlarbenim bildiğim beden 32den başlar.
Evet 30 tam olur 28 mesela olmazBen Large giyiyorum, bu şortun 30 bedeni bana gelir mi yani?
Hayır iki beden arasında kalmadım. Anlamadığım 25 veya 30un hangi bedene tekabül ettiği. Ama üstte bir arkadaşımız açıklamış 30 large bedene denk düşüyormuş.Iki bedeni de al olmayanı iade et
Düşmüyo arkadaşım. Bak üstte cm ölçüleriyle Margaret Hale paylaşmış sen ona bak. Bi de proporsiyon meselesi. 28 bel büyük gelir bana ama bacağım sığmaz. 157 58 59 kiloyum. Basem 98 100Hayır iki beden arasında kalmadım. Anlamadığım 25 veya 30un hangi bedene tekabül ettiği. Ama üstte bir arkadaşımız açıklamış 30 large bedene denk düşüyormuş.
Ben çok ölçü veriyorum 30 L beden rahatça alabilirsin siz bana bel kalça ölçünüzü verin ben size olup olmayacağını söyleyimHayır iki beden arasında kalmadım. Anlamadığım 25 veya 30un hangi bedene tekabül ettiği. Ama üstte bir arkadaşımız açıklamış 30 large bedene denk düşüyormuş.
inanın ölçülerimi bilmiyorum. evde metre de olmadığı için ölçemiyorum şu andaBen çok ölçü veriyorum 30 L beden rahatça alabilirsin siz bana bel kalça ölçünüzü verin ben size olup olmayacağını söyleyim
Çok teşekkür ederim. Şimdi 30unu sipariş verdim. Umarım beklediğimiz gibi çıkar. 30, 40a tekabül etmez diyenler de olmuş ama25 numara 34 ve 36 bedene tekabül eder XS ve S bedendir pantolon numarasına 10 ekleyerek bedeninizi bulabilirsiniz 28 no 38 bedene 30 da 40 bedene tekabül eder.
Modaya uymak gibi bir kaygım yok. Üzerime olsun ve ben beğeneyim yeter.Konudan bağımsız attığınız hiçbir kıyafet güzel değil çok eski moda sıcakta da zorlar bunun yerine keten şort alın
Google açın sorun pantolon bedenine 10 eklediğinizde kendi bedeniniz ortaya çıkar.Çok teşekkür ederim. Şimdi 30unu sipariş verdim. Umarım beklediğimiz gibi çıkar. 30, 40a tekabül etmez diyenler de olmuş ama