- 15 Şubat 2015
- 13.302
- 46.807
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Evet oldu .
Arkadaşın biri garip falan dedi de bende istiyorsan ekle dedim gör nasıl biriyim.
Gayet kendi işinde gücünde bir insanım.
Neyim garip anlamadim
Bir çete var ve ben yokum.Gücendim kızlar aşk olsun sizeeee
Sus sus essah sananlar oluyor sonraBeşli mi acaba? Sayı mı doldu da alınmadık
Böyle yapıp takipçi arttırma derdindeyimValla bende noluyo anlamadim. Sadece sizi ekleyen oldu mu onu merak ettim
Yo ne alaka?Herhangi bir erkekle buluşup,görüsmeyince işten eve, evden işe geçme durumu neden?
Erkeksiz sosyallik olmuyor mu sizin için?
Hiç kız arkadaşınız falan yok mu?
Bu konuyu açarken de gelecebilecek olumsuz yorumları gayet biliyordunuz. Hiç şaşırtıcı değil.
Konuda öyle akıl alacak önemde bir konu değil zaten.
Konu açayımda azıcık vakit geçireyime dönmüş sizin iş.
Bir dışarı çıktım diye bebeğimi ihmal ediyorum anlamına gelmez. 7/24 bebekle ilgili aktivite bulunamam sonuç olarak.Sormana gerek yok. Yalnız kadınsın. Hoşlanıyor da olabilir. Ama senin şu an odak noktan bebeğin. Sosyalleşme ihtiyacın yalnız olduğunda sanırım. Yoksa bizde hamilelik süreçlerimizi burda yaşadık. Sadece bebeğin gelişimine, hazırlıklarına ve doğuma odaklanmıştık.
Bir de şayet biriyle flörtleşme aşamasında kahve içeceksen de artık hamile olduğunu söylemen gerekiyor. Artık o çocuk senin hayatının merkezi.
Sizinle yemek yemek isteyen yeni tanıştığınız kişinin sadece arkadaşlık etmek istemeyeceğini bilecek kadar kapasiteniz oldugunu varsayıyorum bende.Yo ne alaka?
Konu gayet benim depresif modda evde oturmayıp, hala sosyalleşmemin tepki çekmesi.
Bunun üzerine mübalağa yaptım. Bunu anlayamayacak kapasitede değilsinizdir herhalde.
Bir erkekten neden arkadaş olmasın?
Bu sosyalleşmek mi? Seninki flört etmek. Sevgili olmak için görüşüyorsun. Bi de bi yandan da başkasının duygularını merak ediyorsun. Tam başında kavak yelleri esiyor durumu. Şimdi ben arkadaşça buluşuyorum deme öyle olsa neden sadece kahve içelim yemek ilk buluşma için fazla kaçar diyesin. Arkadaşımla buluşurken ilk nereye gittiğim ne yediğim önemli olmaz ki.Yo ne alaka?
Konu gayet benim depresif modda evde oturmayıp, hala sosyalleşmemin tepki çekmesi.
Bunun üzerine mübalağa yaptım. Bunu anlayamayacak kapasitede değilsinizdir herhalde.
hayır ben sana fake diyen tayfadanımHaklısın günaydın aşko, canım sensizlikten sıkılıyor gibi gibi lafları da çok arkadaşça.
Aa sen bana fakir diyen üye değil misin ya? Seni ciddiye alabilitem çok az :/
senin kadar işsiz olmadığım için bilemeyeceğim.hayır ben sana fake diyen tayfadanım
hala da aynı şeyi düşünüyorum
sen burda düşük bütçeli türk dizisi senaryolar yazmaya devam et
atanamamış senarist, bu hikaye de tutmadı be :)
insanların boş zamanı çok belli ki seni ciddiye alıp cevap yazıyorlar
bak ben işine gelmeyen bi yorum yazdığım an nasıl saçma sapan bi cevap veriyorsun
çünkü senaryon için işine gelen bi yorum yazmam gerekirdi di mi :)
oyununu bozanlardan nefret etmene şaşırmıyorum
sen burda insanların zekasıyla alay ediyorsun
tutarsızsın saçmalıyorsun
bir yorumunda dedinki ben bu arkadaşıma aşk hayatımdan bahsetmem
ama konuyu açtığın mesajında kabin memuru heriften bahsetmişsin
karar ver bahsediyor musun bahsetmiyor musun
insanları daha fazla aptal yerine koyma bence çünkü kendi ağzınla kendini patlatıyorsun
sana bi watpadd hesabı açalım sen bu ucuz senaryoları oraya yaz
okuyan ergenlerin hayal dünyasına misafir olursun
ha bu arada hiç öyle ekran görüntüsü falan atıp milleti inandırmaya çalışma
onları photoshopta oluşturmak 15 dakikamı alır maksimum benim
Konunun sosyallesmen olmadigini anlayacak kadar zeki bir kadinsin. Kandirmaya calistigin biz miyiz, kendin misin onu dusun sadece.Yo ne alaka?
yorumları işine geldiği gibi algılamıyor aslındaSizinle yemek yemek isteyen yeni tanıştığınız kişinin sadece arkadaşlık etmek istemeyeceğini bilecek kadar kapasiteniz oldugunu varsayıyorum bende.
Arkadaşım dediğiniz kişinin de biyrtjnizsen şüphe eden sizsiniz yine. Onu da tam anlayamıyorsun ne hikmetse.
Konu sizin depresif modda olmanız falan de değil. Yorumları işinize geldiği gibi algılıyorsunuz.
Yine de merakıma yeniliyorum konsere gideceğin arkadaşın ne yazdı da sana arkadaşlığınız bitti.
Çok sıkıcısın yahu. Bi sal. Gerçek bulmuyorsan git başka konulara.yorumları işine geldiği gibi algılamıyor aslında
kadın burda alenen hikaye yazıp yorumlarda da düpedüz hakaretler ediyor size aslında
("anlayamayacak kapasitede değilsinizdir herhalde" demesi zekanıza hakaret mesela )
siz de bu hakaretlere ses çıkarmadan insan gibi laf anlatmaya çalışıyorsunuz
ortaya böyle bi tablo çıkıyor
hepinizin aklıyla alay ediyor aslında
anlattıklarının %1'inin bile gerçek olduğuna inanmıyorum
Ben yalnız olmasına verdim garip. Biz Aralık anneleriydik. Özelde de görüştük. Hepimizin odak noktası bebekti. Annelik zaten kendinden vazgeçmek. Benim hamileliklerimde zor geçti. Kusma, uyku bastırması vs. Yine buna da çok şükür. bazı arkadaşlarımız riskli gebelik taşıyordu. Aylarca yataktan çıkamayan vardı. Korku, endişe hali taşıyorsun. Önünde bir belirsizlik. Nasıl doğacak, nasıl bakacağız diye düşünüyorsun. Doktor önerdi diye extra yürüyüş yaptım.Bu sosyalleşmek mi? Seninki flört etmek. Sevgili olmak için görüşüyorsun. Bi de bi yandan da başkasının duygularını merak ediyorsun. Tam başında kavak yelleri esiyor durumu. Şimdi ben arkadaşça buluşuyorum deme öyle olsa neden sadece kahve içelim yemek ilk buluşma için fazla kaçar diyesin. Arkadaşımla buluşurken ilk nereye gittiğim ne yediğim önemli olmaz ki.
Siz bu mesajla ne yapmaya çalışıyorsunuz peki?yorumları işine geldiği gibi algılamıyor aslında
kadın burda alenen hikaye yazıp yorumlarda da düpedüz hakaretler ediyor size aslında
("anlayamayacak kapasitede değilsinizdir herhalde" demesi zekanıza hakaret mesela )
siz de bu hakaretlere ses çıkarmadan insan gibi laf anlatmaya çalışıyorsunuz
ortaya böyle bi tablo çıkıyor
hepinizin aklıyla alay ediyor aslında
anlattıklarının %1'inin bile gerçek olduğuna ininanmıyorum