- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Siz niye herkesi zorla Instagram hesabınızdan eklemeye çalışıyorsunuz ya hu. Kime neyi kanıtlayacak bu?Gel seni insta ekleyeyim nasıl bir kadın olduğumu gör ister misin.
Burda reelde görüştüğüm harika insanlarla tanıştım dostluklar kurdum.
Sizin çeteye dahil olmadığım için tuhaf geldim heralde.
Elitliq öğretecek bize ksösösöSiz niye herkesi zorla Instagram hesabınızdan eklemeye çalışıyorsunuz ya hu. Kime neyi kanıtlayacak bu?
Ona çete değil, aklın yolu bir denir. Ben hakkını vererek konuşuyorum. Tuhaf birçok yorumuna denk geldiğim gibi beğendiğim yorumların da oluyor. Gerçekler bu. Sen de o garip dediklerinden daha garipsin.Gel seni insta ekleyeyim nasıl bir kadın olduğumu gör ister misin.
Elitliq öğretecek bize ksösösö
Çetesiniz fedoncusunuz töröristsinizOna çete değil, aklın yolu bir denir. Ben hakkını vererek konuşuyorum. Tuhaf birçok yorumuna denk geldiğim gibi beğendiğim yorumların da oluyor. Gerçekler bu. Sen de o garip dediklerinden daha garipsin.
Boşver. İşlerine gelmeyen 3 kişiyi birleştirip çete yapıyorlar kendi kafalarında. Daha önce de yaşadım. Sektir edip üzerinde düşünmemek lazımOna çete değil, aklın yolu bir denir. Ben hakkını vererek konuşuyorum. Tuhaf birçok yorumuna denk geldiğim gibi beğendiğim yorumların da oluyor. Gerçekler bu. Sen de o garip dediklerinden daha garipsin.
Fedoncu mu hahahahsjshsgfÇetesiniz fedoncusunuz töröristsiniz
Valla ben çok normal bir insanım çok şükür de .Ona çete değil, aklın yolu bir denir. Ben hakkını vererek konuşuyorum. Tuhaf birçok yorumuna denk geldiğim gibi beğendiğim yorumların da oluyor. Gerçekler bu. Sen de o garip dediklerinden daha garipsin.
Gel seni insta ekleyeyim nasıl bir kadın olduğumu gör ister misin.
Merak ediyorlar o yüzden dedim.Siz niye herkesi zorla Instagram hesabınızdan eklemeye çalışıyorsunuz ya hu. Kime neyi kanıtlayacak bu?
Boşver. İşlerine gelmeyen 3 kişiyi birleştirip çete yapıyorlar kendi kafalarında. Daha önce de yaşadım. Sektir edip üzerinde düşünmemek lazım
Merak ediyorlar beni gelsinler eklesinler.Ay beni ekleseniz ya şu aralar çok işsizim
Kim ediyor ya :) Sitenin yıldızı İsabel :)Merak ediyorlar o yüzden dedim.
Lan manyak mısın olmadık yerlere eklenicen şimdiAy beni ekleseniz ya şu aralar çok işsizim
Tabi ki her şeyi açmak zorunda değiliz insanlara ama soru sorulursa yalan söylemek doğru değil. Ayrıca utanacak bir şey yok kararının arkasında güçlü duracak. Gizlemek nedir?Pardon ama komşuma, çocuğumun arkadaşının ailesine, sosyal çevreme vs ya da herhangi birine özel hayatımı anlatmak zorunda değilim ki?
Özel hayat ayrı. Hayatımdaki kişi bilir. Gerisi boş.
Siz herseyinizi herkese mi anlatıyorsunuz?