Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Gel seni insta ekleyeyim nasıl bir kadın olduğumu gör ister misin.
Burda reelde görüştüğüm harika insanlarla tanıştım dostluklar kurdum.
Sizin çeteye dahil olmadığım için tuhaf geldim heralde.
Siz niye herkesi zorla Instagram hesabınızdan eklemeye çalışıyorsunuz ya hu. Kime neyi kanıtlayacak bu?

Gel seni insta ekleyeyim nasıl bir kadın olduğumu gör ister misin.
Burda reelde görüştüğüm harika insanlarla tanıştım dostluklar kurdum.
Sizin çeteye dahil olmadığım için tuhaf geldim heralde.
Ona çete değil, aklın yolu bir denir. Ben hakkını vererek konuşuyorum. Tuhaf birçok yorumuna denk geldiğim gibi beğendiğim yorumların da oluyor. Gerçekler bu. Sen de o garip dediklerinden daha garipsin.

Ona çete değil, aklın yolu bir denir. Ben hakkını vererek konuşuyorum. Tuhaf birçok yorumuna denk geldiğim gibi beğendiğim yorumların da oluyor. Gerçekler bu. Sen de o garip dediklerinden daha garipsin.
Boşver. İşlerine gelmeyen 3 kişiyi birleştirip çete yapıyorlar kendi kafalarında. Daha önce de yaşadım. Sektir edip üzerinde düşünmemek lazım

Valla ben çok normal bir insanım çok şükür de .
Sen benim demek istediğimi çok farklı bir anlayıp saçma sapan soylemedigim şeyleri söyledin o garip asıl.
Çıkar yorumları diyorum cikaramiyorsun.
Ispatin yok kafana göre saçma sapan şeyler yazdın .
Ben kadınlar evde otursun diyecek yapıda biri değilim çalışan bir kadınım bütün dünyayı gezdim .
Kel alaka bir yorum yaptın.
Bana da siz çok garıp geliyorsunuz biri bir konu yazıyor lincliyorsuniz hepinizde aynı cümleleri kullanıyorsunuz

Herhangi bir erkekle buluşup,görüsmeyince işten eve, evden işe geçme durumu neden?
Erkeksiz sosyallik olmuyor mu sizin için?
Hiç kız arkadaşınız falan yok mu?
Bu konuyu açarken de gelecebilecek olumsuz yorumları gayet biliyordunuz. Hiç şaşırtıcı değil.
Konuda öyle akıl alacak önemde bir konu değil zaten.
Konu açayımda azıcık vakit geçireyime dönmüş sizin iş.

Tabi ki her şeyi açmak zorunda değiliz insanlara ama soru sorulursa yalan söylemek doğru değil. Ayrıca utanacak bir şey yok kararının arkasında güçlü duracak. Gizlemek nedir?

Sormana gerek yok. Yalnız kadınsın. Hoşlanıyor da olabilir. Ama senin şu an odak noktan bebeğin. Sosyalleşme ihtiyacın yalnız olduğunda sanırım. Yoksa bizde hamilelik süreçlerimizi burda yaşadık. Sadece bebeğin gelişimine, hazırlıklarına ve doğuma odaklanmıştık.
Bir de şayet biriyle flörtleşme aşamasında kahve içeceksen de artık hamile olduğunu söylemen gerekiyor. Artık o çocuk senin hayatının merkezi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…