- 24 Haziran 2016
- 7.216
- 26.137
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Olabilir bu benim sorunum. Sizlerle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Kendi fikrimi söyledim doğru yada yanlış. İllaki sizler gibi geniş düşünmek zorunda değilim ki.Neden banlandığınızı anlamadınız mı ?
İnsanları yargılamak ne bize ne size düşer. Genişlik diyerek ahlak bekçisi olmaya devam edeceksiniz sanırımOlabilir bu benim sorunum. Sizlerle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Kendi fikrimi söyledim doğru yada yanlış. İllaki sizler gibi geniş düşünmek zorunda değilim ki.
Evet. Devam.İnsanları yargılamak ne bize ne size düşer. Genişlik diyerek ahlak bekçisi olmaya devam edeceksiniz sanirim.
Bu arada rica ediyorum benim mesajlarımı alintilayip yada emoji atıp durmayın. Herkesin kendi fikridir. Sizde benim fikrime saygı duyun. Sizin normal bulduğunuz şeyler bana normal gelmiyor ve sizlerle aynı düşünmek zorunda değilim. Evet banlandim olabilir. Cezamı çektim geri geldim farkındaysanız. Ben o sözleri o kadar açık söylememis olsaydım banlanmazdim. Surda banlanma sayım sayilidir. Ve herkese kırıcı yorumdada bulunmuyorum. Ben o çocuğa üzüldüm yoksa kadın naparsa yapsın umrumda değil. Ama olan bebeğe olacak .İnsanları yargılamak ne bize ne size düşer. Genişlik diyerek ahlak bekçisi olmaya devam edeceksiniz sanırım
Kimsenin ahlak bekçisi olmak bize düşmez. Siz dört dörtlük müsünüz de başka birini eleştirip aşağılıyorsunuz. Kaç yaşında kadınsınuz görnğş geçirmişsiniz. Söylemleriniz çok ayıpBu arada rica ediyorum benim mesajlarımı alintilayip yada emoji atıp durmayın. Herkesin kendi fikridir. Sizde benim fikrime saygı duyun. Sizin normal bulduğunuz şeyler bana normal gelmiyor ve sizlerle aynı düşünmek zorunda değilim. Evet banlandim olabilir. Cezamı çektim geri geldim farkındaysanız. Ben o sözleri o kadar açık söylememis olsaydım banlanmazdim. Surda banlanma sayım sayilidir. Ve herkese kırıcı yorumdada bulunmuyorum. Ben o çocuğa üzüldüm yoksa kadın naparsa yapsın umrumda değil. Ama olan bebeğe olacak .
Öncelikle konu arkadaşım benden mi hoşlanıyor temalı değil. Konser olayına karşı yapmayı düşündüğüm şey normal mi karşımdakine ayıp olur mu acaba diye danışmak istedim öncelikle bu. Ayrıca hamileliğimi gizlemedim, söylemedim. Çevremdeki birkaç insan dışında kimse bilmiyor şimdilik gerek de yok. Bu bir.Ben sana cephe almadım. Doğurmaya karar verdiğin andan beri hep yapıcı mesajlar attım. Bebeğin seni evireceğini düşündüm ama yanılmışım.
Şu an açtığın konu, arkadaşım acaba benden mi hoşlanıyor sorusu, kahve içmeye gitmeyi düşündüğün adamdan hamileliğini gizlemen vs.. bunların hepsi hamile bir kadının hayat akışına ters. Bizde hamileliğimizi burda yaşadık. Özelden grup kurduk. Onlarca sayfa yazdık bebek haricinde bir mesaj yazanı görmedim. Annelik delilik hali. Aklını çocuğunla bozuyorsun. Sadece bebeğin gelişimine ve doğuma konsantre oluyorsun. Doğduktan sonra zaten müthiş bir özveri. Bunları senin kaldıracağına artık şüpheliyim.
Neden bu kadar acımasızsıniz? Ya da bu kadar karamsar. Bakın insanlar bazı hatalar yapabilirler. Ve bu hatalarda ısrar da edebilirler. Sonra pat diye bir kırılma olur ve bu tertemiz bebek hürmetine yepyeni kapılar açılır, tertemiz ve harika bir hayat serilir önlerine. Sizin hayatınızda hep olumsuzluklar mi oldu ardı ardına veya ne yaşadınız ki henüz doğmamış bir bebek ile ilgili bu kadar kötümser bir tavır içindesiniz? Bunu yapmayın. İnsan hiç tanımadığı biri için bile güzel dileklerde bulunabilmeli.Senin bebeğin evlilik içinde doğan bebeklerden evet daha zor bir hayat yaşayacak. Gerçekler avıdır. Kabul et bunu önce. Hayatı boyunca eksikliğini hissedecek. Hayatı boyunca onu bu konuda zorluklar bekleyecek. Evlilik içinde ve iki kişinin isteğiyle doğan bebekle aynı şartlarda bir hayatı olmayacak. Rahatsız da olsan toplum belli. Romantize edince gerçekler değişmiyor.
Ve evet bie diğer gerçekte şu saatten sonra o bebek doğduktan sonra normal bir insanla düzgün bir ilişki evlilik yaşaman çok çok zor. Adam kabul etse ailesiyle sorunlar yaşayacaksın. Ki kabul eden adam bulman da çok daha zor. Bekarken yaşayabileceğin tüm o aşklar, sevgililikler büyük ihtimalle olmayacak.
Acı ama gerçek.
Yav niye hemen kaldırıyorsun, beni bekleseydin ya iki dakikaProfilimdeki mesajları kaldırdım arkadaşlar. Cici cici konuşurken konuyu anlamadan bizzat beni suçlayan bir iki insan geldi.
Bu sıralar enerjimi korumam lazım. Özelden yazmak isteyen olursa tabii ki yazabilir her zaman.
evlimi konu sahibi? yada boşanmışmı?Konu sahibi
Ooooww fena.kim hamile ya ben anlamadım?
Beni mi diyon kız aşkolsun sgshsjsProfilimdeki mesajları kaldırdım arkadaşlar. Cici cici konuşurken konuyu anlamadan bizzat beni suçlayan bir iki insan geldi.
Bu sıralar enerjimi korumam lazım. Özelden yazmak isteyen olursa tabii ki yazabilir her zaman.
Valla ben değilim.kim hamile ya ben anlamadım?
bende çok istiyorum ama değilim:)Valla ben değilim.