Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Olabilir bu benim sorunum. Sizlerle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Kendi fikrimi söyledim doğru yada yanlış. İllaki sizler gibi geniş düşünmek zorunda değilim ki.
İnsanları yargılamak ne bize ne size düşer. Genişlik diyerek ahlak bekçisi olmaya devam edeceksiniz sanırım

İnsanları yargılamak ne bize ne size düşer. Genişlik diyerek ahlak bekçisi olmaya devam edeceksiniz sanırım
Bu arada rica ediyorum benim mesajlarımı alintilayip yada emoji atıp durmayın. Herkesin kendi fikridir. Sizde benim fikrime saygı duyun. Sizin normal bulduğunuz şeyler bana normal gelmiyor ve sizlerle aynı düşünmek zorunda değilim. Evet banlandim olabilir. Cezamı çektim geri geldim farkındaysanız. Ben o sözleri o kadar açık söylememis olsaydım banlanmazdim. Surda banlanma sayım sayilidir. Ve herkese kırıcı yorumdada bulunmuyorum. Ben o çocuğa üzüldüm yoksa kadın naparsa yapsın umrumda değil. Ama olan bebeğe olacak .

Kimsenin ahlak bekçisi olmak bize düşmez. Siz dört dörtlük müsünüz de başka birini eleştirip aşağılıyorsunuz. Kaç yaşında kadınsınuz görnğş geçirmişsiniz. Söylemleriniz çok ayıp

Yine Meredith konusu yine ortalık karışmış:) Kk'daki tavsiyeleri dinlemek için bazı uyelerin kişilik yapıları, haliyet-i ruhiyesi uygun değil. Sayfalarca yazın değişmez. Meredith de bunlardan biri. Tümden dagilacagina ara sıra flört etmesi daha iyi. Üstelik de yazılan herseyi anlıyor ama öncelikleri farklı.

Öncelikle konu arkadaşım benden mi hoşlanıyor temalı değil. Konser olayına karşı yapmayı düşündüğüm şey normal mi karşımdakine ayıp olur mu acaba diye danışmak istedim öncelikle bu. Ayrıca hamileliğimi gizlemedim, söylemedim. Çevremdeki birkaç insan dışında kimse bilmiyor şimdilik gerek de yok. Bu bir.
İki zaten çocuğumla fazlasıyla ilgiliyim. Aklım, fikrim onda. Bu demek değil ki kendime vakit ayırmayacağım. Asıl kendime vakit ayırmazsam durum sağlıksız bir hal alır. Bu iki.

Üçüncüsü ise size karşı düşüncelerim zaten bir süre önce değişmişti. Bana birini kötüleyip sonra o kişiye iltifatlar yağdıran birini hoş görmem mümkün değil. Muhtemelen siz de profilime yazdığım şeyi gördünüz ve size ithafen olduğunu anladınız. Bundan dolayı cepte aldınız.
Yapı itibari ile ciddi bir kadınım demişsiniz ama o zaman sizin hesabınızdan yazılan mesajları kuzeniniz vs yazdı bana? Şimdi emin oldum ki muhtemelen kızacağınız bir yorum yaptığımda bir başkasına da bu Meredith şurada yaşıyor vs vs gibi bilgiler veriyorsunuz. Her üyeyle ilgili bu kadar çok bilgiyi kafada tutmak inanın bana normal gelmiyor. Şahsen ben de çocuğum doğduğunda başkalarıyla bu kadar harcayacağım vakti çocuğumla ilgilenerek geçiririm.

Neden bu kadar acımasızsıniz? Ya da bu kadar karamsar. Bakın insanlar bazı hatalar yapabilirler. Ve bu hatalarda ısrar da edebilirler. Sonra pat diye bir kırılma olur ve bu tertemiz bebek hürmetine yepyeni kapılar açılır, tertemiz ve harika bir hayat serilir önlerine. Sizin hayatınızda hep olumsuzluklar mi oldu ardı ardına veya ne yaşadınız ki henüz doğmamış bir bebek ile ilgili bu kadar kötümser bir tavır içindesiniz? Bunu yapmayın. İnsan hiç tanımadığı biri için bile güzel dileklerde bulunabilmeli.

Profilimdeki mesajları kaldırdım arkadaşlar. Cici cici konuşurken konuyu anlamadan bizzat beni suçlayan bir iki insan geldi.
Bu sıralar enerjimi korumam lazım. Özelden yazmak isteyen olursa tabii ki yazabilir her zaman.

Profilimdeki mesajları kaldırdım arkadaşlar. Cici cici konuşurken konuyu anlamadan bizzat beni suçlayan bir iki insan geldi.
Bu sıralar enerjimi korumam lazım. Özelden yazmak isteyen olursa tabii ki yazabilir her zaman.
Yav niye hemen kaldırıyorsun, beni bekleseydin ya iki dakika

Çoğu arkadaşın hamileliğiniz ve sosyalliğinizle ilgili yaptığı yorumları destekliyorum. Hamilelik hayata ket vurmak, kendini izole etmek değil ama sizinki de fazla hızlı gibi geldi bana. Konularınızın çoğu erkekler, flört üzerine. Hamilelik hem bedenen hem Mental olarak bir değişim, hormonlar duygular tavan yapıyor. Sadece biraz sakin olun, kendinize zaman verin, kendinizi de yıpratmamış olursunuz.

İnanın evlilikler bile sarsılıyor doğumdan sonra. Zaten hiç bir şey asla eskisi gibi olmuyor, nihayetinde küçücük bir insan dahil oluyor hayatınıza doğal olarak her şeyi değiştiriyor. Öyle el ele, göz göze oturmalar, diz dize izlenen film rutinleri şöyle dursun, o fırsatı aylarca yakalayamayabiliyorsun. Stres maalesef ilişkinin dinamiğini de etkiliyor. Tahammülsüzlük olabiliyor. Diyelim sizi çok seven biri, baştan her şeyi kabul etti ama bu sürece dahil olduğunda zor gelmeyecek, kaçmak istemeyecek anlamına gelmiyor. Ki topuklaması çok yüksek, baba olan kişi bile adapte olmakta zorlanırken girdiği sürecin kendisiyle bir alakası olmadığından anlayışlı olması çok zor.

Bence bu süreci çocuğunuzla baş başa yaşayın, kimseyi dahil etmeyin.

Son düzenleme:
Ya varya ben gerçekten burayı anlamıyorum. Yorum yazdığına insani pişman ediyorsunuz. Benim gibi düşünen bir çok kadın var topluca benim mesajlarım beğenmedim yağmuruna tutulmus. Gerçi çok önemli değil ama sanki bir tek olumsuz dusunen benmişim gibi tepkiler vermişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…