- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende ne yapayim canim maci izledim mac yorumlarina baktim gectim yatagima..Kayısı çekirdeği yiyorum, sen napıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ne yapayim canim maci izledim mac yorumlarina baktim gectim yatagima..Kayısı çekirdeği yiyorum, sen napıyorsun![]()
Canim benmm valla bende duygusallastim Suan dokunmayin agliycamAnne film izleyelim mi..
Harbiskom anneme sarildigim gibi sana sarilasim var suan niyeuse cok duygusalim dalga gecmiyorum :)
Bir demlik çay içtim yer kalmadı canım:))Canin saolsun tatlım ben yapiyim sizler buyrun içmeye![]()
Hmm anladı ben:))Kendi işimizi yapcaz içinde de canım![]()
Ben izleyemedim maç bittikten sonra geldim eve, bi tek motta'nın golünü gördüm süperdi :)Bende ne yapayim canim maci izledim mac yorumlarina baktim gectim yatagima..
Canim benmm valla bende duygusallastim Suan dokunmayin agliycam![]()
Masallah aldik maci senib ki yoktu macta biliyon demiBen izleyemedim maç bittikten sonra geldim eve, bi tek motta'nın golünü gördüm süperdi :)
Bak hic caktirmiyoooo![]()
Olur canim ne demekBir demlik çay içtim yer kalmadı canım:))
Yarın akşam ki çaylar senden olsun o zaman
Hmm anladı ben:))
Kasindan gozunsen anlarim ben seninKendinin bile haberi yok sana nasıl çaktırayım
![]()
Gel birlikte aglayalim yaaaa![]()
Aa yok haberim yoktuMasallah aldik maci senib ki yoktu macta biliyon demi
Olur tabi ki tatlımAy ne güzel maşallah sizebenmde bi kızım olup anne film izleyelim diyecek mi acaba
![]()
Pinkoyu karıştırma şimdiPinkodanda bisiler bekliyorummm
Sanki bana surpriz yapacakmis gibi
Ama neee
Çaysızlıktan çatlıyorum resmenCanin saolsun tatlım ben yapiyim sizler buyrun içmeye![]()
Kart cezaliydi kuzumAa yok haberim yoktusakatmış herhalde
![]()
Ordekli pasta mi yapar dersin hahahaOlur tabi ki tatlımRabbim gönlüne göre versin İnşaAllah
Pinkoyu karıştırma şimdiO inat etti mi acaip şeyler çıkıyor ortaya, şansımı düşürme
![]()
Kalk yap da içsene Pinkom:)Çaysızlıktan çatlıyorum resmen![]()
Çok yorgunum bu gün kalkacak halim yokKalk yap da içsene Pinkom:)