- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Arkadaş kısmını belirginleştireyimDalga gecicem ben senle amaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş kısmını belirginleştireyimDalga gecicem ben senle amaa
İyidir kuzum Sizi bekliyorum 40 dakikadır çaylar elimde kaldıIyidir vuslatım senden ne haber
Ama ya insan Arkadaşı için üzülür bu durumda
Pinkoya naber dedin,bana demedin diye ana-kız film keyfi vaayyy kiskandimmHaha niye kız
İyidir canım Biraz sizle muhabbet edip sonra kaçıcam, kızımla film izlicez:)
Konu ne? Ben fransız kaldımArkadaş kısmını belirginleştireyim
Çok eglenicem cokkk simdiden keyfim yerine geldiArkadaş kısmını belirginleştireyim
Kocam izne ayrıldı, napcaz dedim çalışcaz dedi. Harbi de dalga geçiyoKonu ne? Ben fransız kaldım
Of yaÇok eglenicem cokkk simdiden keyfim yerine geldi
Aynı bendensin sen de, kıskançPinkoya naber dedin,bana demedin diye ana-kız film keyfi vaayyy kiskandimm
Anketnmi acsam ne yapaam en guzel dogum gunu pastasi hangisi diyeee hahahaTamam ödül varsa ben varım
Ayy bir kahkaha koptu bendeKocam izne ayrıldı, napcaz dedim çalışcaz dedi. Harbi de dalga geçiyo
Of ya
Hoş geldinGeldimmmm
Canin saolsun tatlım ben yapiyim sizler buyrun içmeyeÇaylar soğudu siz gelene kadar:))
Nehaber Pinkom
Kendi işimizi yapcaz şimdi de canımAyy bir kahkaha koptu bende
E izne ayrılmış ne çalışması bu
HoşgeldinGeldimmmm
Anketnmi acsam ne yapaam en guzel dogum gunu pastasi hangisi diyeee hahaha
Hosbulduk canim napiyorsun :)Hoş geldin
Ay ne güzel maşallah size benmde bi kızım olup anne film izleyelim diyecek mi acabaAynı bendensin sen de, kıskanç
Genç yaşta doğum yapmanın avantajları bunlar Harbim Başımın etini yedi film izleyelim diye ben de söz verdim artık dönüşü yok
Pinkodanda bisiler bekliyorummmHoşgeldin
En güzel pastayı ben yaparım
Kayısı çekirdeği yiyorum, sen napıyorsunHosbulduk canim napiyorsun :)
Anne film izleyelim mi..Ay ne güzel maşallah size benmde bi kızım olup anne film izleyelim diyecek mi acaba
Hayırdır niye sürpriz yapıyorumPinkodanda bisiler bekliyorummm
Sanki bana surpriz yapacakmis gibi
Ama neee