- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende ne yapayim canim maci izledim mac yorumlarina baktim gectim yatagima..Kayısı çekirdeği yiyorum, sen napıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ne yapayim canim maci izledim mac yorumlarina baktim gectim yatagima..Kayısı çekirdeği yiyorum, sen napıyorsun
Canim benmm valla bende duygusallastim Suan dokunmayin agliycamAnne film izleyelim mi..
Harbiskom anneme sarildigim gibi sana sarilasim var suan niyeuse cok duygusalim dalga gecmiyorum :)
Bir demlik çay içtim yer kalmadı canım:))Canin saolsun tatlım ben yapiyim sizler buyrun içmeye
Hmm anladı ben:))Kendi işimizi yapcaz içinde de canım
Hayırdır niye sürpriz yapıyorum
Ben izleyemedim maç bittikten sonra geldim eve, bi tek motta'nın golünü gördüm süperdi :)Bende ne yapayim canim maci izledim mac yorumlarina baktim gectim yatagima..
Canim benmm valla bende duygusallastim Suan dokunmayin agliycam
Masallah aldik maci senib ki yoktu macta biliyon demiBen izleyemedim maç bittikten sonra geldim eve, bi tek motta'nın golünü gördüm süperdi :)
Kendinin bile haberi yok sana nasıl çaktırayımBak hic caktirmiyoooo
Olur canim ne demekBir demlik çay içtim yer kalmadı canım:))
Yarın akşam ki çaylar senden olsun o zaman
Hmm anladı ben:))
Kasindan gozunsen anlarim ben seninKendinin bile haberi yok sana nasıl çaktırayım
yerim kız seni sexy lop tavsanim benimmGel birlikte aglayalim yaaaa
Aa yok haberim yoktu sakatmış herhaldeMasallah aldik maci senib ki yoktu macta biliyon demi
Olur tabi ki tatlım Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllahAy ne güzel maşallah size benmde bi kızım olup anne film izleyelim diyecek mi acaba
Pinkoyu karıştırma şimdi O inat etti mi acaip şeyler çıkıyor ortaya, şansımı düşürmePinkodanda bisiler bekliyorummm
Sanki bana surpriz yapacakmis gibi
Ama neee
Çaysızlıktan çatlıyorum resmenCanin saolsun tatlım ben yapiyim sizler buyrun içmeye
Kart cezaliydi kuzumAa yok haberim yoktu sakatmış herhalde
Ordekli pasta mi yapar dersin hahahaOlur tabi ki tatlım Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah
Pinkoyu karıştırma şimdi O inat etti mi acaip şeyler çıkıyor ortaya, şansımı düşürme
Kalk yap da içsene Pinkom:)Çaysızlıktan çatlıyorum resmen
İzlemem isabet olmuş o zamanKart cezaliydi kuzum
KuğuluOrdekli pasta mi yapar dersin hahaha
Çok yorgunum bu gün kalkacak halim yok kocam getirsin diye bekliyorumKalk yap da içsene Pinkom:)