- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hayir ordek kugu demiyoruz kihkih :)Kuğulu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir ordek kugu demiyoruz kihkih :)Kuğulu
Kuğu gibi değil mi yaKuğulu
Ordek vak vakKuğu gibi değil mi ya
O zaman laf vur eşine , çay isteğini dile getir bari:))Çok yorgunum bu gün kalkacak halim yok kocam getirsin diye bekliyorum
Seni hayvanat Bahçesine götüreyim de ÖğrenOrdek vak vak
Hayir ordek kugu demiyoruz kihkih :)
O zaman laf vur eşine , çay isteğini dile getir bari:))
O birazdan niye Çay içmiyoruz deyip kalkar zatenO zaman laf vur eşine , çay isteğini dile getir bari:))
Seni hayvanat Bahçesine götüreyim de Öğren
Kuğu tatlım Ördeğin boynu o kadar uzun olmaz karıştırma ortalığı MargaKuğu gibi değil mi ya
Kız valla ben de aynı benim oglan dondurma yemiş boğazları şişmiş onla uğraşmaktan bişey yapmaya firsat kalmadı şimdi yatırdım biraz dinlenmeye geçtim yordu beni şimdi yapacam cay iceyim bariÇaysızlıktan çatlıyorum resmen
Off geçmiş olsunKız valla ben de aynı benim oglan dondurma yemiş boğazları şişmiş onla uğraşmaktan bişey yapmaya firsat kalmadı şimdi yatırdım biraz dinlenmeye geçtim yordu beni şimdi yapacam cay iceyim bari
Ne oluyoruz rakip miKimmmm benim rakibim kalkip ona cay getircek
Ben simdi pinkonun yaninda olsam kocasi olsam kirk takla atar meyve sikardim makinem yoksa da bilegimle sikardimmm hahaha
O birazdan niye Çay içmiyoruz deyip kalkar zaten
Uğraşıyorlar tatlımlaKuğu tatlım Ördeğin boynu o kadar uzun olmaz karıştırma ortalığı Marga
Kocamla yarışıyorNe oluyoruz rakip mi
Saolasin canimOff geçmiş olsun
Benim ki kalktı yapmak için
Geçmiş olsun canım Ben hazirana kadar dondurma yedirtmiyorum çocuklara:)Kız valla ben de aynı benim oglan dondurma yemiş boğazları şişmiş onla uğraşmaktan bişey yapmaya firsat kalmadı şimdi yatırdım biraz dinlenmeye geçtim yordu beni şimdi yapacam cay iceyim bari
EvetSaolasin canim
Kim yapiyo esinmi
Uğraşıyorlar tatlımla
HahaKocamla yarışıyor
UyanıkEvet
Yarım saattir sessiz oturuyordum baktı benden hayır yok yapmaya kalktı