• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sor bakalım Sebastian ! Çay içtiği birileri var mıymış ?

Ben 48- 49 - 50 -51 sularında yüzüyorum. Tek sorunum göbekkkkkk :/

Ben dün sağlık ocağında tok karnıma tartıldım, hemşire tartıya çıkabilir misiniz dedi 97.80i gördüm. İstem dışı ooohaaaaaa, dedim... 1 sene önce 63 kiloydum yaaa. Ühüüüüüüüüüü :mad:
Doğumdan sonra verirsiniz ya... Ben de 20 kilo almıştım hamileyken:)

Ayy ne güzel Kullanıcı adı almışsın o zaman :) yeşil gözlü babadan kahverengi gözlü olduğu için ilerde çok kızar Kızın :KK70:
Sorma genlerim sadece goz renginde etkisini gostermis,gerisi babasi kilikli :KK45:Guzel bakmasini bilmek onemli olan deyip konuyu tamamen 3. Boyuta tasiyim :KK53:

Napim bebeğim bende çıtır anne olayım istiyorum :p
:nazar::nazar: Süpersin
Olursun Pinkom:60: İnsan kendini salmadığı sürece herşey mümkün:19: Aklında olsun canım doğum yaptıktan sonra bebişini bol bol emzir bak nasıl gidiyor kilolar:19: Emziren kadın çok fazla kalori yakıyormuş:)

Bir arkadaşıma doğumdan sonra veririm ya dedim, seni tanıdığımdan beri hep kilo veriyorsun zaten diye dalga geçti :KK43:
Uzulme yaaa verirsin hatta bana ver kilo almayi cok istiyorum bende 1 dogum yaptim suan kizim 1 yasinda ama gram kalmadi inanirmisin suan kilo alma diyeti yapiyorum inan offfff :KK17:Emzirmek zaten baya kalori harcatiyo birde isi sıkı tutarsan olur Hoppa

Back
X