- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben 48- 49 - 50 -51 sularında yüzüyorum. Tek sorunum göbekkkkkk :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım. İnşallah gider. Kendimden iğreniyorum artık...Yazın ince giyiniyoruz vermek Lazım hızlıca
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
10 kilo kafadan gider zaten Bebeğin gelince
Doğumdan sonra verirsiniz ya... Ben de 20 kilo almıştım hamileyken:)Ben dün sağlık ocağında tok karnıma tartıldım, hemşire tartıya çıkabilir misiniz dedi 97.80i gördüm. İstem dışı ooohaaaaaa, dedim... 1 sene önce 63 kiloydum yaaa. Ühüüüüüüüüüü
Sorma genlerim sadece goz renginde etkisini gostermis,gerisi babasi kilikli Guzel bakmasini bilmek onemli olan deyip konuyu tamamen 3. Boyuta tasiyimAyy ne güzel Kullanıcı adı almışsın o zaman :) yeşil gözlü babadan kahverengi gözlü olduğu için ilerde çok kızar Kızın
Efendimm 20 kilo mu aldın ??Doğumdan sonra verirsiniz ya... Ben de 20 kilo almıştım hamileyken:)
Ama 4 çocuk doğurmuş 47 kilo şimdiNerden çıkaracak senin benim çıktığım yerden dir heralde
Bir arkadaşıma doğumdan sonra veririm ya dedim, seni tanıdığımdan beri hep kilo veriyorsun zaten diye dalga geçtiDoğumdan sonra verirsiniz ya... Ben de 20 kilo almıştım hamileyken:)
Alirim bi demli cayini,gece gece iyi uyku acar zaten yok hepten sabahi ederizAynen öyle valla. Dur çayın bitmiş uzat hele bardağını. :)
Kahve dominant olunca tabi :))Sorma genlerim sadece goz renginde etkisini gostermis,gerisi babasi kilikli Guzel bakmasini bilmek onemli olan deyip konuyu tamamen 3. Boyuta tasiyim
Allah Rahatlık versin :) o kadar yaşlı değilsindir ya :))Hadi size iyi sohbetler beybiler ben yatıyorum nede olsa sizden yasliyim
İyi insanlar çıktı burada karşımıza ondan çıkmak istemiyoruz bence .. :))Alirim bi demli cayini,gece gece iyi uyku acar zaten yok hepten sabahi ederiz
Neeeyyy 4 cocukmu hay massallahAma 4 çocuk doğurmuş 47 kilo şimdi
Insan şüpheye Düşüyor
Olursun Pinkom İnsan kendini salmadığı sürece herşey mümkün Aklında olsun canım doğum yaptıktan sonra bebişini bol bol emzir bak nasıl gidiyor kilolar Emziren kadın çok fazla kalori yakıyormuş:)Napim bebeğim bende çıtır anne olayım istiyorum
Süpersin
peki sen bilirsin iyi geceler canımcım.Hadi size iyi sohbetler beybiler ben yatıyorum nede olsa sizden yasliyim
Hormonlardan dolayı şimdi öyle hissediyorsundur, eminim çok güzel bir annesindirAllah razı olsun canım. İnşallah gider. Kendimden iğreniyorum artık...
Evet:) 44 kilodan 64 e çıkmıştımEfendimm 20 kilo mu aldın ??
Uzulme yaaa verirsin hatta bana ver kilo almayi cok istiyorum bende 1 dogum yaptim suan kizim 1 yasinda ama gram kalmadi inanirmisin suan kilo alma diyeti yapiyorum inan offfff Emzirmek zaten baya kalori harcatiyo birde isi sıkı tutarsan olurBir arkadaşıma doğumdan sonra veririm ya dedim, seni tanıdığımdan beri hep kilo veriyorsun zaten diye dalga geçti
Yazdım bunu bi kenara, başka başka?Olursun Pinkom İnsan kendini salmadığı sürece herşey mümkün Aklında olsun canım doğum yaptıktan sonra bebişini bol bol emzir bak nasıl gidiyor kilolar Emziren kadın çok fazla kalori yakıyormuş:)