- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- Konu Sahibi Huy Meselesi
İnşallah öyle olurum. Teşekkür ederiiimmHormonlardan dolayı şimdi öyle hissediyorsundur, eminim çok güzel bir annesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyle olurum. Teşekkür ederiiimmHormonlardan dolayı şimdi öyle hissediyorsundur, eminim çok güzel bir annesindir
Aynen oyle :))iki lafin belini kiralim surda :)İyi insanlar çıktı burada karşımıza ondan çıkmak istemiyoruz bence .. :))
Cinsiyet belli mi? Ne kadar kaldı?İnşallah öyle olurum. Teşekkür ederiiimm
O neykiEki Görüntüle 1499240
Yahu bu ne saçma şeydir ya.
Benim eşim de 188 boyunda 62 kilo. Gram almıyor. Çok üzülüyorum. Eski sevgilim bir iğneyle kilo almıştı. Ondan vurduralım diyorum hep bir bahane. Bu yaz halledicem, dayanamıyorum artık. Bizim aile baskül ailesi gibi olduğu için herkes onun haline üzülüyor.Uzulme yaaa verirsin hatta bana ver kilo almayi cok istiyorum bende 1 dogum yaptim suan kizim 1 yasinda ama gram kalmadi inanirmisin suan kilo alma diyeti yapiyorum inan offfff Emzirmek zaten baya kalori harcatiyo birde isi sıkı tutarsan olur
İşte tıklansın diye yapıyorlarEki Görüntüle 1499240
Evlatlık onlar PinkomAma 4 çocuk doğurmuş 47 kilo şimdi
Insan şüpheye Düşüyor
Benim de bir arkadaşım kilosu yüzünden neredeyse psikoloji bozuldu ve çevresindekiler de yok veremezsin falan diye moralimi bozuyorlar diyordu... Ben de senin motiveni düşürecek kişilerle konuşma kilo hakkında kimsenin lafına bakıpta moralini bozma dedim. Sen de kimseyi takma kim ne derse desin sen iradeni kullan istediğin kiloya gelirsin, yeter ki kendine inan:)Bir arkadaşıma doğumdan sonra veririm ya dedim, seni tanıdığımdan beri hep kilo veriyorsun zaten diye dalga geçti
:))Neeeyyy 4 cocukmu hay massallah
Aaaah ahhh. Onu sormayaydın iyiydi. 6 aylık hamileyim halen cinsiyetini söylemediler. Daha dün hastanede yaşanan sorunlar yüzünden hüngür hüngür ağlayarak geldim eve. Bıktım buradan yaCinsiyet belli mi? Ne kadar kaldı?
Tanrıya ihtiyacı mı ? yazıyor. altında açıklaması da birşey yaz tanrı cevap versin mi ne ne saçma şey çok sinir oldum. size de böyle reklam çıkıyor mu ? Resmen Yüce ALLAH 'la dalga geçiyorlar..O neyki
çok aptalca ama .. Yüce Allah'la dalga geçiyorlar resmen !!!İşte tıklansın diye yapıyorlar
Haha Yerim seni kızYazdım bunu bi kenara, başka başka?
Gelirim canım yaaa. Kendime güveniyorum aslında ama ne bileyim ne eve ne bu memlekete alışabildim. Bunalım takılıyorum bu aralar. Hiç geçmeyecek gibi. Dışarı çıkamıyorum can sıkıntısından. Hastaneden hastaneye. Bi de eşimin arkadaşları çağırırsa bizi... Öyle...Evlatlık onlar Pinkom
Benim de bir arkadaşım kilosu yüzünden neredeyse psikoloji bozuldu ve çevresindekiler de yok veremezsin falan diye moralimi bozuyorlar diyordu... Ben de senin motiveni düşürecek kişilerle konuşma kilo hakkında kimsenin lafına bakıpta moralini bozma dedim. Sen de kimseyi takma kim ne derse desin sen iradeni kullan istediğin kiloya gelirsin, yeter ki kendine inan:)
:))
inanırım bak, zaten eriyip gidecen yakındaEvlatlık onlar Pinkom
Benim de bir arkadaşım kilosu yüzünden neredeyse psikoloji bozuldu ve çevresindekiler de yok veremezsin falan diye moralimi bozuyorlar diyordu... Ben de senin motiveni düşürecek kişilerle konuşma kilo hakkında kimsenin lafına bakıpta moralini bozma dedim. Sen de kimseyi takma kim ne derse desin sen iradeni kullan istediğin kiloya gelirsin, yeter ki kendine inan:)
:))
Aa neden ki ya, hayırdır sorun ne?Aaaah ahhh. Onu sormayaydın iyiydi. 6 aylık hamileyim halen cinsiyetini söylemediler. Daha dün hastanede yaşanan sorunlar yüzünden hüngür hüngür ağlayarak geldim eve. Bıktım buradan ya
Reklamlarmi cikti sizde kurtulun reklamlardan ORBITUM kullaniyorum ben hiç reklam yok crome gibi tarayıcı yukleyin reklama sonTanrıya ihtiyacı mı ? yazıyor. altında açıklaması da birşey yaz tanrı cevap versin mi ne ne saçma şey çok sinir oldum. size de böyle reklam çıkıyor mu ? Resmen Yüce ALLAH 'la dalga geçiyorlar..
Yok artik lebron jamesEki Görüntüle 1499240
Guzel bakan guzel dusunur veee mutluluk paylastikca cogalirKahve dominant olunca tabi :))
Bak o konu da Haklısın, önemli olan gözlerinle konuşabilmen
Engelle reklamı bozma moralini, var öyle münasebetsizlerçok aptalca ama .. Yüce Allah'la dalga geçiyorlar resmen !!!
google chrome var zaten de oradan giriş yapmayı sevmiyorum. Hiç sevmedim onu. çok nadir oradan giriş yaparım.Reklamlarmi cikti sizde kurtulun reklamlardan ORBITUM kullaniyorum ben hiç reklam yok crome gibi tarayıcı yukleyin reklama son
bazen çok iğrenç reklam veriyolar solucan, bağırsak vs. miğdem bulanıyor. Nasıl kaldırabilirim ki acaba ?Engelle reklamı bozma moralini, var öyle münasebetsizler
Ama hic reklam yok ORBITUM dagoogle chrome var zaten de oradan giriş yapmayı sevmiyorum. Hiç sevmedim onu. çok nadir oradan giriş yaparım.