- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tek tek sayarım artık :)) ne okuyorsun?17 değil :) Bilmem bulursun belki :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek tek sayarım artık :)) ne okuyorsun?17 değil :) Bilmem bulursun belki :))
13 ü bitiyo 5 mayısta Amaan cok zor hiç bişey begenmiyoAllah yardımcın olsun o ergenlik bitmez artık
Kardeşim askerden sonra Attı ergenliği üstünden
Zor ya çocuklar demi Büyüyünce bitmiyor derdi![]()
Peki .. :)) Yaşımız sırrımızdırTek tek sayarım artık :)) ne okuyorsun?
Sen okuyor musun peki ?? Okuyorsan hangi bölüm ??Tek tek sayarım artık :)) ne okuyorsun?
13 ü bitiyo 5 mayısta Amaan cok zor hiç bişey begenmiyo![]()
canım ya bilge'den haber var mı ? hatırlarsan geçen hafta bilgenin topiğinde sohbet etmiştik.13 ü bitiyo 5 mayısta Amaan cok zor hiç bişey begenmiyo![]()
Evet bende ona bırakıyorum boyu mu geçtiSeçimi ona bırak sende, koca delikanlı olmuş beğenmez tabi
![]()
Yok tatlım Evliyim ben, çalışmıyorum da öyle evde zaman öldürüyorum :))Sen okuyor musun peki ?? Okuyorsan hangi bölüm ??
Bilgece heralde harakiri yapmış kendini başlamışcanım ya bilge'den haber var mı ? hatırlarsan geçen hafta bilgenin topiğinde sohbet etmiştik.aşk acısıyla ilgili
ee bilgeden ne haber var ?
Hakan AKKAYA Beyefendinin rakibiyim ben :))Yok tatlım Evliyim ben, çalışmıyorum da öyle evde zaman öldürüyorum :))
Geleceğin ünlü modacısıyla tanışıyorumdur belki şuan![]()
Evet bende ona bırakıyorum boyu mu geçti![]()
Bilgece heralde harakiri yapmış kendini başlamış![]()
Allah yolunu açık etsin. Inşallah daha başarılı olursunHakan AKKAYA Beyefendinin rakibiyim ben :))
Öyle gibi çatık gaslim bi geldi bi gitti gidiş o gidişArtık Haziran ayında görüşürüz onunla.
![]()
Teşekkürler.. Ooo ayıp ettin canım ya tabi ki de ölçülerini vs alırım senin .:)) Hele bir mezun olayım da :))Allah yolunu açık etsin. Inşallah daha başarılı olursun
Bize de kıyak geçip bedava ya giydirirsin![]()
Aynen. Birde KK'da sevilen ve sayılan bir insan Bilge Hanım .. Üzücü oldu aramızdan bir süreliğine gitmesi :/ ..Öyle gibi çatık gaslim bi geldi bi gitti gidiş o gidiş![]()
Sen mezun olana kadar ben zayıflarımTeşekkürler.. Ooo ayıp ettin canım ya tabi ki de ölçülerini vs alırım senin .:)) Hele bir mezun olayım da :))
kaç kilosun ki :))Sen mezun olana kadar ben zayıflarım![]()
Vaaayy ünlülerden rakip seçtin oylemiHakan AKKAYA Beyefendinin rakibiyim ben :))
çatık kaşlım kelimesine sesli güldümÖyle gibi çatık gaslim bi geldi bi gitti gidiş o gidiş![]()