- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende bi taraftan gece haberlerine bakıyordum, askerde biri köpeğe işkence etmiş nasıl sinir oldum ya, vicdansızhosbulduk gecıyordum ugradım canım .. sen nasılsınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bi taraftan gece haberlerine bakıyordum, askerde biri köpeğe işkence etmiş nasıl sinir oldum ya, vicdansızhosbulduk gecıyordum ugradım canım .. sen nasılsınn
:)) Bu topik güzele benziyor bende çat kapı geleyim dedim ..ıyıyım tskler crusher
By baby : * hepsi var bende ne ararsanaynen off kızlar ben kactım ay bu arada alescı mısın kpss mı pinkstrap
Heehhee Bende de bu sıralar hayata trip atıyorum ..dağınığım biraz sen nasılsın : ))
O zaman şimdi korkma bi daha ki kaşınmana kadar iyi davranırlarama ben kovun demiştim
ben trip yaparak doğmuşum zaten lakabım atarlı lunaydı bi ara kk da sen neden trip atıyosun : D
Heehhee Bende de bu sıralar hayata trip atıyorum ..
Iyi yapmışsın Çay var içer misin? :):)) Bu topik güzele benziyor bende çat kapı geleyim dedim ..
sen kovsana beni şimdideO zaman şimdi korkma bi daha ki kaşınmana kadar iyi davranırlar
Hhaha çok aşığım ondan .. Sanırım platonik .. Ya da karşılıklı .. Bilmiyorum tam olarak ..ben trip yaparak doğmuşum zaten lakabım atarlı lunaydı bi ara kk da sen neden trip atıyosun : D
Çabuk dersin başına dönüyorsunsen kovsana beni şimdide
Oohh neden olmasın. Birde yanında piskevit varsa oh derim başka da birşey demem ..Iyi yapmışsın Çay var içer misin? :)
anam kız karışık senin iş sen trip atmaya devam et benceHhaha çok aşığım ondan .. Sanırım platonik .. Ya da karşılıklı .. Bilmiyorum tam olarak ..
Hiç misafir gibi değilsinOohh neden olmasın. Birde yanında piskevit varsa oh derim başka da birşey demem ..
O nasıl oluyor yaHhaha çok aşığım ondan .. Sanırım platonik .. Ya da karşılıklı .. Bilmiyorum tam olarak ..
accık daha duruyim söz gidicem pinkomÇabuk dersin başına dönüyorsun
Test yapcam ona göre
Bir de beni düşün 17 de bırakmıştımVuuuuuuuuu 47 sayfa ne konuştunuz daha öğleden sonra bismillah dedi geyik ne çene varmış
Tamam 10 dakikan varaccık daha duruyim söz gidicem pinkom
Bence de. Daha geçenlerde bana yiyecek gibi bakan adam şimdi trip atıyor (Ne yaptıysam artık ). Bende ona trip attım .. Sonra hayata Çok keskin bakışları var onun, baktı baktı gönlümü çeldi hıyar, sonra kafasını çevirmeye başladı ayyyy g*tümün kenarı hahaaanam kız karışık senin iş sen trip atmaya devam et bence
iştahını kaçıracak bişey mi yaptın acepBence de. Daha geçenlerde bana yiyecek gibi bakan adam şimdi trip atıyor (Ne yaptıysam artık ). Bende ona trip attım .. Sonra hayata Çok keskin bakışları var onun, baktı baktı gönlümü çeldi hıyar, sonra kafasını çevirmeye başladı ayyyy g*tümün kenarı hahaa