- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende 25 te bıraktım neler kacirmisim merak ettim 20 sayfa okuyacakmiyim insaf yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuma ya Ben baktım birşey yokBende 25 te bıraktım neler kacirmisim merak ettim 20 sayfa okuyacakmiyim insaf yani
Bu bana yine bildiğin yiyecek gibi bakıyordu. Bende biraz utandım tabi öyle bakınca kafamı çevirdim. Sonra bu bakmamaya başladı .. Çok üzüldüm ama dün yine karşılaştık ona bakış attım kafasını çevirdi o .. Ben de içimden ayyyyy g*tümün kenarı dedimiştahını kaçıracak bişey mi yaptın acep
Teşekkürler canım. :))UÇUYOM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN iyi sohbetler herkese
Allah zihin açıklığı versin canım, iyi gecelerUÇUYOM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN iyi sohbetler herkese
Sen bakmamaya devam et, dayanamaz bakmaya başlar yine :))Bu bana yine bildiğin yiyecek gibi bakıyordu. Bende biraz utandım tabi öyle bakınca kafamı çevirdim. Sonra bu bakmamaya başladı .. Çok üzüldüm ama dün yine karşılaştık ona bakış attım kafasını çevirdi o .. Ben de içimden ayyyyy g*tümün kenarı dedim
Sen bizim öncekileri okudunmu enharbikizla margarikotinle ilk başlardaOkuma ya Ben baktım birşey yok
Sizin Konuşmalar olurken ben çok yoğundum onları göremedim :)Sen bizim öncekileri okudunmu enharbikizla margarikotinle ilk başlarda
Harbikiz bana sen zenzimisin dedi margayada bitli demiş bizde bıyıklı git te bi traş ol dedik
Mahalle de bakışıyoruz.. Ayy inşallah dediğin gibi olur canım .. bende bir daha ki sefer de tipimi aynı bu smiley gibi yapacağım ona ; Sonra da yoluma bu şekilde devam ederim artık ben onun peşinden koşacak değilim ya. ayy kenar .. Çok sinir oldum ona yaSen bakmamaya devam et, dayanamaz bakmaya başlar yine :))
Nerde bakışıyorsunuz bu arada
Bizim eller armut toplamiyo bizde ona yaparız tatlımSizin Konuşmalar olurken ben çok yoğundum onları göremedim :)
Harbi yapar ya, bu ara çok saldırgan dikkat et
Umursamayınca daha Kıymetli oluyorsun erkekler içinMahalle de bakışıyoruz.. Ayy inşallah dediğin gibi olur canım .. bende bir daha ki sefer de tipimi aynı bu smiley gibi yapacağım ona ; Sonra da yoluma bu şekilde devam ederim artık ben onun peşinden koşacak değilim ya. ayy kenar .. Çok sinir oldum ona ya
Yapın yapınBizim eller armut toplamiyo bizde ona yaparız tatlım
Hehehe orası öyle tabisi :)) evet okuyorum ben :) Yaşımı sen tahmin et bakalım :))Umursamayınca daha Kıymetli oluyorsun erkekler için
Kaç yaşındasın? Okuyor musun?
O bıyıklılardan biri benim bu aradaBide şimdi geliyomus eyvah eyvah bıyıklı genel ailesiyle
Evet canım bi oğlum var onla başım dertte ergenlige giriyo cok üzüyor beniYapın yapın
Yarın buralara gelmeyeyim oyacak beni
Oğlun varmış sanırım yanlış mı Hatırlıyorum
17 mi :) ama nasıl bilcem daha konuşmadık bile düzgünHehehe orası öyle tabisi :)) evet okuyorum ben :) Yaşımı sen tahmin et bakalım :))
17 değil :) Bilmem bulursun belki :))17 mi :) ama nasıl bilcem daha konuşmadık bile düzgün
Allah yardımcın olsun o ergenlik bitmez artıkEvet canım bi oğlum var onla başım dertte ergenlige giriyo cok üzüyor beni