- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tek tek sayarım artık :)) ne okuyorsun?17 değil :) Bilmem bulursun belki :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek tek sayarım artık :)) ne okuyorsun?17 değil :) Bilmem bulursun belki :))
13 ü bitiyo 5 mayısta Amaan cok zor hiç bişey begenmiyoAllah yardımcın olsun o ergenlik bitmez artık
Kardeşim askerden sonra Attı ergenliği üstünden
Zor ya çocuklar demi Büyüyünce bitmiyor derdi
Peki .. :)) Yaşımız sırrımızdır Modacıyım ben :))Tek tek sayarım artık :)) ne okuyorsun?
Sen okuyor musun peki ?? Okuyorsan hangi bölüm ??Tek tek sayarım artık :)) ne okuyorsun?
Seçimi ona bırak sende, koca delikanlı olmuş beğenmez tabi13 ü bitiyo 5 mayısta Amaan cok zor hiç bişey begenmiyo
canım ya bilge'den haber var mı ? hatırlarsan geçen hafta bilgenin topiğinde sohbet etmiştik. aşk acısıyla ilgili ee bilgeden ne haber var ?13 ü bitiyo 5 mayısta Amaan cok zor hiç bişey begenmiyo
Evet bende ona bırakıyorum boyu mu geçtiSeçimi ona bırak sende, koca delikanlı olmuş beğenmez tabi
Yok tatlım Evliyim ben, çalışmıyorum da öyle evde zaman öldürüyorum :))Sen okuyor musun peki ?? Okuyorsan hangi bölüm ??
Bilgece heralde harakiri yapmış kendini başlamışcanım ya bilge'den haber var mı ? hatırlarsan geçen hafta bilgenin topiğinde sohbet etmiştik. aşk acısıyla ilgili ee bilgeden ne haber var ?
Hakan AKKAYA Beyefendinin rakibiyim ben :))Yok tatlım Evliyim ben, çalışmıyorum da öyle evde zaman öldürüyorum :))
Geleceğin ünlü modacısıyla tanışıyorumdur belki şuan
Allah bağışlasın, inşallah kolayca atlatırsın kriz dolu Yılları. Geleceğin Kötü kv mi olcanEvet bende ona bırakıyorum boyu mu geçti
Artık Haziran ayında görüşürüz onunla.Bilgece heralde harakiri yapmış kendini başlamış
Allah yolunu açık etsin. Inşallah daha başarılı olursunHakan AKKAYA Beyefendinin rakibiyim ben :))
Öyle gibi çatık gaslim bi geldi bi gitti gidiş o gidişArtık Haziran ayında görüşürüz onunla.
Teşekkürler.. Ooo ayıp ettin canım ya tabi ki de ölçülerini vs alırım senin .:)) Hele bir mezun olayım da :))Allah yolunu açık etsin. Inşallah daha başarılı olursun
Bize de kıyak geçip bedava ya giydirirsin
Aynen. Birde KK'da sevilen ve sayılan bir insan Bilge Hanım .. Üzücü oldu aramızdan bir süreliğine gitmesi :/ ..Öyle gibi çatık gaslim bi geldi bi gitti gidiş o gidiş
Sen mezun olana kadar ben zayıflarımTeşekkürler.. Ooo ayıp ettin canım ya tabi ki de ölçülerini vs alırım senin .:)) Hele bir mezun olayım da :))
kaç kilosun ki :))Sen mezun olana kadar ben zayıflarım
Vaaayy ünlülerden rakip seçtin oylemiHakan AKKAYA Beyefendinin rakibiyim ben :))
çatık kaşlım kelimesine sesli güldüm hahaÖyle gibi çatık gaslim bi geldi bi gitti gidiş o gidiş