- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende 25 te bıraktım neler kacirmisim merak ettim 20 sayfa okuyacakmiyim insaf yani 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuma ya Ben baktım birşey yokBende 25 te bıraktım neler kacirmisim merak ettim 20 sayfa okuyacakmiyim insaf yani![]()
Bu bana yine bildiğin yiyecek gibi bakıyordu.iştahını kaçıracak bişey mi yaptın acep![]()
Teşekkürler canım. :))UÇUYOM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNiyi sohbetler herkese
![]()
Allah zihin açıklığı versin canım, iyi gecelerUÇUYOM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNiyi sohbetler herkese
![]()
Sen bakmamaya devam et, dayanamaz bakmaya başlar yine :))Bu bana yine bildiğin yiyecek gibi bakıyordu.Bende biraz utandım tabi öyle bakınca kafamı çevirdim. Sonra bu bakmamaya başladı .. Çok üzüldüm ama dün yine karşılaştık ona bakış attım kafasını çevirdi o .. Ben de içimden ayyyyy g*tümün kenarı dedim
![]()
Sen bizim öncekileri okudunmu enharbikizla margarikotinle ilk başlardaOkuma ya Ben baktım birşey yok![]()
Sizin Konuşmalar olurken ben çok yoğundum onları göremedim :)Sen bizim öncekileri okudunmu enharbikizla margarikotinle ilk başlarda
Harbikiz bana sen zenzimisin dedi margayada bitli demiş bizde bıyıklı git te bi traş ol dedik![]()
Mahalle de bakışıyoruz..Sen bakmamaya devam et, dayanamaz bakmaya başlar yine :))
Nerde bakışıyorsunuz bu arada
Bizim eller armut toplamiyo bizde ona yaparız tatlımSizin Konuşmalar olurken ben çok yoğundum onları göremedim :)
Harbi yapar ya, bu ara çok saldırgan dikkat et![]()
Umursamayınca daha Kıymetli oluyorsun erkekler içinMahalle de bakışıyoruz..Ayy inşallah dediğin gibi olur canım .. bende bir daha ki sefer de tipimi aynı bu smiley gibi yapacağım ona ;
Sonra da yoluma bu şekilde devam ederim artık
ben onun peşinden koşacak değilim ya. ayy kenar .. Çok sinir oldum ona ya
![]()
Yapın yapınBizim eller armut toplamiyo bizde ona yaparız tatlım![]()
Hehehe orası öyle tabisi :)) evet okuyorum ben :) Yaşımı sen tahmin et bakalım :))Umursamayınca daha Kıymetli oluyorsun erkekler için
Kaç yaşındasın? Okuyor musun?
O bıyıklılardan biri benim bu aradaBide şimdi geliyomus eyvah eyvahbıyıklı genel ailesiyle
![]()
Evet canım bi oğlum var onla başım dertte ergenlige giriyo cok üzüyor beniYapın yapın
Yarın buralara gelmeyeyim oyacak beni
Oğlun varmış sanırım yanlış mı Hatırlıyorum![]()
17 mi :) ama nasıl bilcem daha konuşmadık bile düzgünHehehe orası öyle tabisi :)) evet okuyorum ben :) Yaşımı sen tahmin et bakalım :))
17 değil :) Bilmem bulursun belki :))17 mi :) ama nasıl bilcem daha konuşmadık bile düzgün![]()
Allah yardımcın olsun o ergenlik bitmez artıkEvet canım bi oğlum var onla başım dertte ergenlige giriyo cok üzüyor beni