- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hahayyy ne olcek kız ilerde beraber kullanırlar kocacigi ile bir sen bir ben diyerek ama harbide cok kıllı ne yalan söyleyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahayyy ne olcek kız ilerde beraber kullanırlar kocacigi ile bir sen bir ben diyerek ama harbide cok kıllı ne yalan söyleyim![]()
Yüzü o kadarsa diger taraflarını hic düşünemiyorum ağda yetişmez bizim 3 ay giden ağda harbi ye 10 dk de biterfıs fıs fıs demekki doğruymuşş bende duymuştumm.. kıllı olduğunuu..
![]()
Var takımım canim sagolTraş takımı varmiymiş bari ödünç alsın evli değilse ben hediye de ederim yoksa![]()
Sen nerden biliyosunDüğün zaman damat tarafı tıraş seti almış buna o alması gerekirken hahaha![]()
Ahanda kim gelmişnapıyonuz
terliği çıkar yapıştır ağzına diyor annağlık iç güdülerimAhanda kim gelmiş
Anagg angarada deniz var mi anaaggg![]()
Benide tebrik eeeeett bugun benim doğum günümOoooo margamm şimdidenn tebriklerr nice yaşlarr göresinn yavruuu..![]()
Yüzü o kadarsa diger taraflarını hic düşünemiyorum ağda yetişmez bizim 3 ay giden ağda harbi ye 10 dk de biter![]()
Hahahahterliği çıkar yapıştır ağzına diyor annağlık iç güdülerim![]()
Nice yillara canimmmBenide tebrik eeeeett bugun benim doğum günüm![]()
heee şu ponponlu çeyiz terliğiylen de mibacaklarimin resmini attirma şimdi bana
Hahahahtopuklu terligin topuguylan vur
![]()
Çok teşekkür ederim tatlımNice yillara canimmm
![]()
Heee ağzı büzüşsünheee şu ponponlu çeyiz terliğiylen de mi![]()
HahahahÇok teşekkür ederim tatlım
Iyde bunlarda kıllı![]()
Ben bunun neresini kesiiyim en iyisi mangal yakiyim barbekü partisi cok iyi dusunmussun çok teşekkür ederim caaaanim benimNice yillara canimmm
![]()
Ben biraz iş yapiyim akşam oluyo sonra gelirim öptüm herkesiHahahahsana da yaranamiyorum haaa
![]()
Rica ederim canim,o kurtlardan hiç bir farkin kalmadi suanBen bunun neresini kesiiyim en iyisi mangal yakiyim barbekü partisi cok iyi dusunmussun çok teşekkür ederim caaaanim benim![]()
İyi ya işte akşama yemek çıkar oh mis gibi kuzu mmmRica ederim canim,o kurtlardan hiç bir farkin kalmadi suan![]()
Etmemmiii nice mutluu yıllaraaa sağlıkla ,,huzurla evladınla sevdiklerinle uzunnn ömürler göresinnn.. iyiki doğdunnBenide tebrik eeeeett bugun benim doğum günüm![]()
Çok teşekkür ederim tatlı kakaom benim canimsinEtmemmiii nice mutluu yıllaraaa sağlıkla ,,huzurla evladınla sevdiklerinle uzunnn ömürler göresinnn.. iyiki doğdunn
![]()
Çok teşekkür ederim tatlı kakaom benim canimsin![]()