- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bu seferde Dionee mesajımı görmedi: ( Bekliyorum kendini tanıtacak diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıx değil ablam ordan oraya geziyorum ben =)Niye kız sabit bir yer değil mi Ahh keşke gelebilsem canım: (
maskelı hanım
Yok ya cicişler derken o anladı beni hahahaay kızzz cicişler derkenn.. memelerini soruyorsun sandımm..
hahaha kro dediKRo hanim K
Böyle iyidi gilli milliHarbi tıraş olmaya gitti herhalde
mrbKRo hanim K
Bana da evi süpürcem toz alcam demişti yalan ya tıraş olmaya gitti kesinBöyle iyidi gilli milli
En güzelini yapıyorsun Margam Keşke ben de senin gibi gezgin olsam:)cıx değil ablam ordan oraya geziyorum ben =)
evla olsaydı yerinde kal derdi
ama banlı banı açıldı mı bilmiyorum
o kadar çocukla gezmek çok zor olur dimi ablamEn güzelini yapıyorsun Margam Keşke ben de senin gibi gezgin olsam:)
teşekkür ederimm margammmm..seviyorum böyle işleriiiValla ben kendi adıma konuşayım senin sunumlara bayılıyorum ben
Yarışma sayesinde daha mı çok sevdin yoksa hep böylemiydin =)teşekkür ederimm margammmm..seviyorum böyle işleriii
Traş takımı varmiymiş bari ödünç alsın evli değilse ben hediye de ederim yoksaBana da evi süpürcem toz alcam demişti yalan ya tıraş olmaya gitti kesin
Düğün zaman damat tarafı tıraş seti almış buna o alması gerekirken hahahaTraş takımı varmiymiş bari ödünç alsın evli değilse ben hediye de ederim yoksa
Son posta olmasaydı diğerleri büyük, sorun olmazdı da, küçük cadı işi bozuyor Ablalarıyla birlikte idare ediyoruz işte kuzum:))o kadar çocukla gezmek çok zor olur dimi ablam
nasıl baş ediyorsun ya
Ooooo margamm şimdidenn tebriklerr nice yaşlarr göresinn yavruuu..Şu bahar ayından çıkalım bii...
Vuslatım cumartesi günü doğum günü partime beklerim 25 nisanda
Ellerine sağlık canım
Hahayyy ne olcek kız ilerde beraber kullanırlar kocacigi ile bir sen bir ben diyerek ama harbide cok kıllı ne yalan söyleyimDüğün zaman damat tarafı tıraş seti almış buna o alması gerekirken hahaha
Hep böyleydimm canımm böyle olduğumm için yarışmalar cezbetti benii mutfakta ben stres atıyorumm sinirli olsamda mutfakk,, mutlu olsamda mutfakk,, tekk farkk sinirli olduğumm zaman kepçelerin tabakların sesi çok daha fazla çıkıyor benim koca işte o zaman oğluşuma diyor anne sinirli gel biz kaçalımm ordan anlıyor yaniiYarışma sayesinde daha mı çok sevdin yoksa hep böylemiydin =)