- Konu Sahibi Huy Meselesi
Saolasin tatlımher yaş güzeldir yavruuu mutlu yaşlaraaa..
Beni hatirladinmi sünnet düğününü konuna yorum yapmıştım sende bana deli demiştin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolasin tatlımher yaş güzeldir yavruuu mutlu yaşlaraaa..
anne bile diyemiyorsa ohooo bi sürü bisürü dertHeee ağzı büzüşsün
nice senelere canım doğum günün kutlu olsun :)Çok teşekkür ederim tatlı kakaom benim canimsin
Onunda tatlılığı bi başkadır ama :)Son posta olmasaydı diğerleri büyük, sorun olmazdı da, küçük cadı işi bozuyor Ablalarıyla birlikte idare ediyoruz işte kuzum:))
Evet vuslatım boğa burcuyum senin burcun ne =)Margam senin burcun boğa mı
teşekkür ederim kakoşum =) doğum günüm pastamı senden özel istiyorum üzerine margam yaz imzama koyayımOoooo margamm şimdidenn tebriklerr nice yaşlarr göresinn yavruuu..
Hahaha =) maşallah hamaratsın nazar değmesinHep böyleydimm canımm böyle olduğumm için yarışmalar cezbetti benii mutfakta ben stres atıyorumm sinirli olsamda mutfakk,, mutlu olsamda mutfakk,, tekk farkk sinirli olduğumm zaman kepçelerin tabakların sesi çok daha fazla çıkıyor benim koca işte o zaman oğluşuma diyor anne sinirli gel biz kaçalımm ordan anlıyor yanii
bilirim ben bilirim erkek tarafıydın amcamın oğluylu evlisin hadi saklamayalım artıkVar takımım canim sagol
Sen nerden biliyosun
Bir ki bir ki hoşgeldin =)napıyonuz
Teşekkürler canim saolasin öptümnice senelere canım doğum günün kutlu olsun :)
hoş buldum napıyon çay veriyomuşsun millete bana selam bile vermiyonBir ki bir ki hoşgeldin =)
vaay perso naber nasılsın
eylul05 ben
tamamm canımm bu hafta sonu misafirim varr pasta yapacağımm ve senindir resmini atarım burayaateşekkür ederim kakoşum =) doğum günüm pastamı senden özel istiyorum üzerine margam yaz imzama koyayım
iyiyim bende canım ne olsun yuvarlanıp gidiyoruzEneee iyiyim canimm sen nasilsin
Çok sevindim iyi olmana neler yapiyosun gorusmeyeli cinimniyiyim bende canım ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz
Hatırladımm canımm yorumlarınla neşe katmıştınn..Saolasin tatlım
Beni hatirladinmi sünnet düğününü konuna yorum yapmıştım sende bana deli demiştin.