- Konu Sahibi Huy Meselesi
O gün biraz fazla olmuştu sanki kusura bakma lütfenHatırladımm canımm yorumlarınla neşe katmıştınn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gün biraz fazla olmuştu sanki kusura bakma lütfenHatırladımm canımm yorumlarınla neşe katmıştınn..
Hayırr ne kusuruu harikaydıı... bayılmıştım yorumlarına ben insanları kırmama taraftarıyım canımm bende yorum yaptığım zaman latife ederek yorum yapmayı seviyorumm..O gün biraz fazla olmuştu sanki kusura bakma lütfen
Teşekkür ederim canım:)))Hayırr ne kusuruu harikaydıı... bayılmıştım yorumlarına ben insanları kırmama taraftarıyım canımm bende yorum yaptığım zaman latife ederek yorum yapmayı seviyorumm..
Selam persommm nabeeSelammm
Rica ederik canim kutlayacak misin :)Teşekkürler canim saolasin öptüm
Buun sebaatian la derlesirken bir cayimiz olsa da dostlarimizla icseydik derken ikram edelim dedik..hoş buldum napıyon çay veriyomuşsun millete bana selam bile vermiyon
tamamm canımm bu hafta sonu misafirim varr pasta yapacağımm ve senindir resmini atarım burayaa
selamını aldım canım iyi etmişsiniz çay sosyal medya sayesinde populeritesini kaça katladı ya çay sevmeyeni dövüyorlar artıkBuun sebaatian la derlesirken bir cayimiz olsa da dostlarimizla icseydik derken ikram edelim dedik..
Aaaa ask olsun bildirimler arada kaciyor selam olsun bir bir kiyeeee :)
Kimse yokki kimle kutlayim ailem herkes uzakta burda da kimseyi tanimiyorum yeni taşındım eşim şehir dışında salı gelecek oglumla ikimiz varız bi pasta keseriz bu kadar. Sizler kutladınız teşekkürlerRica ederik canim kutlayacak misin :)
Pembebogurtlen sevmiyornua mesela..selamını aldım canım iyi etmişsiniz çay sosyal medya sayesinde populeritesini kaça katladı ya çay sevmeyeni dövüyorlar artık
Kimse yokki kimle kutlayim ailem herkes uzakta burda da kimseyi tanimiyorum yeni taşındım eşim şehir dışında salı gelecek oglumla ikimiz varız bi pasta keseriz bu kadar. Sizler kutladınız teşekkürler
İlk. başlar cok zordu ama yıllar oldu artık alistim cocuk olunca daha çok bağlanıyorsun evine cocugunaAilenden uzak yasamak nasil zor geliyor mu..:)
BDV de sanki bi erkek gördüm şimdi yanlis mi gördüm bi bakın hele kadınlardan utaniyorum diye konu açmış
Kac senedir evlisin canim kac yasindasin :) kac yasina girdin diye sorsam daha dogru kacar :) hasretlik zor ya..İlk. başlar cok zordu ama yıllar oldu artık alistim cocuk olunca daha çok bağlanıyorsun evine cocuguna
35 i geçtim 14 yillik evliyim canimKac senedir evlisin canim kac yasindasin :) kac yasina girdin diye sorsam daha dogru kacar :) hasretlik zor ya..
Hey masallah Allah bozmasin :)35 i geçtim 14 yillik evliyim canim
ben çaysız yaşayamam önceleri ben de senin gibi yorulana kadar şeker atıyordum.artık atmıyorum çayın tadı çok daha güzel geliyorPembebogurtlen sevmiyornua mesela..
Ya ben cayi severim ama seker atarak iciyorum..
Seker dediysem oyle bir iki kasik bir kup falan degil..
Bildigin 8 10 tane atiyorum bazen cay bardagina sigmiyir..
En guzeli toz sekee :)
Kusura bakma bende fark edemedim hayatin icindenmis dünde aynı topikte 1 erkek vardıHey masallah Allah bozmasin :)
Kiz baktim konuya bdv degilmis bende iki saatir bdv ye bakiyorum