- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Traştan sonra arko traş losyonu kullanıyorm,mis gibi kokuyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Traştan sonra arko traş losyonu kullanıyorm,mis gibi kokuyorum![]()
Şaka yaptım zaten yaŞu anda öyle bi düşüncem yokta oglum bi 25 ine gelince bilmiyorum artık nasil bir yol izlerim daha çok var tatlım![]()
gönderirim sana whatsaptanbı ara duyalım bu guzel sesı bogurtlen tatlıses![]()
Teşekkür ederimm yavruuu arada böyle ilham geliyor araklıyorumm nettennn..cok guzel portakalın ustune helva koymak heleelıne saglık kakusum
Şu bahar ayından çıkalım bii...Manotonluğa devam canım:)) Yaza girince atıcam üstümden bu manotonluğuİyiler canım, çok şükür
![]()
OHııııı anladım galiba şu meseleler..![]()
cok guzel dusunmussun amaTeşekkür ederimm yavruuu arada böyle ilham geliyor araklıyorumm nettennn..
Allah razı olsun tatlım hepimize insallahŞaka yaptım zaten yaRabbim uzuuunnn ömür versin sana da oglusuna da
![]()
Tavana bakıyorum ben![]()
Ellerine sağlık canımtimammm pastalarınız bendennn ayy övünmek gibi olmasınn öyledir az birazz..buyrun hanımlarr...
Eki Görüntüle 1498368
Tabi 4 çocukla gelemeyeceğimi biliyorsun kafa buluyorsunŞu bahar ayından çıkalım bii...
Vuslatım cumartesi günü doğum günü partime beklerim 25 nisanda![]()
maskelı hanım
Marmaradan mı söyleyeyimTabi 4 çocukla gelemeyeceğimi biliyorsun kafa buluyorsun
Margam sen hangi şehirdeydin![]()
cımcıme genc fb lı
Cimcime fenerli ya ne olmuş ki onacımcıme genc fb lı![]()
Niye kız sabit bir yer değil miMarmaradan mı söyleyeyim
Yoksa Batı karadenizden mi
Yoksa orta karadenizden mi
![]()
yok yahu dalga geçmiyorum ciddiyim :)
ay kızzz cicişler derkenn.. memelerini soruyorsun sandımm..Aynen vuslatım sen neler yapıyorsun cicişler nasıl :)